Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Smazáno

MiGrain

Recommended Posts

Já vím čekal jsem na to několikrát přes 8 min a nic

Už jsem to odvezl tomu kdo mi to dělal tak jsem zvědavej

PS čím se propojuje xbox k pc aby jsem mohl něco dát na hdd ?

Čau hele, ja mám teď nově udělaný RGH, a taky jsem zapl normálně naskočil a pak nic. kolečko pro zapnutí xboxu mi začalo svítit červeně a už ani prd. Tak jsem volal tomu co mi to dělal a říkal. ať ze zádu napíchnu ten adaptér co jsem dostal společně s CD k udělané konzoli a přepnul na tom adaptéru tlačítlo do polohy xbox. a teď všechno funguje, pokaždé to naběhne. sice někdy třeba po 30 sekundách ale naběhne... tak snad to máš podobně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
  • Moderators
Mam taky priblem odpoledne jsem hral a vecer nechce xko najet ci stim?

Tvůj popis je nic neříkající.

Nehce najet vůbec? Nebo se zapne a žádný obraz? Jak dlouho čekáš než ho zase vypneš? Jaké komponenty byly použity na RGH? Co ti na to napsal ten kdo ti RGH dělal?

Odkaz ke komentáři

Mno někdy nenajede vůbec jen svítí ta dioda uprostřed bez obrazu no signal. Vypínam zapínám než se chytí pak najede.'Při zapnutí čekám 2 min. prej že by to mnělo do této doby najet. Komponenty jaké tam jsou se dá zjistit jak? Byl jsem tam kde mi to dělali ale tam jim to jak na svinu najíždělo normálně:(

Odkaz ke komentáři

• Moderators

No, takže pokud je to tak jak píšeš, že konzole někdy najede, jen jí to poněkud déle trvá (i nad 2 min apod.), tak to není problém toho, že by ti přestala konzole fungovat (jak se zdálo z tvého prvního příspěvku), ale problém laciného HW použitého pro RGH (doprovodné jevy typu nestabilní bootovací časy apod. jsou u těchto laciných HW obvyklé).

Tady pro tebe neexistuje rada, to si musíš vyřídit s těmi, kdo ti RGH instaloval (to že to funguje u nich perfektně a u tebe ne je blbost, stačí předvést 10 startů a udělat si průměr).

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Jak jsem již psal, s největší pravděpodobností bude na vině HW použitý pro RGH, zřejmě něco hodně laciného. Buď si zjisti co ti tam kdo namontoval (i když s touto informací stejně dál asi nijak nebudeš moct pracovat), anebo to dones zpátky na předělání. Pokud to dělá to co píšeš tobě, jistě to bude dělat i když to předvedeš jinde.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu