forlanek Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2010 v Brně v Globusu to je takovej prostě velikej shop, něco jako třeba Tesco, tak tam stojí Motorstorm 1 a Resistance 1 každá za 1599,- :D Citovat
Primátor3 Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2010 v Brně v Globusu to je takovej prostě velikej shop, něco jako třeba Tesco, tak tam stojí Motorstorm 1 a Resistance 1 každá za 1599,- :D A nechces se jich zeptat jestli nahodou neberou prasky na hlavu..? :D Citovat
forlanek Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2010 A nechces se jich zeptat jestli nahodou neberou prasky na hlavu..?:D :D taky mě to napadlo, a tušim 40gb verze PS3 je tam za 11499,- :DD Citovat
HexeH Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2010 to já vidívám občas v hypáčích a obchodních galeriích také ps3 pecky kolem 2000 CZK a to i kdyz nejsou upe nově vydané, viz třeba brno-olympia sony, to je potom fakt husté když ji koupím někde novou v kamenným shopu za cca 1300 a tam za 2000, hypermarketová kultura to je maso.. Citovat
suchac500 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2010 heh vedle paladia mam skolu tak se tam obcas chodim divat... opravdu predrazeny jako prase... ALE 1) je to v paladiu kde chodi vetsina ktery sou liny nebo (neschopny) sehnat od jinud 2) furt tam vidim behat lidi... takze nejaky trzby tam mit musi :/ :) Citovat
Jonny Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2010 Tak dohráno výborná hra nic lepšího jsem zatím nehrál prostě 10/10. Citovat
HexeH Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2010 Tak dohráno výborná hra nic lepšího jsem zatím nehrál prostě 10/10. taky 10/10 Citovat
adiZ Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2010 Vysvětlí mi někdo ten konec? Jak je ten dialog Athena - Kratos, o čem se vlastně baví? Pochopil jsem něco okolo Pandořiny skříňky atd... btw, dohráno na Easy (:)), 9.5/10 Citovat
CHheVvy Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2010 Dohráno na normál, když to dám na nejtěžší tak dostanu nějakou trofej ? Citovat
adiZ Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2010 Zlatá trofej je za dohrání hry na jakoukoliv obtížnost a další zlatá je za dohrání na Titan Mode ;) Citovat
xRay Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2010 Dohráno na normál, když to dám na nejtěžší tak dostanu nějakou trofej ? kdyz to das na Hard dostanes myslim zlatou trofej Unhuman... Edit: tak adiZ me predehnal Citovat
CHheVvy Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2010 http://www.godofwar.com/spartansstandtall/ velmi zajímavé :) Citovat
GeorgeLee Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2010 Tak dneska dohráno na normal prostě super hra 10 z 10 ale nevíte někdo jestli se dá získat víc kostýmů? Citovat
CHheVvy Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2010 zakladní dva dostaneš po dohrání pak další dva jsou v edici Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 Je velkej rozdíl v grafice mezi GoW 3 a demem z E3 2009 (PSN)? Ta mě totiž moc nenadchla. 8) Citovat
Alert03 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 Tak jsem se taky odhodlal pustit se do tehle parby a musim rict ze neco takoveho jsem necekal. Normalne me tento typ her (sekacky) vubec nebavi ale tohle je neco uzasneho. Libi se mi hlavne jak je hra pojata ve velkem stylu :) A k te grafice jak se ptal nekdo nademnou , podle me nejlepsi na PS3 vubec i kdyz nekdo nemusi souhlasit v nekterych castech dle meho nazoru grafiky prekonava napr. Uncharted 2 nebo Heavy Rain.... Citovat
radator Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 Je velkej rozdíl v grafice mezi GoW 3 a demem z E3 2009 (PSN)? Ta mě totiž moc nenadchla. 8) no v plné verzi hry je vyšší Framerate a lepší nasvětlení scény VIZ. toto video Citovat
For_est-5 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2010 God of War III nás okouzlilo a přináší vyšperkovanou hratelnost, někomu se jen zdá škoda , že pouze v singleplayeru a absolutně chybí nějaké multiplayerové prvky. Oficiální francouzský PlayStation Magazín ale nyní přichází s informacemi, podle nichž první DLC pro GoW 3 umožní zabojovat si proti ostatním hráčům v multiplayeru. Podle scanů časopisu, které se objevily na GameTrailers, by mělo DLC obsahovat jakousi bojovou mini-hříčku pro více než jednoho hráče. Pro nás je tato zpráva docela hodně překvapující a načekaná. Zatím nejsou jasné žádné bližší detaily, tedy ani to, zdali půjde o hru pro více hráčů skrz internet , nebo jen lokálně v rámci split-screenu. Ale rozhodně by se nám takovýto obsah DLC líbil, to né že né. Citovat
xRay Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2010 asi udelaji neco jako to udelali v dantes inferno mas arenu a tam 2 hraci rubou prisery na kousky... jinak nedokazu si predstavit 2 Kraty proti sobe... ale rozhodne si kazdy DLC je dobrej XD XD Citovat
xRay Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Tak ted jsem dohral GoW 1 a vsiml jsem si ze vsecky kostymy z GoW III jsou puvodni navrhy Kratose... Kdo ma moznost tak at se podiva v GoW 1 do treasures na video Heroic possibilities... a jeste jedna vec, skoada ze neudelali zmeny vzhledu zbrani pri upgradovani... Citovat
Mígl Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Koukal jste někdo na tu video recenzi? http://games.tiscali.cz/reviews/god-of-war-3-video-recenze/ Ten kdo to hrál asi moc zkušeností neměl..opakoval stále stejný základní útok,klasický ramínko (L1+o:)) snad neudělal ani jednou,magii od blade chaos taky ani jednou a vůbec to prostě ten člověk hrál hrozně..pro neznalího hráče asi moc nepřesvědčující,no škoda že tam nejde dát komentář já bych mu dal:) Citovat
Lantos Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Easy obtiznost te nenuti delat nic slozitejsiho, abys je umlatil a přežil. Citovat
adiZ Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Koukal jste někdo na tu video recenzi? http://games.tiscali.cz/reviews/god-of-war-3-video-recenze/ Ten kdo to hrál asi moc zkušeností neměl..opakoval stále stejný základní útok,klasický ramínko (L1+o:)) snad neudělal ani jednou,magii od blade chaos taky ani jednou a vůbec to prostě ten člověk hrál hrozně..pro neznalího hráče asi moc nepřesvědčující,no škoda že tam nejde dát komentář já bych mu dal:) Přesně tak, ta videorecenze stojí doslova za ho*no... Ukazuje tam nudné scény, stále používá tu stejnou zbraň a ještě ten jeho nepříjemný pomalý hlas.. Neukázal magii, vylepšování zbrání, sbírání Godly Possessions, Minotaur Horns, neukázal Chalenges of Olympus.. neukázal prostě nic ;) Citovat
Luckass Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2010 Jsem před Cronusem a musím jít spát. Prostě tohle jsou orgie. Všem co si nejsou jisti zda to koupit tak : K U P T E S I T O :)) Citovat
MAMUTH Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2010 docela zajimavej clanek...pro ty kdo by chteli videt rozdil mezi demem z e3 09 a finalni buildem: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-godofwariii-demo-vs-retail-blog-entry Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.