MiGrain Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 A nemáš v TV dvě HDMI jestli to nemáš špatně přepnuté mi to píše taky že není signál ale když mám xbox vypnuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Únor 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.88 Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 Pokud mas RGH tak musis obcas pockat nez to naskoci,me to take nekdy naskoci hned a nekdy az treba po minute.To je u RGH normalni pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Únor 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 Nazdar ja pouzivam opticky kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Já vím čekal jsem na to několikrát přes 8 min a nicUž jsem to odvezl tomu kdo mi to dělal tak jsem zvědavej PS čím se propojuje xbox k pc aby jsem mohl něco dát na hdd ? Čau hele, ja mám teď nově udělaný RGH, a taky jsem zapl normálně naskočil a pak nic. kolečko pro zapnutí xboxu mi začalo svítit červeně a už ani prd. Tak jsem volal tomu co mi to dělal a říkal. ať ze zádu napíchnu ten adaptér co jsem dostal společně s CD k udělané konzoli a přepnul na tom adaptéru tlačítlo do polohy xbox. a teď všechno funguje, pokaždé to naběhne. sice někdy třeba po 30 sekundách ale naběhne... tak snad to máš podobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Únor 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mazur Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Mam taky priblem odpoledne jsem hral a vecer nechce xko najet ci stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Mam taky priblem odpoledne jsem hral a vecer nechce xko najet ci stim? Zapoj pamětový adaptér. Ze zádu , kde máš vyvedenou pásku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mazur Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Zapoj pamětový adaptér. Ze zádu , kde máš vyvedenou pásku... Já nemam žadný adaptér ani vyvedenou pásku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 2, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Mam taky priblem odpoledne jsem hral a vecer nechce xko najet ci stim? Tvůj popis je nic neříkající. Nehce najet vůbec? Nebo se zapne a žádný obraz? Jak dlouho čekáš než ho zase vypneš? Jaké komponenty byly použity na RGH? Co ti na to napsal ten kdo ti RGH dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mazur Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 Mno někdy nenajede vůbec jen svítí ta dioda uprostřed bez obrazu no signal. Vypínam zapínám než se chytí pak najede.'Při zapnutí čekám 2 min. prej že by to mnělo do této doby najet. Komponenty jaké tam jsou se dá zjistit jak? Byl jsem tam kde mi to dělali ale tam jim to jak na svinu najíždělo normálně:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 3, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 No, takže pokud je to tak jak píšeš, že konzole někdy najede, jen jí to poněkud déle trvá (i nad 2 min apod.), tak to není problém toho, že by ti přestala konzole fungovat (jak se zdálo z tvého prvního příspěvku), ale problém laciného HW použitého pro RGH (doprovodné jevy typu nestabilní bootovací časy apod. jsou u těchto laciných HW obvyklé). Tady pro tebe neexistuje rada, to si musíš vyřídit s těmi, kdo ti RGH instaloval (to že to funguje u nich perfektně a u tebe ne je blbost, stačí předvést 10 startů a udělat si průměr). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mazur Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Mno když sem to přinesl poprvé hned po RGH tak to najíždělo perfektně ale ted mam problém čip se chytne až na po 4-8 jinač do té doby nenajede vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 4, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Jak jsem již psal, s největší pravděpodobností bude na vině HW použitý pro RGH, zřejmě něco hodně laciného. Buď si zjisti co ti tam kdo namontoval (i když s touto informací stejně dál asi nijak nebudeš moct pracovat), anebo to dones zpátky na předělání. Pokud to dělá to co píšeš tobě, jistě to bude dělat i když to předvedeš jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.