sovik Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Já pořád nechápu to "vyhledat". Žádný města to nehledá, prostě napíšete město, který chcete a potvrdíte. Pak dáte "Set location" a je hotovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 (upraveno) Mě jde počasí v pohodě. Nechce to PSČ?/// EDIT: Tak už mi to taky nejde :( Upraveno Duben 5, 2013 uživatelem Mik Oyan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vizly Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Mě to nebere ani ten API key. :roll: (Ani velkým ani malým) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gielen Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 Borci to není nikdo, kdo by poradil?. (si říkáte..mě to jede..co bych se obtěžoval ) ,ale od toho tady právě takoví fora jsou !!!!!!!! Poradit ! a né jen "brát" ..... hmm Všem ostatním co se snažili poradit děkuji !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Duben 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Bohužel ono se těžko radí když nevím ... Já tam normálně zadám API, pak vlezu do nastavení počasí tam dam Prag potvrdim a jede to .... Ještě mne napadla jedna věc, jsi reglej na JQE, sice nevím zda to stim počasím souvisí ale tak kvuli aktualizaci FSD bys tam mel byt reglej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 "takový fóra"? a četl jsi třeba i jinde? Kdyby ses obtěžoval pohledat alespoň na googlu, tak je tam hned jako druhej odkaz stránka přímo na vývojáře FSD, kde píšou, že o tom vědí, že to nefunguje, protože ta stránka, odkud máš získat API, přidala do toho klíče 2 znaky (teď má 24 a to okýnko v xboxu je stavěný jen na 22), takže to minimálně do další verze FSD nepojede..... toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 Stačí se registrovat zde : http://www.worldweatheronline.com/register.aspxPřijde ti email klikni na odkaz, aby došlo k ověření emailové adresy. Na hoře v emailu je API KEY, ten stačí přepsat do kolonky v nastavení počasí. Dneska zapnu XBOX360 a počasí ve FSD nefunkční (před pár dny to ještě fungovalo) ... Někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vizly Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Pánové náhodou nějaké novinky ohledně počasí? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
catusman Odesláno Říjen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2013 Ahoj,po aktualizaci na rev.775 jde počasí naprosto v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vizly Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 Aktualizaci tam mám ale nějak se mi to stále nedaří, mám ten API key z worldwather ale Xko nic nenajde asi někde dělám chybu.Nenapsal by jsi prosím detailní návod?Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Březen 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 Nikde chybu neděláš, počasí už delší dobu nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vizly Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Tak jsem včera ještě do půl čtvrtý ráno googlil až jsem na youtube našel videonávod, vůbec jsem nepochopil v čem byla chyba ale první API klíč co jsem měl vygenerovaný z minulého roku prostě nefungoval, nevzdal jsem to a udělal vše podle postupu znovu a hurá počasí je doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Březen 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 A poslu by jsi sem mohl dát?? Nebo stačí si jen nechat vygenerovat nové api a zadat ho do xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrousek Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 (upraveno) pochlub se porad i nám :-) jde to i na fs 2? u toho nevidím možnost api key zadat Upraveno Březen 13, 2014 uživatelem jindrousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 Počasíčko už funguje :cheesygrin: http://www.youtube.com/watch?v=4LEHMN05ynI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Březen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 (upraveno) Takže s tím default.xex stačí přepsat ten původní ve složce s FSD ? Upraveno Březen 24, 2014 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vizly Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Přesně podle tohohle videa jsem to dělal ale po překopírování default.xex se Xko stejně znova updatovalo na novější verzi. Ale ani pak to nešlo na starý API klíč zkusil jsem tedy udělat nový, tentokrát jsem už default.xex nechal co si stáhlo Xko samo ale už to na nový naskočilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Jede to super , díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EricCartman Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Prosim neporadi mi nekdo s pocasim? Jak nastavit nedari se mi to. Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astonmark Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Podle toho to jde : http://console-forum.net/tema/153967-problem-s-pocasim?highlight=po%E8as%ED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefi Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 (upraveno) Já našel na netu nějaký api key protože ty api key z worldweather online mi vubec nefugovaly odkazy co jsou tady na ruzne finty jak to zprovoznit sou taky DEAD a video podle kterého to tady komusi jelo tak to je taky smazáno ale trpělivost přináší růže a počasí mi valí pod tímto API Key: qktp7qwzx33j8ybf5gxjtdm7 pokud vám tento nepojede mohl by jet tento: 7upfgf44xs3t9xeh8wcxcztz -ale ten nemám odzkoušený Upraveno Červen 9, 2015 uživatelem mefi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 9, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 (upraveno) Potvrzují ze ten prvni APIkey od mefi je funkční, právě odzkouseno Upraveno Červen 9, 2015 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 Druhý API je taktéž funkční :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.