Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Originální zelené krabičky na Xbox 360 hry - byl by zájem?


wizaard

Recommended Posts

Zdravím hráčskou komunitu a doufám, že píšu do správného tématu. Taky doufám, že neporušuju nějaká pravidla, ale snažil jsem se hledat, ale žádné podobné starší téma nenašel.

Začnu zpříma: mám hry na Xbox 360 z druhé ruky a štve mě, že mají některé podrápané/poškozené, nebo dokonce neoriginální krabičky. Chtěl jsem je obměnit, nicméně potkal jsem cestou dva problémy: jednak nejsou k sehnání obaly pro dva disky. A jednak ty obaly z Alzy (a spol.) jsou příšerné, nekvalitní a rozměry neodpovídají originálním vsádkám (obalům), takže se nedají použít.

Našel jsem však lidi, kteří prodávají originální obaly pro Xbox 360, pro 1 i 2 disky (jedná se o originální Flexboxy, Amaray apod. - jistě znáte), ale jsou ze zahraničí a nemá smysl objednávat je po jednom. Proto se ptám: chci udělat větší objednávku, měl by o takový obal někdo zájem? Pokud ano, kolik byste byli ochotní dát? (Prosím, buďte realističtí! Pohybujeme se kolem 25 Kč a výše. Čím více, tím méně, mým záměrem není vydělat, jen chci obaly za rozumnou cenu v originální kvalitě, ne ty levné napodobeniny z Alza.cz a Originalky.cz - vyzkoušel jsem.)

Poprosím moderátory (snad to není troufalé), zda by nebylo možné příspěvek nějak zvýraznit - můžeme si všichni vyjít vstříc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu