Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DMC HD collection


aaischa

Recommended Posts

První dva díly v hdčku jsou podle mne spíš pro pamětníky (to zní hrozně:) ), navíc mne potkalo množství bugů od zasekávání na neviditelných překážkách uprostřed areny, vypadávajících textur, problémů se zvukem a otřesnou kamerou. Oba díly jsem hrál cca dvě hodinky, trojku hodinku a radši jsem se kolekce rychle zbavil.

Spíš bych ti radil zkusit nejdřív 4, je za slušný peníz a takový mix mezi prvními třemi díly a 5. Pokud se ti líbila 5, zkus třeba Enslaved, je od stejných autorů a Ens. se mi osobně líbila stejně jako DMC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dík za typ, po Enslaved kouknu, novej DmC mě nadchnul uplně maximálně, jen občas mam pocit že těch kombinací tlačítek je moc :D

edit: tak už vim Enslaved :) měl sem ho staženej a zkoušel sem ho .. nechal sem ho na pozdějc hodně mě zaujal příběh a hratelnost pak sem se někde seknul, save mam uloženej, budu se k tomu muset vrátit :)

Upraveno uživatelem aaischa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já rozhodně můžu HD kolekci doporučit,sám sem začal hrát všechny devil may cry když vyšla čtyřka a to sem hrál ještě PS2 verze,tet když vyšlo DMC sem se k tomu vrátil v té HD kolekci je to pořád dobrý,podle mě je Devil may cry 3 pořád lepší než nové DMC,hlavně co se týče příběhu a cut scén.Já sem zatim s HD kolekcí problém neměl,žádný bugy atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem to tu dneska jednou psal, ale kvůli nějaké chybě v matrixu se má odpověď někde ztratila ;)

Osobně si myslím, bugy u mne byly hlavně proto, že nemám psko online a proto nemohu stahovat opravné patche. Hlavně ve dvojce bylo bugů na můj vkus až moc, skoro nebyl souboj, kde by něco nehaprovalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu