perigoma Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Zdravím, dá se nějak propojit vita s televizí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Nelze , HDMI výstup má pouze devkity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perigoma Odesláno Únor 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Je to škoda ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Neví někdo k čemu je ten konektor který je schovaný pod PSVITA? Na webu jsem našel zatím jen že prý je to zatím nevyužitý konektor :( ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DitR010 Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 do toho kde je napsane ps vita se strkaji hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Únor 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2013 Sorry, myslel jsem samozřejmě ten šuplík vedle toho ''PS Vita''. Spletl jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dopitapetr Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Toho HDMI v PS Vitě je vážně škoda, že ho nemá. Člověk by čekal, žen u handhealdu nové generace, což Vita rozhodně je, to bude samozřejmostí. Taky jsem pátral po tom konektoru co je umístěn vedle slotu na herní karty, ale nikde jsem o tom nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 ten slot co tam je neni to nahodou pro nabijeni v aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wain Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 http://hry.kuma.cz/usb-cable-playstation-vita do auta asi teda ne ale nasel sem tohle a vypada to jako ten nepouzitelnej konektor co tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perigoma
Zdravím, dá se nějak propojit vita s televizí?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.