Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

rada,jakou hru vybrat?

honza357

Otázka

zdravim Vás pánové a dámy,

vzhledem k tomu,že PS3 vlastnim relativně chvilku,a ve hrách nemám moc přehled,rád bych se zeptal zkušenějších.

Chtěl bych nějakou FPS na způsob Far Cry 1,tjk. nekoridorová střílečka kde se nejde jen "tunelem" ale je možnost se po mapě volně pohybovat a dokončit ji více způsoby

za každou radu díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Já se osobně nejvíc bavil u Borderlands 2. Pokud překousneš grafický styl, je to úžasná hra na hodně dlouho.

Jinak jak Uncharted 1,2,3, tak i Batman AA sice tunelovky, ale i tak je to špička mezi hrami. Navíc i Batman AC a RDR nejsou FPSka.

Odkaz ke komentáři

• 0
FPS to nejsou, ale vzhledem k omezenému množství FPS v otevřeném světě, to jsou asi nejlepší alternativy, narozdíl od Uncharted :)

Tak to jo, teď mne ještě napadl Skyrim. Dát to na nejlehčí obtížnost a procházet pouze s lukem :)

Ale vážněji, osobně považuji Borderlands 2 za jednu z nej fps této generace konzolí. Zábava na dlouhé hodiny, a hlavně to sbírání zbraní je výborné. Takové ten pocit "ještě jednu misi, ať vím, jakou zbraň dostanu" mne naposledy potkalo u Diabla 2 na pc.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu