DitR010 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Čaute, rozhoduji se jestli si mám koupit iPad nebo tablet s Androidem ( asi Asus EEE Pad Transformer ).Co mi poradíte ?? Popřípadě nějaké plusy mínusy u každého, děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 (upraveno) Na android lze instalovat aplikace bez jakýhokoliv předchozího zásahu do OS, u Applu je třeba zásah. Celkem jasná výhoda. A bejt tebou, tak bych koupil Nexus 7 a ještě ušetříš. Upraveno Únor 12, 2013 uživatelem wrout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 přesně tak , Nexus 7 sem kupoval za 6,5k .. ted se da sehnat i za 5.. a za tu cenu je to vazne luxus , 4jadro a Tegra 3 HD grafika je uzasna vec .. nic vykonejsiho za ty prachy nesezenes ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Únor 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 Přesně, nevíš nějaký obchod kde je to levně a je ten obchod ověřen ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 zkus hledat heureka.cz ... ja ho mam z Datartu (z prodejny ve Zline) ale muzes si ho obednat z netu , tam ho ted maj za 5999,- ... s dovozem zadara ... ale me vysel na vic protoze sem si k tom nechaval jeste pojisteni za 1000,- 3 roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadak3 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Cus cus, neni to tak úplne pravda, nejaké aplikace na androind jdou pouze s rootem, ale je jich menšina. Zásahy do sw u iOS nejsou nic těžkého a ani závadného.. Takže opravdu záleží na tom co od tablety čekáš. Osobně mám iPad 3 a jsem s nim nad míru spokojen, protože: lepší display a kompatibilitu s aplikacema na marketu proste nešezenes, iPad je rychlej a i za rozumnou cenu :) na druhou stranu, je fakt ze to tu moc lidi nemá, ale pokud ti jde o hry tak spousta her jde cross platform a aplikace základní s ničím samozřejmě nepropnes, ale na marketu je zas spoustu aplikaci které jsou stejne jak na androind tak na iOS, netřeba zmiňovat jakýkoli cloud. Ovšem po tom co jsem poznal Samsung Galaxy note II a s-pen si myslím ze to je parádní vychytávka bez které uz bych se těžko obchazel. :) samsung si fakt vyhrál a asi bych něco takového čekal od jejich note 10.1 (tabletu). Takže abych to nějak shrnul pokut ti jde o výkon a kvalitu displaye určitě apple, pokud chces něco na čem se dá pracovat a je to celkem otevřené svetu kup si androind :) a sorry ze ti o androindackych tabletech moc neřeknu, me proste nezaujaly. Kdyz jsem tablet ale vybíral, váhal jsem prave mezi notem a a transforemrem a skončil s ipadem a pokut se rozhodnes pro tablet s androidém tak si počkej na TEGRU 4. A hlavne si nikdy nekupuj tablet s w8. To jsou hrozny bullshity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Březen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Díky za rady, nakonec jsem pořídil na ty hry PS Vitu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Jestli chces zasahovat do tabletu tak kup android, ale budes z neho nastvanej. A Apple je bezproblemovej. Ja osobne mam ipada. Takze doporucuju ipada :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Jestli chces zasahovat do tabletu tak kup android, ale budes z neho nastvanej. A Apple je bezproblemovej. Ja osobne mam ipada. Takze doporucuju ipada :)) naštvanej ? vubec nevic o čem píšeš chlapče ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Newxi on tím myslel to že Android je non-optimalizovaný otevřený bullshit. iOS není tak otevřené ale za to je krásně optimalizované a super rychlé a navíc si ho dokážes za pár minut otevří taky( jailbreak ) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Frewwww reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadak3 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Líbí se mi jak 18ti letej kluk někoho nazývá chlapcem :D Btw jak řekl stevens android je otevřený neoptimalizovaný shit :) ale má to své výhody i nevýhody samozřejmě, stejně jako iOS :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Zvaž si čo od tabletu potrebuješ a podľa toho sa rozhodni. Ak by si sa rozhodol pre tablet tak jedine Nexus od Google. Inak doporučujem iPad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Jestli nějaký tablet s Androidem tak ledatak nějaký čínský, ale mě osobně teda android nějak moc nesedl... Je si třeba uvědomit, že čislička v tabůlkách nejsou vubec podstatné, protože ten android to prostě stejně nijak nevyužije, pokud není perfektní odladěný, což rozhodně není. Android je více otevřený, ale je třeba se zamyslet, jestli to využijete, pokud si s tím nebude fakt hrát a dávat tam neoficialní verze systému, co si třeba udělali sami lidi z té komunity, tak vám je celá otevřenost docela na prd a iOS poslouží lépé. Navíc iPady a celkově zařízení od applu mají skvělou podporu, a nečekáte na updaty dlouho jak u androidu, vyjma referenčnich zařizení přímo od googlu. Pro mě je další výhoda iPadu tady tohle Dalo by se o výhodach - nevýhodách debatovat dlouho, ale pro běžné užívání je podel mě sympatičtější iPad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Souhlasím s Lordem...Android sílu nevyužije protože na to není optimalizovaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Březen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Lock prosím, už jsem psal že nepotřebuju rady, koupil jsem na hry Vitu !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Ono to už není k tobě :D Prostě diskuze iOS vs. Android. Pro další lidi, kteří nebudou vědět co mají koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts