Dais Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Hra funguje i s 2.0 topology data na LT2.0 jen jsem updatnul DB a hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Velmi dobrá hra, kvalitní moderní střílečka ze které je cítit konzole nové generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Ahoj. Hrajete už krabicovku? Já jen, že vydaní není nějak přesné. Viděl jsem 19. 20. i 21. S konzolema a pc... Na internetu všude preorder. A někdy to blokují přes servery - čekání na launch Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Tak m dnes dosla hra z jrc spolu i se steelbookem :) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Já jsem si taky dnes vyzvedl svou Hunter edition na xko.Plechová krabička je super a hra tak., Příjde mi že obraz je ještě o něco ostřejší jak C2, líbí se mi že když někoho zabijete lukem tak šípy z něj jdou vytáhnout a znova použít a minihra heckování je taky dobře udělaná. dneska bude dlouhej večer:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stif21 Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Potřebuje to na multak OP ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Prave mi dosla hra... Trosku me prekvapilo, ze hra je jen na 1 DVD a steelbook je na 2DVD... Ted nevim, kde se stala chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Prave mi dosla hra... Trosku me prekvapilo, ze hra je jen na 1 DVD a steelbook je na 2DVD... Ted nevim, kde se stala chyba... PC verze má 2 DVD a steelboky jsou pro pc a xbox stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Tak RGHaci už mají venku CZ verzi:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupl3xx Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 kde je ke stažení za cz rgh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen.placka Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Případně normální cz verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukennukem Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 cz je pouze na rgh a je už snad na všech větších forech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 (upraveno) normalní cz ještě není nikde tak už nato nemám nervy čekat na tu cz verzi a tahám en :D Upraveno Únor 25, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 se asi nedočkám té cz verze na flash :roll: není tu někdo s originálkou a vybavením na flash, že by to ripnul a hodil na net? :bash: ono je to docela jednoduchý, sám jsem si kdysi takhle zálohoval asi dvě originálky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomkec01 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Při nahrání na HDD v 46% se zastaví a chce to vyčistit disc...Páleno jak se má Ihaskou.Staženo torrentem Crysis.3.XBOX360-iMARS[rarbg].Při spuštění úvodního videa se občas sekne a pak hra jede normálně plynule.Tak mě zajímá proč to nejde nahrát na hadr a jestli mě nečeká v dalším misích nějaky sek,či uplně vypnutí apod když se to zastavilo v 46%.Stažená špatná verze nebo ne???Díky za Odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Při nahrání na HDD v 46% se zastaví a chce to vyčistit disc...Páleno jak se má Ihaskou.Staženo torrentem Crysis.3.XBOX360-iMARS[rarbg].Při spuštění úvodního videa se občas sekne a pak hra jede normálně plynule.Tak mě zajímá proč to nejde nahrát na hadr a jestli mě nečeká v dalším misích nějaky sek,či uplně vypnutí apod když se to zastavilo v 46%.Stažená špatná verze nebo ne???Díky za Odpověď Jo to mi dělalo taky. Pokaždé se mi to zastavilo u 44%. Zkoušel jsem to nainstalovat asi 10x než se to podařilo(to samé s Gears of War). Musíš být trpělivý a zkoušet to dále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomkec01 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 zkoušel jsem to 3x a pořád se to zastavilo na těch 46% :D budu zkoušet dále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nighthawk Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 zajímá mě jedna věc když mám LT 3.0 stahl jsem to a vše v pohodě ale když chci hrát multi tak to po mě chce online pass kde se dá sehnat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEORG_iS Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Nechcu se nikoho dotknout ale prijde mi to srandovni :D Koupime si Ihas a uz to bude O.K. Ja ihas nemam vypaluju v CloneCD a vsechny XGD3 mi sly nahrat na HDD a ta vypalovačka už taky pamatuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagoc Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 Vypaloval jsem vzdy pres ImgBurn a vse v pohode, po delsi dobe jsem si chtel zase neco zahrat na xboxu a stahnul jsem si Crysis 3, velikost je 8,7 Gb, nevejde se na DVD DL, co s tim? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Zdravim, stáhl jsem crysis 3... bohužel nějakou blbou verzi kde je jenom německý, nebo turecký jazyk... asi se do toho nedá nějak dodat anglický jazyk že ? Mluví to na mě německy a to se nedá poslouchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 mas dobre nastavenej region konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Tym myslíš jak je v nastavení lokace a jazyk ? Mám nastaveny jazyk na english a lokaci normálně czech republic... zkoušel sem tam dávat aji UK nebo US a nic.. (nebo se region konzole nastavuje ještě nějak jinak ?) jestli jsi myslel tohle tak to nemá na hru vliv, protože přímo ve hře mě vyskočí nabídka jestli chcu německy nebo turecky.. nic vic tam neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Celkem určitě myslí právě tohle, protže region konzole (PAL/NTSC-US/NTSC-JP) se nastavit nedá. Pokud nepomáhá nastavení Locale a hra umožňuje pouze němčinu a turečtinu, máš smůlu a budeš muset stahovat znovu, tentokrát nějakou lepší verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Díky za vyjasnění.. ještě se zeptám, neví někdo jestli je už ke stažení hra s CZ titulkama pro flash (ne RGH) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.