Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aliens: Colonial Marines

Kangaroo66

Recommended Posts

Souhlasim s tebou,já jsem byl k poslednímu Dead Space strašně zkeptickej... a bylo to nejmilejší překvapení za posledních 6 měsíců.Na tohle čekám 5 let,a stojí to za prd... Tolik let to dělali a takhle to dojebali... Sega u mne zkončila..

Tolko rokov to nerobili ;) ...nejaky ten rok to lezalo v supliku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Hele podle mne tam uplně chybějí HD textury.,a je fakt možný , že to třeba dělá FSD.Mě se ale nedaří to spustit z normal dashe.

http://www.youtube.com/watch?v=vAd0XaXpQe8

Tady na videu z xboxu je vidět že vše jede jak má,i textury a stíny jsou mnohem lepší.Takže podle mne,se jedná o nějaký problém u RGH.

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

rozbalujete to pres xbox image browser nebo iso2god? pres co to je chybny?

Rozbaloval jsem přes x360manager a pak přes iso2god a pořád ten samej problem.Opravdu si myslim,že tam chybějí HD textury,protože po chvilce hraní jsem si koupil hledí na samopal a v momentě kdy zaměříš tak je všechno total rozmazany atd... Možná to souvisí i s tim zvukem.

EDIT:Jinak na x360iso uploader v sekci pro RGH píše : The gfx also on the x360 is ugly & textures need to load in, i see this getting a day 1 patch to fix that & maybe the AI. PC version played at the expo never did this & rips this game in the gfx department but thats understandable

Odkaz ke komentáři

Hele podle mne tam uplně chybějí HD textury.,a je fakt možný , že to třeba dělá FSD.Mě se ale nedaří to spustit z normal dashe.

Tady na videu z xboxu je vidět že vše jede jak má,i textury a stíny jsou mnohem lepší.Takže podle mne,se jedná o nějaký problém u RGH.

U Flashe je ten samý problém jako u RGH .. mám ten nejnovější Dashboard ... mě spíš přijde jako by tohle byla jen nějaká promo verze či co. No uvidíme jestli to spraví první update Alienů či nikoliv.

PS: Teď mě tak napadlo zkoušel to někdo instalovat a pak hrát ?

Odkaz ke komentáři

Může to klidně být rok stará verze a to update nespraví.Je mi jen divné,že na you tube sou videa kde je to ok... Co jsem koukal tak už vyšla i Pal verze - limited edition , ale zatim jsem ji nikde nenašel ke stažení.

EDIT : jo já to mám nainstalovany a pořád to stejný.

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři

Může to klidně být rok stará verze a to update nespraví.Je mi jen divné,že na you tube sou videa kde je to ok... Co jsem koukal tak už vyšla i Pal verze - limited edition , ale zatim jsem ji nikde nenašel ke stažení.

Ta Limitovaná verze to dělá taky co jsem četl jinde, takže bude zakopanej pes.

Odkaz ke komentáři

Kamos stahnul tu nejnovejsi verzi Aliens Colonial Marines 2013 Xbox360 XGD2 MULTi5 a prej je to ok, zkuste taky. Jde to jen hrozne pomalu.

Neni,právě jsem ji stahl a dělá to to samé.Někomu to jde,někomu ne.Podle mě tam bude třeba nějakej problem ve FSD - každej tam má něco trochu něco jinýho nastavenýho a proto to třeba někomu jde a někomu ne...

EDIT : TAK UŽ MI TO FUNGUJE.ZMENTE SI V NASTAVENI LOCALE Z CZ NA USA

Odkaz ke komentáři

No ja to pustel z klasickyho staryho FSD 1.20... a bez problemu (jako problemu se spustenim / rychlosti hry). Hra je hrozna...

Intro ujde, hudba super, ale jak pisete - nekdy alieni neutoci (aspon ten prvni, vyskoci a pak ceka za rohem :) )

Vojak "mluvi" do vysilacky a nic.

a nejvic me pobavilo, kdyz jsem mel poprve pomoci LB pouzit lokator... Vyskocila na me jakasi seda "obluda" pres 2/3 obrazovky a neslo to odstranit... Pri dalsim pouziti uz byl OK.

Zatim davam k ledu :(

Odkaz ke komentáři

Stíny tam jsou,ale celkově grafika je dost hruba,nefungují dialogy,rec vojaku atd.,navíc můžeš procházet postavami atd.atd.

jj to je taky sila :) jdu takhle uzkou chodbou a ten vojak co jde se mnou za mnou "couva". Najednou se zastavim a on PROCOUVA mnou a koukame si do oci. Fakt sila.

Odkaz ke komentáři

Neni,právě jsem ji stahl a dělá to to samé.Někomu to jde,někomu ne.Podle mě tam bude třeba nějakej problem ve FSD - každej tam má něco trochu něco jinýho nastavenýho a proto to třeba někomu jde a někomu ne...

EDIT : TAK UŽ MI TO FUNGUJE.ZMENTE SI V NASTAVENI LOCALE Z CZ NA USA

Co presne se zmeni zmenou regionu? Mam stazenou Aliens.Colonial.Marines.XBOX360-COMPLEX\cpx-als.iso

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu