Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 3

ElvisLevis

Recommended Posts

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já jsem si taky dnes vyzvedl svou Hunter edition na xko.Plechová krabička je super a hra tak., Příjde mi že obraz je ještě o něco ostřejší jak C2, líbí se mi že když někoho zabijete lukem tak šípy z něj jdou vytáhnout a znova použít a minihra heckování je taky dobře udělaná. dneska bude dlouhej večer:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při nahrání na HDD v 46% se zastaví a chce to vyčistit disc...Páleno jak se má Ihaskou.Staženo torrentem Crysis.3.XBOX360-iMARS[rarbg].Při spuštění úvodního videa se občas sekne a pak hra jede normálně plynule.Tak mě zajímá proč to nejde nahrát na hadr a jestli mě nečeká v dalším misích nějaky sek,či uplně vypnutí apod když se to zastavilo v 46%.Stažená špatná verze nebo ne???Díky za Odpověď

Odkaz ke komentáři

Při nahrání na HDD v 46% se zastaví a chce to vyčistit disc...Páleno jak se má Ihaskou.Staženo torrentem Crysis.3.XBOX360-iMARS[rarbg].Při spuštění úvodního videa se občas sekne a pak hra jede normálně plynule.Tak mě zajímá proč to nejde nahrát na hadr a jestli mě nečeká v dalším misích nějaky sek,či uplně vypnutí apod když se to zastavilo v 46%.Stažená špatná verze nebo ne???Díky za Odpověď

Jo to mi dělalo taky. Pokaždé se mi to zastavilo u 44%. Zkoušel jsem to nainstalovat asi 10x než se to podařilo(to samé s Gears of War). Musíš být trpělivý a zkoušet to dále

Odkaz ke komentáři

Tym myslíš jak je v nastavení lokace a jazyk ? Mám nastaveny jazyk na english a lokaci normálně czech republic... zkoušel sem tam dávat aji UK nebo US a nic.. (nebo se region konzole nastavuje ještě nějak jinak ?) jestli jsi myslel tohle tak to nemá na hru vliv, protože přímo ve hře mě vyskočí nabídka jestli chcu německy nebo turecky.. nic vic tam neni..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu