lukbe Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Dobrý večer, dodnes se mi počasí v pořádku měnilo až když dnes ve FSD3 kouknu tak mi to ukazuje toto : http://db.tt/1WXvIP9N internet mi funguje v pořádku a moje město mám také dobře nastavené, ale když ted zkouším najít jiné například prahu tak mi to nenajde... Nevíte čím by to mohlo být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Ahoj. Mám to naprosto stejně :) Takže chyba na jejich straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dak Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 jj taky stejně, u mě už to takhle vypadá od minulého čtvrtku, nebo pátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Co tak se podivat z okna na pocasi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 já teda okem teplotu nezměřím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Me uz taky asi 14 dni mozna dele nejde pocasi nevite nekdo co stim.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 8, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Aktuální vývoj počasí a dalších atmosferických veličin lze alternativně sledovat pomocí Aladina ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 :D Ono jde spíš o to, že to nevypadá hezky, když je místo počasí nějakej kód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 8, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 TADY je důvod proč to aktuálně nejde, TADY je tutoriál pro ty, kdo to nemohou vydržet do doby, než se tomu bude tým který stojí za F3 věnovat (a oni budou, vědí o tom). Trvalo mi to asi 6 vteřin za použití googlu. Stačí takhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Já to nepotřebuju. Mně to nijak neobtěžuje :-) Navíc jsem to už dřív četl a nemám problém s čekáním :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Pocasi uz funguje po auktualizaci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iskr Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 po aktualizaci čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 me to taky nejde ani po aktualizaci f3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Musis tam zadat kod,ktery ti da provozovatel online pocasi,na netu ich mas hafo a zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Březen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Stačí se registrovat zde : http://www.worldweatheronline.com/register.aspx Přijde ti email klikni na odkaz, aby došlo k ověření emailové adresy. Na hoře v emailu je API KEY, ten stačí přepsat do kolonky v nastavení počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Presne tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gielen Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Stačí se registrovat zde : http://www.worldweatheronline.com/register.aspxPřijde ti email klikni na odkaz, aby došlo k ověření emailové adresy. Na hoře v emailu je API KEY, ten stačí přepsat do kolonky v nastavení počasí. Po registraci.. dostanu KEY..ale při přepsani do xboxu me to piše " error" :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 A vtom mejlu jsi kliknul na ten odkaz aby si to oveřilo tvojí mejlovou adresu ?? A jinak připojení k netu ti na Xb jede v pohode ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gielen Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Ano mail jsem potvrdil .. poté mě to dalo Free API 54uraxacd8sde5d9...... a ten když opíši do xb tak to hodí error. ( vadny key) ...a internet mi jede..( stahuji se mi obaly,atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gielen Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Tak API kod mi to vzalo..( nenapadlo me že to musi byt napsané velkým písmem..když jsem dostal kod malým písmem ) :D ... ale Počasí me stále nejede...chce to " Please set location in settings" :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 A tak co zkusit poslechout, co Ti to říká a udělat to? ;) Settings -> Weather -> okýnko Location -> najít si město a potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gielen Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 To mě taky napadlo :) .. jenže mě to žádný město proste nenajde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Protože musíš napsat přesnej název města a potvrdit... Pak by se tam mělo ukázat, že je vybraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McT84 Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Mě pomohlo když jsem API key napsal velkými písmeny, ale bohužel už se mu nechce vyhledat žádné město. Mohli by jste mi poradit jak dál? Nebo dejte mi prosím název vašeho města a já tam zkusím zadat to stejné jestli to bude fungovat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gielen Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Přesně tak.... mám úplně stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.