Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
tak uz si prevadim dlc pres iso2god tak to hned zkusim a kdyztak napisu jak sem dopadl.

edit: udelal sem to presne podle navodu, prekopiroval a proste to v te hre nevidim, vzdavam to, dekuju za snahu. :)

edit2: nehraje na to roli to ze to chci hrat z externiho disku? neni potreba mit to dlc na origo xbox disku?

tak uz sem na to prisel! VSE bylo nastaveno dobre, jen me napadlo to presunout na origo Xbox Disk a uz to funguje.. z externiho dlc nefunguje. díky všem za pomoc a rady

tady je důkaz ;) i když možná to, co napsal drak3, by možná taky fungovalo, ale bude potřeba to vyzkoušet

Odesláno (upraveno)

ahoj koupil jsem externí disk WD 500gb a chtěl bychy ho místo oorigo xbox hardisku 320gb.. přes jaký program naformátuji ten typ FATX ? přes xbox ? ( četl jsem , že si xbox zebere jen 16 GB ) jde mi o to aby tam fungovaly i ty DLC ;). někde tu je jak předělat neorigo HDD na xbox - to by fungovalo? Díky

edit. tento http://pevne-disky.heureka.cz/western-digital-elements-portable-se-500gb-wdbpck5000abk-eesn/

Upraveno uživatelem R0bin
Odesláno (upraveno)

a sakra :O .. já myslel , že ho připojím jako flešku a bude to fungovat .. Fleška tak funguje , tak sem myslel , že to je nastejno.. hmmm tak to je nemilé

Edit: tak jsem ho zformátoval v xboxu , ve FSD ho vidím ale hry na něm nevidím.. USB0:/Content/16x0/ jak to mám udělat aby viděl ty hry ? Díky možná to tu někde je , tak jdu hledat, ale kdyby byl někdo rychlejší :)

Upraveno uživatelem R0bin

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu