Quicksilver Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 (upraveno) http://www.patentbolt.com/2013/02/new-sony-patent-reveals-new-ports-coming-to-ps-vita.html Docela to potesi lidi co uz Vitu maji,ze se chysta jeji novejsi verze ? .) Vypada to na nekolik novych pripojek a lepsi umisteni nabijeni ? Upraveno Únor 12, 2013 uživatelem Quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Tak asi nikdo nepredpokalda, ze stavajici verze vydrzi jako jedina na dozivoti do konce zivota. Kvuli tomu jsme ji nekupovali, ze ano ;). HDMI je kazdopadne zajimavy, otazka je jestli by do toho opravdu sly, pac si potom vlastne konkuruji PS3ce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 jestli to není náhodou dev-verze vity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Tuhle verzi jsem viděl mám v nějakým videu z Killzone Mercenary kde vývojáři měli hru puštěnou přes hdmi na televizích, takže se určitě přikláním k názoru SSuka. A jestli se nepletu dokonce se v tom článku píše, že původní patent na tenhle model je někdy z roku 2011 což mě v této myšlence ještě utvrzuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 To je obyčejný devkit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Taky si myslím že je to dev kit. Ale na internetu jsem našel ještě jeden tip na nástupce ... PSV SLIM s 3d displayem jako má N 3ds ... To by mě naštvalo kdyby to byla pravda a letos v létě vyšla . když jsem koncem ledna kupoval novou FAT PSV :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 3D display je kravina :) To by všechny hry předelávali do 3D? Nebo bych ji většina v 3D nejela? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 3D je nereálné. (Chtělo by to větší výkon pro hry ve 3D, tudíž pokud by byla hra bez 3D efektu, tak by byla stara PSV hodne v nevyhode). Taky by to dost zvedlo cenu. Pokud bude nějaká nová verze Vity (imho ne), tak se dočkáme maximálně jiného designu, lepší výdrže na nabití a možná HDMI výstupu nebo 4G a nebo integrované flash paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Quicksilver
Docela to potesi lidi co uz Vitu maji,ze se chysta jeji novejsi verze ? .)
Vypada to na nekolik novych pripojek a lepsi umisteni nabijeni ?
Upraveno uživatelem QuicksilverOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.