houba2007 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Tak jsem teď zapnul XBOX a chce to po mě aktualizaci. Mám flash LT3.0 - mohu aktualizaci potvrdit?????? Ale pokud ji neudělám tak se nedostanu na LIVE - takže asi potvrdit. dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 DB 2.0.16203.0. Zatím není více informací, takže update na vlastní riziko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Únor 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Aktualizace provedena - zkouška hry NHL13 pálené - vše ok normálně běží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guasimodo Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 nový update pravděpodobně prolomil flash LT3.0 jelikož je problém s autorizací disku her. NHL 13 mi sice běži ale např. star wars kinect mě to dál jak do menu nepustí hodí to chyba autorizace disku a console se celá vypne a restartuje. Stejně tak FIFA 13 tak to hodí chybu po pár minutách zápasu. Hry co vyžadují LT2.0 běží bezproblémově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Gears of War Judgment je už na internete- mesiac pred vydaním je už prequel k Gears of War Judgment leaknutý na internet a piráti môžu hrať. Microsoft už ohlásil bany pre konzoly a kontá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novysak Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Take se mi to objevilo a jeste vyckavam,zda-li to aktualizovat nebo ne,az budete vedet vice infa,tak napiste :-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Hm tak to je super, včera jsem si aktivoval gold a dneska výjde update.. :dozey: Snad to neshodí flash, ještě počkám :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Únor 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 FIFA 13 - aktualizace ve Fife normal a potom zápas celý OK fungují ještě - Crysis 2, Dragon Age 2, The First Templar jediná co my 2x vyhodila špinavý disk a že chce restart je Gears of War 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcek12 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 FIFA 13 - aktualizace ve Fife normal a potom zápas celý OKfungují ještě - Crysis 2, Dragon Age 2, The First Templar jediná co my 2x vyhodila špinavý disk a že chce restart je Gears of War 2 Takže ti to funguje? :-DD Já se toho bojim jak pes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Takže ti to funguje? :-DD Já se toho bojim jak pes... Čeho se bojíš? Když tak na reflash no :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcek12 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Třeba BAN a RGH nechci :-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Únor 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Teď jsem zkusil i Skyrim a jede - načetlo to i addony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360arcade Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Něco novýho ohledně updatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guasimodo Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 mě něco jde a nějaké hry nejdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novysak Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 stale nic koukam,jen nepresne info..pockam jeste na neco strucnejsiho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360arcade Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Hodilo by se něco stručnějšího rád bych zahrál nějakej ten Multiplayer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Já sleduji tohle :) http://c4evaspeaks.com/c4eva-2013-02-19-fw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novysak Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 jeste asi brzo,pokud to dneska vyslo,ale taky se mi to nechce aktualizovat,odpojil jsem nett a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Borci píšou v komentářích, že jim to jde bez problému :) tak nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360arcade Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Google mi našel jenom nějakou polskou stránku tam toho ale taky moc neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360arcade Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Nikdo ale pokud jsem to dobře pochopil a pročet nepaří MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 smazat 2x poslano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Dočetl jsem se na nějakém forum, že bude muset být udělán reflash a to na verzi LT 4.0 / 4.5 prej, nevím jestli to není fake nebo pravda, tak to berte s rezervou. Update má prej v sobě Anti-Piracy 3.0, XGD 4.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Nikdo jiný než c4e coby autor CFW nedá žádné relevantní informace. Do jeho vyjádření jsou všechno jen spekulace a update, jak jsem již psal, je pouze na vlastní riziko. Je potřeba tomu dát čas, vždyť ten update vyšel dnes :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360arcade Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 OK. Doufám jen že sem na forum někdo napíše až budou bližší informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.