DitR010 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Čaute, rozhoduji se jestli si mám koupit iPad nebo tablet s Androidem ( asi Asus EEE Pad Transformer ).Co mi poradíte ?? Popřípadě nějaké plusy mínusy u každého, děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 iPad. Plusy: kopa aplikácii, dobrá komunita, stabilný OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Únor 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Ale iPady mají zase horší výkon.Mám mobil s androidem a jsem spokojen, takže nevím právě proto si radči nechám poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Horší výkon? To si kde čítal? iPad 4 má A6X čo je jeden z najvýkonnejších mobilných CPU. A to čo stráca na hrubom výkone, doháňa optimalizáciou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 poměr cena/výkon/žitná hodnota bych jednoznačně koupil nexus 7 a pokud chceš nejlevnější segment tak Acer B1 A71 Proč zakládáš duplicitní téma, když už jsi stejné vytvořil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Únor 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Asi jsem rozhodnut, nexus 7, hodně dobrej poměr cena/výkon, ale chtěl jsem spíš něco 10 palců ale to nevadí, díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 iPad ma síce slabší výkon ale všetko čo je napísané pre iOS ti pôjde plynulo. iOS je skrátka výborne optimalizované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 Tak jak říká Keles ale nové iPady už i tak mají mega velký výkon.Přesto i s malým výkonem by ti asi vše jelo protože iOS je výborně optimalizované, což se o Androidu a jiných nedá říct :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Rozhodl bych se hlavne podle mobilu, pokud mas iphone, tak ipad a pokud mobil s androidem tak urcite i tablet s androidem... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Jn to by bylo asi nejlepsi ale proste za mně jedině iPad a kdyžtak ten Nexus... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 No pre mna by bolo rozhodujuce to co s tým tabletom chcem robit. Každý systém ma svoje plus a mínus. Osobne by som uz do androidu nešiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.