Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

No dubna by měly vyjít jen tyto hry :(

Tomb Raider: Definitive Edition

Thief

Rayman Legends

Infamous: Second Son

Takže až na Thiefa a Infamous nic minimálně do dubna asi nevyjde (pokud nepočítám indie hry),

Ještě tyhle hry mají vydání ohlášeno na Q1 2014, takže by taky měly vyjít někdy během prvních 4. měsíců, ale neviděl bych to tak růžově (minimálně do toho března určitě ne, to už by měly potvrzeny datum vydání)

Carmageddon: Reincarnation PS4

Driveclub

PlanetSide 2

Secret Ponchos

Daylight

Odesláno

Tak já si myslím, že data vydání u ufc, driveclubu atd oznámí hned po novém roce, teď mlží, protože potřebujou prodávat před vánoci hry co jsou teď, jinak by jim ty upgradované fify, call of dogy a assasiny nikdo nekupoval. Jinak všichni nadávají na kill zone, ale podle mě se hra povedla, grafika je skvělá a hratelnost taky, pak jde ještě fifa, jinak zbytek je oldgen s vyššim rozlišením. Ze začátku mi nepřišlo, ale po 14 dnech hraní mi začly vadit páčky na ds4. Drolit jak někomu se mi nedrolí, ale díky těm vypuklím polštářkům mi začíná vadit klouzání prstů. Na amazonu jsem viděl za pár éček na páčky nějaké návlky, ale namá cenu z uk objednávat věc za 3eura..................

Odesláno (upraveno)
tak deep down ma vyjit v unoru ...

Nevím kde jsi vzal tuto informaci, ale u Deep Down vydání nebylo uvedeno ani potvrzeno, byl zmíňený jen rok 2014.

Tuším, že o únoru mluvili jen co se týče betaverze

Jinak jsem zjistil, že u CoD dostávám trofeje, i když hraju na druhém účtu, než to CoD mám.

Upraveno uživatelem Lovecrossed
Odesláno
Nevím kde jsi vzal tuto informaci, ale u Deep Down vydání nebylo uvedeno ani potvrzeno, byl zmíňený jen rok 2014.

Tuším, že o únoru mluvili jen co se týče betaverze

Jinak jsem zjistil, že u CoD dostávám trofeje, i když hraju na druhém účtu, než to CoD mám.

Je to téměř stejne jako na ps3 prihlasis se druhým ovladačem k uctu který také sbírá trophy. Tuším to tak fungovalo u série lbp

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Odesláno
Ta cestina v AC4 je trochu naprd v tom, ze ukoly a craftovani jsou EN a titulky CZ, takze je to jako by to nekdo narychlo narouboval. Nicmene i tak jsem rad, ze kecy jsou CZ

Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro

Je to mna prd, kdyby jsi chtěl poradit s hraním na 100% synchronizaci tak dej vědět, já dělám všechny sekvence na 100% je to čurina:-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu