Marvdark Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Cau lidi mam tu psp od kamose a chci mu jak uz nadpis napovida flesnout psp na vyssi CFW Ale problem nastava ze kdyz tam hodim update na tu 6.20 tak mi psp zahlasi ze v psp se nachazi system version 9.90 a nepovoli mi ten update udelat. Predpokladam ze updatu blokuje nenjaky plugin nebo neco podobneho a ja bych potreboval poradit co mam udelat aby co updatnout na tu 6.20 slo. Predem diky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Je to ochrana CFW proti nechtěnému updatu. Jak se toho zbavit? Zmáčnkní SELECT, usb device změň na flash0 a restartni PSP, připoj ho k pc, otevři vsh/etc a tam soubor version, tam přepiš 9.90 na 5.50 a ulož, pak změň zpět USB Device na memory stick a resetuj PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marvdark Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Diky ,presne v tomhle jsem poreboval poradit a uspesne updatnuto na 6.20PRO-C pernament Ale jeste bych se zeptal jestli tuhle ochranu proti updatu muzu udelat i na tomto CFW Predpokladam ze to ma pro sveho maleho syna a aby se nestalo ze to updatne na ten nejvyssi 6.60 u ktereho si nejsem jisty jestli by sel ten pernament prtoze psp je typu 2000 takze pro region Japonsko a z neho nevyctu ktery presne typ to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Hele víš co? Nejlepší bude, když to sám updatneš na 6.60 a dáš tam 6.60 PRO C s CIPL patchem, to je vlastně podobné jako permanent patch, jen je to určeno pro tato starší PSP. Potom už to nebude moct nechtěně aktualizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marvdark
Cau lidi mam tu psp od kamose a chci mu jak uz nadpis napovida flesnout psp na vyssi CFW
Ale problem nastava ze kdyz tam hodim update na tu 6.20 tak mi psp zahlasi ze v psp se nachazi system version 9.90 a nepovoli mi ten update udelat.
Predpokladam ze updatu blokuje nenjaky plugin nebo neco podobneho a ja bych potreboval poradit co mam udelat aby co updatnout na tu 6.20 slo.
Predem diky za pomoc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.