Dolik Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 A super sou ty složky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 musim pochvalit kgsw! dobra praca! podla zdrojaku som urobil eboot.pbp a staihol tie mapy,idem sa pozriet ako robit nove edit. ako sa robia??? :D :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 asi do bludiště že :) tak mapa musi byt 20x20: asi takhle ******************** * * * * * * * * * + * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ******************** no + znamena začatek kde se oběvi hrač, 1-6 sou klíče A-F sou dveře na klíče stejny barvy (pořadi barev A-F je stejny jako 1-6) # - neviditelna zeď, oběvi se až do ni hrač narazi % - vypada jako zeď ale da se projit G - konec, dalši level tak to sou znaky ... jo znaky A-G musi byt opravdu velky pismena jinak si do te mapy mužeš psat cokoliv a hrač ty pismena "smaže" po přejiti ale neni to vše :) mapa musi mit přesně velikost 400 bajtů ... stači odstranit odentrovani na dalši řadek .... no prostě celou mapu nacpi na jeden řadek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 jasne cize normalka v poznamkovom bloku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 Hele a v čem to píšeš?Já jsem si stáhnul nějaký PSP SDK a snažil se je nastavit do Dev-C++, ale nějak to nejde, při kompilaci to píše instalation problem, cannot exec cc1, no such file or directory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 hele tu mas tutorial ako si zridit kompilator: 100% funkcni otestovano s kgsws zdrojakem! http://www.pspzone.sk/readarticle.php?article_id=15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 hura! podarilo sa mi vytvorit eboot s LUA kodu!! hura!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Říjen 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 na co mam ten vlastni eboot.pbp?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2006 nechapem tvoju otazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 asi do bludiště že :)tak mapa musi byt 20x20: asi takhle ******************** * * * * * * * * * + * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ******************** no + znamena začatek kde se oběvi hrač, 1-6 sou klíče A-F sou dveře na klíče stejny barvy (pořadi barev A-F je stejny jako 1-6) # - neviditelna zeď, oběvi se až do ni hrač narazi % - vypada jako zeď ale da se projit G - konec, dalši level tak to sou znaky ... jo znaky A-G musi byt opravdu velky pismena jinak si do te mapy mužeš psat cokoliv a hrač ty pismena "smaže" po přejiti ale neni to vše :) mapa musi mit přesně velikost 400 bajtů ... stači odstranit odentrovani na dalši řadek .... no prostě celou mapu nacpi na jeden řadek :) vyborne fakci mi to idem skusat nejaky cool level design :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 asi do bludiště že :)tak mapa musi byt 20x20: asi takhle ******************** * * * * * * * * * + * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ******************** no + znamena začatek kde se oběvi hrač, 1-6 sou klíče A-F sou dveře na klíče stejny barvy (pořadi barev A-F je stejny jako 1-6) # - neviditelna zeď, oběvi se až do ni hrač narazi % - vypada jako zeď ale da se projit G - konec, dalši level tak to sou znaky ... jo znaky A-G musi byt opravdu velky pismena jinak si do te mapy mužeš psat cokoliv a hrač ty pismena "smaže" po přejiti ale neni to vše :) mapa musi mit přesně velikost 400 bajtů ... stači odstranit odentrovani na dalši řadek .... no prostě celou mapu nacpi na jeden řadek :) vyborne fakci mi to idem skusat nejaky cool level design :D ok moja mapa :) ******************** *by myschoo 3 * * ************** * * * * *5 * G* * * * * 4* * * * * % * * **F** * * * * * * * * * * * * * * * C * **E* * * * * * * * * * # * D * 6* * ***************** * * * *B****************** * * * 2 * * * * * ****A* * * * * *#**********%******* *+% 1* ******************** ak chces tak ju tam mozes pridat do svojho raru :D ;) tu je moja aplikacia ale este sa na nej musim pohrat: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 OK, už se mi to konečně povedlo, teď ještě jedna lamerská otázka:Kam to do PSP nahrát? :D Zkoušel jsem to jako každou jinou homebrew hru, ale to se mi nepovedlo, jedině to jde spustit přes irshell.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 no jo musiš si buť naistalovat custom FW nebo použit NO-Kxploit patcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 alebo... pouzi SeiPSP Tool...ta ti rozdoji eboot na aplikacia a aplikacia% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 tak updatl sem ten http://zdoom.ic.cz/bludiste.rar je tam aji navod jak udělat mapu (level.txt) a myschoova mapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 ale inak fakt pochvala :) paci sa mi to Bludiste...!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2006 dík :) klidně si mužeš přidat novy efekty (teleport by byl třeba lehkej) když je tam zdrojak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 hehe tak sem udělal dalši "blbost" ale na net to asi radši nevydam :) je to pro FW 2.71 pomoci TIFF exploitu .... ale spiš co to uděla :P po spuštěni to chvilku načita a pak reset ... no a změněny pozadi ta takovej hezkej text :lol: ale jak řikam na net to radši davat nebudu protože to zapisuje do flash1 no a kdyby se ten přenos obrazku nepovedl tak by to třeba mohlo udělat brick ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2006 dalši TIFF exploit tentokrat to natvrdo brickne PSP (nemusite se bat nikdy to nevydam, dělal sem to jen z nudy a abych se něco přiučil) pracuje to tak že to zase přepiše FW 2.71 pozadi ale da tam HW.TIF (z uplně prvniho hallo world na fw 2.00 - 2.80 [změněny texty]) no a vlastně když se to pokusi načist to pozadi tak to loadne akorad ten text z vlnkama ... video http://www.youtube.com/watch?v=iGUi8lncKDc - jo omluvte špatnou kvalitu ale ten foťak to nějak nezvlad takhle zblizka PS: zdrojak samozdřejmě taky nevydam, to by dopadlo :P (samozdřejmě někteři by se jen koukli ale někdo by to moh zneužit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 sem si tak vzpoměl že UMD by teoreticky načetlo ... nemam žadny ISO tak to nemužu skusit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 myslis iso loader?? to asi neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 ale ne, ja myslim po tom hacku jak je to video, že vlastně by to mohlo načist UMD ... a protože sem to dělal pod devhookem tak bych to moh skusit na nějakym ISO ale ja žadny nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 LUA Tutorial č. 1 Napisal som tutor. Pre uplnych zaciatocnikov :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Říjen 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 HURAA tak moje prvni aplikace pro PSP..:)dekujem ti myschoo..trosku sjem s tim pokrocil a nedelal jsem hello world ale udelal jsem neco podobneho jako ty..(delam to vzdy na nejake veci takhle) udella jsem aplikaci ktera ti zjistuje co prave drzis za tlacitko..:) huraaaa..mam z toho takovou radost..dekujem ti myschoo..jsi skvelej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.