TheKlasek Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Zdravím vás , mám problém . Pichnu přenosný hadr , zkopíruju hru do HDD1/Content/000000000, jdu do FSD , zadám cestu , ale hry se nenačtou v knihovně ? mohl by mi někdo poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Pokud tu cestu zadáváš v "Manage Game Paths" správně, po nastavení ji také uložíš (Save), tak zkus zvedat hloubku skenování "Scan depth" o +1, dokud se ti hry neobjeví v nabídce X360 Games. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheKlasek Odesláno Únor 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Nic , pořád stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 A ty hry ti zůstávají na přenosném HDD anebo je kopíruješ do interního jak píšeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheKlasek Odesláno Únor 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Kopíruji do HDD v xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Zkus je nechat na tom ext. HDD a nastavit cestu na něj, jestli se ti hry ukáží. V jakém formátu tam ty hry kopíruješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheKlasek Odesláno Únor 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Stahl jsem je v Iso a vyextrahoval v Iso2God Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Zachováváš kompletní adresářovou i souborovou strukturu tak, jak ji Iso2God vytvoří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheKlasek Odesláno Únor 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Ano , nakopíruju to , co jsem vyextrahoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Zkus to na tom ext. HDD, něco musíš dělat špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros13 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 No nevím jestli jsi to dělal nebo ne. Já přes externí HDD to nepřetahoval nikdy. Ale po nakopírování hry či her musíš znovu nabootovat konzoli( daš Freestyle Home) a pak by se ti hry měli zobrazit. Pokud jsi to prováděl, tak se omlouvám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 mrkni do nxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheKlasek Odesláno Únor 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Když otevřu NXE , tak je černo a nic to nenačte . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 mě iso2god taky blblo pouzij kdyztak xbox image browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 pokud nepomůže ani to, tak správně nenastavuješ manage game path Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheKlasek Odesláno Únor 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Problém vyřešen . Děkuju za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 a čím to nakonec bylo jestli se mohu zeptat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheKlasek Odesláno Březen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Dal jsem automatické scanování a všechno v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.