Hauzimir Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2013 Proč se tu všude píše kde má kdo vyrobenou konzoli ? Copak je v tom rozdíl ? Citovat
Mušák Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2013 Není, jenom se to moc řeší. Citovat
Evok Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2013 Stejně všechny součástky dělají v číně takže jestli to poskládá japonec nebo číňan je v konečném důsledku uplně jedno. Citovat
headhot Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2013 (upraveno) evidentne parta ♥♥♥♥♥u se rozhodla psat moudra:party: While PlayStation 4 has launched in North America, it won’t be available in Europe until 29th November. A lot of issues, that were reported on PlayStation 4, emerged from hardware manufactured in a particular factory in China. It seems like Europe is getting an entirely different batch of PlayStation 4 that is “Made in Japan”. staci googlovat a vite,ze soucastky v ps4 jsou made in japan tedy hardware, vsude je potvrzeno,ze kusy oznacene made in japan neobsahuji nic z “Hangfujin Yantai” factory in China. jinak jak se rika na forech, USA launch byl takovy beta test a evropa dostal finalni vyrobek Upraveno Prosinec 30, 2013 uživatelem headhot Citovat
Jordanky Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2013 Mno jak říká headhot :D. Amerika si to odsrala a teď už je prakticky fuk, zda máš China nebo Japan. Citovat
pejtrix Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2013 jako mam taky made in japan ale pochybuju ze americani byli nejaci beta testri kdyz evropa launchovala o 14 dni pozdejs za tu dobu asi zadnou revizi nebo neco radikalniho nemenili :) Citovat
Steel Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2013 Chapu dobre, ze za kazdou dohranou hru je zlatá trophi a pokud udelam v dané hře všechny trophy tak dostanu tu platinovou? Citovat
JirkasP Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2013 jj přesně tak to je a pokud platis plusko tak je hodne snadne ji ziskat v resogun :) Citovat
pilulkin Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 1) PSN hry nemají platinovou trofej 2) hra nemusí mít vůbec stříbrné a zlaté trofeje, ale klidně jen samé bronzové Citovat
Tankista Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 1) PSN hry nemají platinovou trofej Než něco napíšeš, věnuj alespoň 2s v google, aby jsi zjistil jestli nepíšeš zhovadilosti. Resogun ji má, Limbo ji na PS3 mělo, Trine 2 ji má a mnoho dalších určitě taky... Citovat
headhot Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 kjukler dalsi,co pise hovna. Boze vzdyt je google vse o trophy najdete zde: http://www.ps3trophies.org/ vyborne na boosting na platinu. Bohuzel ziskavani trophy nema smysl,nic za to neni. Chtelo by to neco podobneho jako ma steam Citovat
Tankista Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 Limbo ji nema Jop, s tím jsem se sekl, ten má max jednu zlatou :) Citovat
wariorpolni Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 kjukler dalsi,co pise hovna. Boze vzdyt je googlevse o trophy najdete zde: http://www.ps3trophies.org/ vyborne na boosting na platinu. Bohuzel ziskavani trophy nema smysl,nic za to neni. Chtelo by to neco podobneho jako ma steam Tjn,chtělo by za to nějaké odměny,ale i tak mě baví ty trophy získávat,celkem mi to prodlouží herní dobu :D BTW:Sony prý už dělá na PS5 Citovat
Steel Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 Toje možné, že dělá, ale stejně PS5 bude tak za 5-7let.. Citovat
wariorpolni Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 Třeba to už bude ten cloud :D nebo aspoň microsoft něco takového chce Citovat
pejtrix Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 :D cloud uz mas ted na ps + Citovat
Steel Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 jj to asi podle me na 99% bude, ale jen tak to nevydají, kdyz je to chvilka co vydali PS4 .. vem si jakou melo zivotnost PS3 Citovat
pilulkin Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 Než něco napíšeš, věnuj alespoň 2s v google, aby jsi zjistil jestli nepíšeš zhovadilosti. Resogun ji má, Limbo ji na PS3 mělo, Trine 2 ji má a mnoho dalších určitě taky... Máš pravdu, správně jsem měl napsat, že většina PSN her platinovou trofej nemá. Existují samozřejmě výjimky jako Trine, Resogun a další. kjukler dalsi,co pise hovna. Boze vzdyt je googlevse o trophy najdete zde: http://www.ps3trophies.org/ vyborne na boosting na platinu. Bohuzel ziskavani trophy nema smysl,nic za to neni. Chtelo by to neco podobneho jako ma steam Když už máš potřebu někoho urážet, tak alespoň správně napiš jméno. A děkuji za tip na stránky, kde jsem už tři roky členem ;) Citovat
Tankista Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 Máš pravdu, správně jsem měl napsat, že většina PSN her platinovou trofej nemá. Existují samozřejmě výjimky jako Trine, Resogun a další. platinu mají vyjímky? prosím tě vzpamatuj se, opět 2s v google http://www.ps3trophies.org/forum/general-games-discussion/170618-playstation-network-games-platinums.html Citovat
pilulkin Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 (upraveno) Nevím, proč bych se měl vzpamatovávat. Z celkového počtu PSN her jsou ty s platinou výjimky. platinu mají vyjímky? prosím tě vzpamatuj se, opět 2s v googlehttp://www.ps3trophies.org/forum/general-games-discussion/170618-playstation-network-games-platinums.html EDIT: A nejsou to vyjímky, ale výjimky - taky 2s v google ;) Upraveno Prosinec 31, 2013 uživatelem kjuler Citovat
Rekwon1 Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 platinu mají vyjímky? prosím tě vzpamatuj se, opět 2s v googlehttp://www.ps3trophies.org/forum/general-games-discussion/170618-playstation-network-games-platinums.html 2s a vidím že jsi si sem akorát přišel honit triko :) dá se to napsat i jinak a ne hned někoho urážet ....moc ten nesmysl tady řešíte ,prostě ne každá hra má platinum a tím bych to uzavřel 8) Citovat
headhot Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 Máš pravdu, správně jsem měl napsat, že většina PSN her platinovou trofej nemá. Existují samozřejmě výjimky jako Trine, Resogun a další. Když už máš potřebu někoho urážet, tak alespoň správně napiš jméno. A děkuji za tip na stránky, kde jsem už tři roky členem ;) respektive narazka nez urazka, sry za zkomoleni jmena:) Jenom je obcas potreba nez clovek neco napise,se o tom presvedcit. Treba moje top psn hra je dungeon defenders platina rating 8/10 (mozne se to zmensilo diky dlc,ktere jsem nehral) Citovat
Knabo Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 To že dělají na PS5 je sice asi pravda, ale takyže nechcou držet PS4 stejně jako PS3...vím, že mluvili o době menší než měl X360 a PS3 takže počítám tak 3-4 roky do PS5 Citovat
Manoust Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2013 ani nahodou hadal bych to tech 5-7 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.