Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosim o pomoc

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
nemůžeš použít 2.80 dg

můžeš použít

1) Dg 3.03 pomocí UMD hry GTA LCS s update 2.00

2) dg 3.11 nebo 3.50 pomocí UMD Lumines

3) pomocí pandoras battery

Dekuju takze prvni dve moznosti muzu vyradit GTA LCS mam s upda na 2.6 a UMD lumines nemam,takze jedine pandoras battery pomoci tohodle navodu prepokladam http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 ? jenze mam tu jen PSP slim z CF 3.71 M33-2 muzu to pouzit jako prvni bod v navudu " 1 ) PSP Fat nebo Slim s podporou Homebrew aplikací ( PSP s CFW OE / M33 / LE, nebo s fw.1.5 )" ??? a jeste mne napadlo ze bych provedel update na FW 2.71 a pak bych uz vedel jak na to pres 2.71 Downgrader
  • 0
Odesláno
jo..na tom psp s custom FW vytvoris pandoru tu pak vlozis do PSP s 2.82 a udelas DG..

Tak mam problem :( kdyz na tom PSP slim CF 3.71 M33-3 chci spustit ten program Pandora's Battery Creator a Pandora's Battery Firm. Installer tak mi to pokazdy napise "the game could not be started (8002014C) co s tim prosimte? :( jsem se toho prave bal ze tohle mi to napise.

• 0
Odesláno
Tak mam problem :( kdyz na tom PSP slim CF 3.71 M33-3 chci spustit ten program Pandora's Battery Creator a Pandora's Battery Firm. Installer tak mi to pokazdy napise "the game could not be started (8002014C) co s tim prosimte? :( jsem se toho prave bal ze tohle mi to napise.

četl si návod pozorně ? tyhle programy jdou pouze na PSp Fat....najdi si bod kterej de i na Slim

nastav si kernel na 1.5..

má Slim PSP....;)

• 0
Odesláno

uz v tom mam peknej gulas :-D

Jestli tomu tedy ruzimim tak podle tohohdle navod sii vytvorim bootovaci kartu kde se bude spousted 1.5 ? ale baterku to nijak neupravi?

B ) Pandora's Battery (Installer pro FW 3.XX)

DG/Unbrick PSP Fat - FW 1.50

Bootování FW 1.50 z Memory Stick

Co potřebujete

1 ) PSP Fat nebo Slim s podporou Homebrew aplikací ( PSP s CFW OE / M33 / LE, nebo s fw.1.5 )

2 ) Memory Stick

3 ) Bricklé PSP Fat nebo PSP Fat s oficiálním FW (2.00 a vejš..prostě PSP na downgrade na verzi 1.50)

4 ) Archiv

Code:

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/16999/pandora_creator_3.xx_Fat_Slim_battery.rar_13.61MB.html

nebo

http://rapidshare.com/files/67381434/pandora_creator_3.xx_Fat_Slim_battery.rar

[Postup

1 ) Naformátujte kartu v PSP. Nakopírujte složku PSP na kartu.

2 ) Spusťte HB program. Stiskněte R+X a potvrďte R+L+X a naformátujte kartu.

3 ) Restartujte PSP a připojte ho přes USB k PC. Teď nakopírujte celý obsah Archivu na kartu.

4 ) Zapněte znovu HB program. Stiskněte X pro nainstalování souborů na kartu. Po dokončení stiskněte L+X

• 0
Odesláno

vždycky potřebuješ Magic Memory Stick + Pandoras Battery

Možnosti

PSP Fat

-je kompatibilní pouze s Fat baterkou...proto pro DG/Unbrick PSP Fat potřebujete Fat baterku

-pro DG/Unbrick můžete použít návody 1/A-B-C + 2/A-B + 3/A-B

takže si uděláš kartu podle jednoho z bodů (máš slim takže můžeš jen bod B.dg na 1.50 nebo bod C - nainstaluje rovnou 3.71 M33-2) + vytvoříš si pandoras battery z Fat baterky ( bod 2/A---ten ti nepůjde takže baterku uděláš podle bodu B...doporučuju tu s českým Menu)...a v bodě 3 už máš jen použití..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu