trezzor Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Souhlasim s tebou,já jsem byl k poslednímu Dead Space strašně zkeptickej... a bylo to nejmilejší překvapení za posledních 6 měsíců.Na tohle čekám 5 let,a stojí to za prd... Tolik let to dělali a takhle to dojebali... Sega u mne zkončila.. Tolko rokov to nerobili ;) ...nejaky ten rok to lezalo v supliku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Tak na tomto videu, parťák normálně mluví. Takže asi nějaký bug.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Hele podle mne tam uplně chybějí HD textury.,a je fakt možný , že to třeba dělá FSD.Mě se ale nedaří to spustit z normal dashe. http://www.youtube.com/watch?v=vAd0XaXpQe8 Tady na videu z xboxu je vidět že vše jede jak má,i textury a stíny jsou mnohem lepší.Takže podle mne,se jedná o nějaký problém u RGH. Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 rozbalujete to pres xbox image browser nebo iso2god? pres co to je chybny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Tak nevím ale hra je pro mě velké zklamání a stím zvukem mám flash a mám uplně stejný problém.Celé je to hrůza příjde mi to na urovni her z roku 2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) rozbalujete to pres xbox image browser nebo iso2god? pres co to je chybny? Rozbaloval jsem přes x360manager a pak přes iso2god a pořád ten samej problem.Opravdu si myslim,že tam chybějí HD textury,protože po chvilce hraní jsem si koupil hledí na samopal a v momentě kdy zaměříš tak je všechno total rozmazany atd... Možná to souvisí i s tim zvukem. EDIT:Jinak na x360iso uploader v sekci pro RGH píše : The gfx also on the x360 is ugly & textures need to load in, i see this getting a day 1 patch to fix that & maybe the AI. PC version played at the expo never did this & rips this game in the gfx department but thats understandable Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Únor 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Kamos stahnul tu nejnovejsi verzi Aliens Colonial Marines 2013 Xbox360 XGD2 MULTi5 a prej je to ok, zkuste taky. Jde to jen hrozne pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Hele podle mne tam uplně chybějí HD textury.,a je fakt možný , že to třeba dělá FSD.Mě se ale nedaří to spustit z normal dashe.Tady na videu z xboxu je vidět že vše jede jak má,i textury a stíny jsou mnohem lepší.Takže podle mne,se jedná o nějaký problém u RGH. U Flashe je ten samý problém jako u RGH .. mám ten nejnovější Dashboard ... mě spíš přijde jako by tohle byla jen nějaká promo verze či co. No uvidíme jestli to spraví první update Alienů či nikoliv. PS: Teď mě tak napadlo zkoušel to někdo instalovat a pak hrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Může to klidně být rok stará verze a to update nespraví.Je mi jen divné,že na you tube sou videa kde je to ok... Co jsem koukal tak už vyšla i Pal verze - limited edition , ale zatim jsem ji nikde nenašel ke stažení. EDIT : jo já to mám nainstalovany a pořád to stejný. Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Může to klidně být rok stará verze a to update nespraví.Je mi jen divné,že na you tube sou videa kde je to ok... Co jsem koukal tak už vyšla i Pal verze - limited edition , ale zatim jsem ji nikde nenašel ke stažení. Ta Limitovaná verze to dělá taky co jsem četl jinde, takže bude zakopanej pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Ta Limitovaná verze to dělá taky co jsem četl jinde, takže bude zakopanej pes. No pokud si dobře pamatuju,tak třeba Black ops 2 měla taky nějakej problem,asi to bude podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 ja bych rek ze tomu po deseti letech co to vychazi uz nepomuze nic i tak jsem se tesil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 zkoušel to někdo na LT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 zkoušel to někdo na LT ? Já to mám vyzkoušeno jak na LT 2.0 konzoli (samozřejmě s použitím Topology pro LT 2.0) tak na LT 3.0 konzoli bez iHas a funguje .. jen jsou ty bugy co jsme tu probíraly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 takže tam nejsou ani stíny ? doufam že se to nějak pořeší no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Stíny tam jsou,ale celkově grafika je dost hruba,nefungují dialogy,rec vojaku atd.,navíc můžeš procházet postavami atd.atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 divnej rls teda ....já to právě prohánim přes Iso2God ..tak ani nevim jestli to má vůbec smysl ...to je škoda no ..dost jsem se těšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Únor 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Kamos stahnul tu nejnovejsi verzi Aliens Colonial Marines 2013 Xbox360 XGD2 MULTi5 a prej je to ok, zkuste taky. Jde to jen hrozne pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Kamos stahnul tu nejnovejsi verzi Aliens Colonial Marines 2013 Xbox360 XGD2 MULTi5 a prej je to ok, zkuste taky. Jde to jen hrozne pomalu. Neni,právě jsem ji stahl a dělá to to samé.Někomu to jde,někomu ne.Podle mě tam bude třeba nějakej problem ve FSD - každej tam má něco trochu něco jinýho nastavenýho a proto to třeba někomu jde a někomu ne... EDIT : TAK UŽ MI TO FUNGUJE.ZMENTE SI V NASTAVENI LOCALE Z CZ NA USA Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 jj teď jsem to četl na c.power :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 jj teď jsem to četl na c.power :D Já taky :cheesygrin: neni to z mé hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 No ja to pustel z klasickyho staryho FSD 1.20... a bez problemu (jako problemu se spustenim / rychlosti hry). Hra je hrozna... Intro ujde, hudba super, ale jak pisete - nekdy alieni neutoci (aspon ten prvni, vyskoci a pak ceka za rohem :) ) Vojak "mluvi" do vysilacky a nic. a nejvic me pobavilo, kdyz jsem mel poprve pomoci LB pouzit lokator... Vyskocila na me jakasi seda "obluda" pres 2/3 obrazovky a neslo to odstranit... Pri dalsim pouziti uz byl OK. Zatim davam k ledu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Kdy má ta hra vyjít v usa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Stíny tam jsou,ale celkově grafika je dost hruba,nefungují dialogy,rec vojaku atd.,navíc můžeš procházet postavami atd.atd. jj to je taky sila :) jdu takhle uzkou chodbou a ten vojak co jde se mnou za mnou "couva". Najednou se zastavim a on PROCOUVA mnou a koukame si do oci. Fakt sila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Neni,právě jsem ji stahl a dělá to to samé.Někomu to jde,někomu ne.Podle mě tam bude třeba nějakej problem ve FSD - každej tam má něco trochu něco jinýho nastavenýho a proto to třeba někomu jde a někomu ne...EDIT : TAK UŽ MI TO FUNGUJE.ZMENTE SI V NASTAVENI LOCALE Z CZ NA USA Co presne se zmeni zmenou regionu? Mam stazenou Aliens.Colonial.Marines.XBOX360-COMPLEX\cpx-als.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.