honzaik Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Jailbreak je možno stáhnout na stránce evasi0n.com Na jailbreak není potřeba tutoriál, protože se akorát stiskne jedno tlačítko v programu, poté vás ale program upozorní na to, že máte odemknout iPhone a kliknout na ikonku jailbreaku (vytvoří se na ploše iphonu). A po pár restartech je zařízení jailbreaknuté. Přikládám svůj link, protože v tuto dobu (hodina po vydání) jsou stále servery zatížené. https://mega.co.nz/#!E9tWEQCI!Zqfbd3Zdqb760jHZiU9AEiDCVJIXE7PT5gXbkvGjZX8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 a jak jej mám vrátit zpět? při pokusu o vrácení mi svítí pouze kabel s přopojením na itunes. Po obnově skončí chybou 3003 a teď to páše, že server je dočasně nedostupný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 hm vrátit zpět lze pouze restorem (obnovit) v itunes, když podržíš shift když na to tlačítko budeš klikat tak si můžeš najít ten soubor s iOS, jestli si ho updatoval normálně přes iTunes tak klikni jen na tu obnovu, ale ot ti vymaže všechno, je to tzakovej reinstall, každopádně, měl si iOS 6.1? a co máš za zařížení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 (upraveno) iphone 3gs 32Gb. A dal jsem shift a vybral IOS 6.1 co jsem si stáhnul ale nejde to....nebo mám špatný IOS.... zde je foto: Upraveno Únor 4, 2013 uživatelem Jiboia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 je velice možný že apple servery jsou taky zatížený :D protože cydia je hooodně zatížená http://cache.saurik.com/tinyimg/cydia6hits.png zkus to zítra. jinak pomoci nemůžu, iphone nemůžeš softwarově rozbít, vždycky pomůže restore :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 nakonec pomohlo toto Winxp Zatvoriť iTunes Vyhľadať hosts file v adresári \windows\system32\drivers\etc a premenovať ho na:napríklad "mhosts" Uložiť zmeny ako administrátor BEZ reštartu systému spustit itunes Telefon uviesť do dfu,itunes ho detekuje v recovery mode,displey je čierny Shift+restore-vybrať stiahnutý fw a nahrať To je všetko Enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 jo to někdy funguje, uprava hosts atd, protože itunes se musí napojit na jejich servery a zkontrolovat ten soubor, dělá se to většinou při downgradu, kterej není povolenej. divim se že ten error vyskočil u nejnovější verze, pravděpodobně tim náporem lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 a potřebuju ještě na tento jailbreak nějaký appsync? popřípadě kde jej najdu? po resturtu jailbreak zmizí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 po restartu JB nezmizi a appsync je samozrejme potreba pro instalaci her pres iFunBox a nebo pres iTools a tak dále.. bohužel hackulous.us nefunguje a tudíž není možné jej ani od tamtud stáhnout a ani instalous není. Takže já osobně jsem použil tohle - http://cydia.myrepospace.com/Bl00dra1n/ (pridate klasicky pres edit-add-add sources) a chvilku to trva, cydia je totalne mrtva od vcera.. :) a pise to i nejaky failed, to ignorujte. Pak se vratite zpet, kliknete na ten source a nainstalujete AppSync pro iOS 6+ a poté uz lze klasicky instalovat aplikace stazene z internetu a instalovat je pres ifunbox atd..:) není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 ok, funguje. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 me to furt nejde....ten appsync se mi proste nenainstaluje (asi přetíženy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 repo.insanelyi.com ...najít tam AppSync pro iOS 5.0+ ..funguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 funguje i na iOS 6.1 ? :) me to prave neslo ten 5.0+ dík za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 me taky zadnej nesel co sem zkusit......ale tenhle uz mi de http://cydia.myrepospace.com/Bl00dra1n/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 díky za thanks ;) :D taky me to stvalo, tak jsem vcera hledal a dotazoval se na twitteru lidi a tohle jsem obdrzel zkusil a jede mi to ! takze jsem se rad podelil a doufam ze i nekomu pomohl :) a to ze nekdo pise ze to nejde, tak je to tim na 99% ze na cydii je strasnejch lidi a je to vytizeny,takze je to vsechno zdlouhavy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 funguje i na iOS 6.1 ? :) me to prave neslo ten 5.0+ dík za odpověď... no mně šel na 6.1 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 no mně šel na 6.1 ;) OK, tak ja to zkusim u mlady na IP.. treba to tam rozhejbu :) kazdopadne doufam ze nekdo prijde s necim podobnym jako bylo instalous :) jsem zastancem, ze nejakou app by sis koupit mel, jinak si neporizuj iZarizeni, ale tisice za nejaky aplikace davat fakt nebudu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 OK, tak ja to zkusim u mlady na IP.. treba to tam rozhejbu :) kazdopadne doufam ze nekdo prijde s necim podobnym jako bylo instalous :) jsem zastancem, ze nejakou app by sis koupit mel, jinak si neporizuj iZarizeni, ale tisice za nejaky aplikace davat fakt nebudu :roll: přesně tak,mně šlo jen o navigaci od Tomtomu,máme doma už jednu za cca 10 000 a dávat dalších 1500 za mapy,tak to nas*at! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 mě osobně funguje ten z repo.insanelyi.com 5.0+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Asi se ptám v blbém tématu ale tak vy to určitě víte: Jsem s jailbreakem nějak omezen oproti ''čistému'' iPhonu? Když výjde další iOS, dá se hned aktualizovat nebo musím čekat na nějaký JB update, a do té doby nemůžu mít třeba nejnovější věci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 s JB nejseš nijak omezen...spíš naopak :D a na novej iOS můžeš normalně updatovat apak si jen nahrajes JB znova když už nějakej bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 ne můžeš klidně hned updatovat na novej iOS,ale JB se ti smaže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Tak to je dobré, já myslel že když mám JB, tak je tam nějaké omezení, jako je třeba u Xboxu -nemožnost hraní online atd...Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Nene ;) nic takovyho neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.