wizaard Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Zdravím hráčskou komunitu a doufám, že píšu do správného tématu. Taky doufám, že neporušuju nějaká pravidla, ale snažil jsem se hledat, ale žádné podobné starší téma nenašel. Začnu zpříma: mám hry na Xbox 360 z druhé ruky a štve mě, že mají některé podrápané/poškozené, nebo dokonce neoriginální krabičky. Chtěl jsem je obměnit, nicméně potkal jsem cestou dva problémy: jednak nejsou k sehnání obaly pro dva disky. A jednak ty obaly z Alzy (a spol.) jsou příšerné, nekvalitní a rozměry neodpovídají originálním vsádkám (obalům), takže se nedají použít. Našel jsem však lidi, kteří prodávají originální obaly pro Xbox 360, pro 1 i 2 disky (jedná se o originální Flexboxy, Amaray apod. - jistě znáte), ale jsou ze zahraničí a nemá smysl objednávat je po jednom. Proto se ptám: chci udělat větší objednávku, měl by o takový obal někdo zájem? Pokud ano, kolik byste byli ochotní dát? (Prosím, buďte realističtí! Pohybujeme se kolem 25 Kč a výše. Čím více, tím méně, mým záměrem není vydělat, jen chci obaly za rozumnou cenu v originální kvalitě, ne ty levné napodobeniny z Alza.cz a Originalky.cz - vyzkoušel jsem.) Poprosím moderátory (snad to není troufalé), zda by nebylo možné příspěvek nějak zvýraznit - můžeme si všichni vyjít vstříc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Červen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2013 Já kupuju klasický obaly na DVD 14mm..sice nejsou zelený, ale černý nebo pruhledný..ale nákup u distribuce 5 kč bez dph :)..na zelený uplně kašlu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 jako že bundl Kinect k tomu hra Adventures..tak ta hra je jen v obyčejným papírovým obalu..ne v klasickým plastovým ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.