Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

evidentne parta ♥♥♥♥♥u se rozhodla psat moudra:party:

While PlayStation 4 has launched in North America, it won’t be available in Europe until 29th November. A lot of issues, that were reported on PlayStation 4, emerged from hardware manufactured in a particular factory in China. It seems like Europe is getting an entirely different batch of PlayStation 4 that is “Made in Japan”.

staci googlovat a vite,ze soucastky v ps4 jsou made in japan tedy hardware, vsude je potvrzeno,ze kusy oznacene made in japan neobsahuji nic z “Hangfujin Yantai” factory in China.

jinak jak se rika na forech, USA launch byl takovy beta test a evropa dostal finalni vyrobek

Upraveno uživatelem headhot
Odesláno
kjukler dalsi,co pise hovna. Boze vzdyt je google

vse o trophy najdete zde: http://www.ps3trophies.org/ vyborne na boosting na platinu.

Bohuzel ziskavani trophy nema smysl,nic za to neni. Chtelo by to neco podobneho jako ma steam

Tjn,chtělo by za to nějaké odměny,ale i tak mě baví ty trophy získávat,celkem mi to prodlouží herní dobu :D BTW:Sony prý už dělá na PS5

Odesláno
Než něco napíšeš, věnuj alespoň 2s v google, aby jsi zjistil jestli nepíšeš zhovadilosti. Resogun ji má, Limbo ji na PS3 mělo, Trine 2 ji má a mnoho dalších určitě taky...

Máš pravdu, správně jsem měl napsat, že většina PSN her platinovou trofej nemá. Existují samozřejmě výjimky jako Trine, Resogun a další.

kjukler dalsi,co pise hovna. Boze vzdyt je google

vse o trophy najdete zde: http://www.ps3trophies.org/ vyborne na boosting na platinu.

Bohuzel ziskavani trophy nema smysl,nic za to neni. Chtelo by to neco podobneho jako ma steam

Když už máš potřebu někoho urážet, tak alespoň správně napiš jméno. A děkuji za tip na stránky, kde jsem už tři roky členem ;)

Odesláno (upraveno)

Nevím, proč bych se měl vzpamatovávat. Z celkového počtu PSN her jsou ty s platinou výjimky.

EDIT: A nejsou to vyjímky, ale výjimky - taky 2s v google ;)

Upraveno uživatelem kjuler
Odesláno

2s a vidím že jsi si sem akorát přišel honit triko :) dá se to napsat i jinak a ne hned někoho urážet ....moc ten nesmysl tady řešíte ,prostě ne každá hra má platinum a tím bych to uzavřel 8)

Odesláno
Máš pravdu, správně jsem měl napsat, že většina PSN her platinovou trofej nemá. Existují samozřejmě výjimky jako Trine, Resogun a další.

Když už máš potřebu někoho urážet, tak alespoň správně napiš jméno. A děkuji za tip na stránky, kde jsem už tři roky členem ;)

respektive narazka nez urazka, sry za zkomoleni jmena:) Jenom je obcas potreba nez clovek neco napise,se o tom presvedcit. Treba moje top psn hra je dungeon defenders platina rating 8/10 (mozne se to zmensilo diky dlc,ktere jsem nehral)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu