DitR010 Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Ale i tak, Philips ani LG bych si v životě už nekoupil, rodiče mají TV od Panasonicu již 7 let a vše v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Ahoj,jako velky zastance Panasonicu bych ti doporucil tuhle firmu.Ja mam od ni doma temer vse a spokojenost...Ovsem mimo tv,dal jsem na reklamni kecy a koupil 117cm ledku ve 3D od Samsungu - na hry je super!!! to ano,ale na filmy pozoruji dost často roznazany obraz a tv nedokaze rychle zaostrovat...jinak ale barvy,kontrast,3D jsou super...Zalezi na co to chces,ja na hry i na filmy....Koupil jsem si tv za 38000 a vysledek je ze na hry mazec a na filmy mizerie (diky tomu zaostrovani) a uz jsen se zarekl ze doma jedine panasonic ( kterej je mimochodem nesmrtelnej) a nebo Sony,zadny korejce,cinu atd.uz nechci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Díky moc za vaše názory. U toho Philips se mi líbí obraz a možná se mi podaří vydupat prodloužená záruka na 5 let za dobrou cenu.... Panasonic jsem bohužel "live" neviděl, protože ho poblíž nikde v obchodě nemaj. Kdyby měl někdo zkušenost přímo s TX-LxxET5E, napište prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Já mám doma tohle http://led-televize.heureka.cz/panasonic-tx-l42e6e/, stálo mě to 12k v akci a vřele doporučují, opravdu prvotřídní obraz a kvalita, opravdu se vyplatí jít do Panasonicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Philips má velmi slušný panely.Chybu neuděláš.Otázka je,jak to bude dál třeba se smart podporou pro takovou tv a celkově zarukou atd.když Philips končí a firmu bude přebírat Funai - tomu už bych moc nevěřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teenyss Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Do plazmy, ani se skvelym obrazem, bych kvuli spotrebe nesla ;) zere to jako 3x vice nez lcd s led podsvicenim...mam LG sice 107, k tomu MMC a uplna spokojenost ;) na hry i filmy plne dostacujici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 to je dalsi vec ledka 49w a lcd LG necelich 300w aspon ta co sem mel ja.. coz muze byt v extremu 500kc mesicne za elektriku, kdo plati ucty sam, urcite pochopí ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 to je nesmysl.. realne muze byt rozdil tak 100w, pri extremnim hrani prumerne 5h/denne je rozdil tak 60-70kc mesicne... jinak moje LCD 40" bez led zere 120W a spotreba plazem se taky porad snizuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Být tebou tak do Philips nejdu, vydrží ti záruku (cca. 2 roky) a odejde ti, věř mi, jednou jsem mel plazmu Philips a za 27 měsíců odešla, to samé jednomu známému... Plazma Philips? Tak to muselo byt strasne davno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) nesmysl 300w nebo ta celkova spotreba? ,) nechci tady psat nejaky vzorecky, ale znam dost lidi kterym bezi televize celej den, at uz s deckama nebo bez.. tim sem jen chtel rict ze me to celkem pomohlo, nic proti tve LCD co zere 120 ,)) lg 47lh7000, 300w*12h*30dni= 108kw (486,-kc) phillips 49w*12h*30dni=17,6kw (79kc) ale je fakt ze se ptal na kvalitu ne na spotrebu ,)) nic uz to tu nebudu zasirat Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem wopiczak vzorecek ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 nesmysl je, ze by plasma mela dela rozdil 500 mesicne oproti lcd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Já mám doma tohle http://led-televize.heureka.cz/panasonic-tx-l42e6e/, stálo mě to 12k v akci a vřele doporučují, opravdu prvotřídní obraz a kvalita, opravdu se vyplatí jít do Panasonicu. Neviem, ale LCD iba s 100Hz backlight? To sa mi v dnesnej dobe zda malo, pre sledovanie HD sportovych prenosov. Ak to TV mas iba na hranie, tak je to OK. Inak uz vyberat minimalne 400Hz backlight, PMR, CMR a co ja viem este ake to maju oznacenia rozne znacky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 trezzor, pouhým okem nejde skoro vůbec rozeznat 100Hz čistých oproti 400Hz čistých ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 Je o nieco ostrejsi obraz pri pohybe, samozrejme ako som uz pisal pri HD signalu...pri SD je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 aku tv by ste doporucili 42" jedno ci LCD alebo Plazma proste co najlepsi 2D aby nemala vysoky input lag . Inak tie OLED sa voubec aj chystaju alebo to je stale daleka buducnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 aku tv by ste doporucili 42" jedno ci LCD alebo Plazma proste co najlepsi 2D aby nemala vysoky input lag . To je malo informacii. Alebo ide iba o hranie hier? Specifikuj viac... Ak chces plazmu a staci 2x HDMI, tak pomer cena/vykon Panasonic TX-P42UT50E (input lag je v Game mode uz asi u vsetkych telkacov bez rozdielu technologie do 50ms) http://3d-televize.heureka.cz/panasonic-tx-p42ut50e/specifikace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawke.dan Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 to je dalsi vec ledka 49w a lcd LG necelich 300w aspon ta co sem mel ja.. coz muze byt v extremu 500kc mesicne za elektriku, kdo plati ucty sam, urcite pochopí ,) no uz vidim jak se divas nonstop na bily obraz...spotreba u plazmy je udavana jako maximalni spotreba a ta je jen pri plne bilem obrazu...sam mam plazmu od LG cca 5 let, stitkova spotreba je 175W a namereny prumer 65W...a navic plazma v rychlosti obrazu nema konkurenci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 přesně.. taky sem volil plazmu ikdyž je to 50ka a max spotřebu má ke 200W, tak i s PSkem cela sestava bere kolem 290-350W což je krásný .. včetně velkejch repráků, zvlášť napájenýho 3.5hdd kerej mam do pska zapojenej čili u plazmy spotřeba je jenom prázdnej strašák.. ta barevnost a kontrast nedožene ani LED lcd.. ale zas znám dost lidí kerý nemaj rádi tu kontrastnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunak00 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Plazma má výhodu v tom, že pracuje na podobném principu jako CRT monitory, takže bude mít vždy lepší barvy než LCD. Spotřebou se tyto dvě technologie již vyrovnají, kdežto dříve to byl hodně velký nepoměr, dnes se dá narazit na LCD TV, jenž má vyšší spotřebu než plazma. Potíž je v tom, že plazmy se nevyrábí v <42", ale jen 42">, což je pro mě třebas zcela zbytečná velikost, avšak ty barvy jsou opravdu výborné. Nejraději bych měl tak 22" plazmový monitor, protože ani to nejlepší IPS nebude lepší než plazma. :3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.