Alister15 Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Ahoj, lidi nevím zda se to tu někdy řešilo, nějak moc jsem nehledal, tak kdyžtak sorry za opětovku.. Čekoval jsem net jak je to s Xboxem 360 (rgh/jtag) a internetem, resp. Prohlížečem, popř. samostatnými "pluginy" youtube a pod. ... Podle příspěvků a témat jsem došel k názoru, že něco takového neexistuje....a to nejen pro očipovaný konzole... Jak to teda je lidi? Nezměnilo se něco, opravdu není možnost být přes konzoli na internetu přes nějakej "prohlížeč" ... ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Jtag/rgh bohužel nelze :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Únor 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Ale ona i na normál konzolích nejde ne nebo jo? Že by nějak přes Live? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 13, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Na origo konzoli s Gold uctem muzes jit na net pres IE, je tam i YouTube, ale pri uprave RGH to podle me nejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 Jedinou možností, jak na konzoli s RGH využívat výhod LIVE, je Dual NAND (Xecuter DemoN). Více informací případně v následujícím tématu: http://console-forum.net/tema/143217 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Únor 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Tak to je až moc "složitý" a nákladný.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.