twigy Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Posilejte fotky vašich PS3 v akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Tak tady mas moje PS 3 v akci :lol: "][/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Tady je můj herní koutek, ,,jen" ještě lepší televizi, zvuk a budu turbospokojený :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Tady je můj herní koutek, ,,jen" ještě lepší televizi, zvuk a budu turbospokojený :-D máš to pěkně vyřešený, to místo s notebookem, fakt ještě tu televizku a mohl bys jít do soutěže "O nejlépe vyřešený a vybavený herní koutek" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Trocha zábavy nikdy neuškodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Hodím sem další fotky až budu mít LCD TV.. Teď je to docela na prd :) Ovladače mám 2 ,ale jeden zrovna není doma.. Mám ještě taky Resistance ,ale ten zrovna taky není doma.. Assassin je pučenej :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Leden 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Tak sem si to trosku prebudoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abyss Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 jo jo hezký herní koutečky.... jinak pak vyfotím i můj, hned potom co mi černá krabička dorazí....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 twigy pekny tak možná přidam foto , když se mi bude chtít . :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Hodím sem další fotky až budu mít LCD TV.. Teď je to docela na prd :) Ovladače mám 2 ,ale jeden zrovna není doma.. Mám ještě taky Resistance ,ale ten zrovna taky není doma.. Assassin je pučenej :D . máš solidně zahlcené USB vstupy :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 máš solidně zahlcené USB vstupy :D:D:D Heh ,fragFX, klávesnice, miniUSB kabel, myš (kvůli linuxu tam frag nevalí :D) .. Ještě že nemám 40gb veerzi .. nevím co bych s 2 USB dělal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Heh ,fragFX, klávesnice, miniUSB kabel, myš (kvůli linuxu tam frag nevalí :D) .. Ještě že nemám 40gb veerzi .. nevím co bych s 2 USB dělal :lol: já jo! myš a klávesnice bezdrát :), jinak máte opravdu krásne kutlochy :) taky sem přidám :) zajímalo by mně jak ste na tom :) jestli ste si na TV a PS3 vydělaly nebo vám na to daly rodiče :) udělám anketu :) EDIT: tak neudělám :lol: pište normálně sem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Tak PS3 + monitor + repraky zaplatili rodiˇče . Zitra přidam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Na všechno jsem si musel vydělat rukama a řeknu vám,že mě hodně boleli,ale co se dá dělat když ta vášeň je veliká hihihihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 tak to je jasný že PS3 a TV zalepili rodiče , za svy sem si jenom koupil 2 hry a ovladac ..................nevim jinaki kde bych na to vzal :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Rodiče mě koupili PS3 Starter Pack, já sem si koupil za svý už 2 hry a FragFX a TV budu platit z půlky :) . Buď 82cm LCDčko, nebo 66cm.. to se uvidí jak moc seženu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Ja sem si vsechno koupil z vlastnich penez. to Narliza: toto tema bylo vytvoreny aby sem lidi davali fotky svych hernich koutku a tak.Na pruzkum financi uzivatelu fora vytvor priste svoje vlastni. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Ja sem si vsechno koupil z vlastnich penez.to Narliza: toto tema bylo vytvoreny aby sem lidi davali fotky svych hernich koutku a tak.Na pruzkum financi uzivatelu fora vytvor priste svoje vlastni. dik uzce to souvisi další topic je zbytečný........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 tenhle topic je zalozeny ciste pro zavist nemam pravdu???jinak velice nice a zavidim sakra... :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 moje PS3 mam ho myslim od března 2007 je to focený mobilem tak se nedivte za tu kvalitu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2008 No pěkný, jak vidím tak pořád ještě nejsem sám kdo šetří na LCD, až bude, přiám foto Jo a ještě, na ps3 sem si vidělal rukama a z toho co jsem dostal na narozeniny a vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KeenX Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 http://img150.imageshack.us/my.php?image=dsc03553fe9.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Můj PS3 koutek po upgradu :) http://i29.tinypic.com/f9fgc4.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 My virtual zone :D http://i31.tinypic.com/qri5pe.jpg A su je cisto len moje lasky :D http://i29.tinypic.com/2hdqf7a.jpg TV radsej nefotim bo s tou 41 cm uhloprieckov a CRT TV by ste sa postali od smiechu :) ale v auguste planujem kupit LCD monitor 26" . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien99 Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Tak tohle je prosimpěkně můj "koutek"....přestavna obýváku se trochu protáhne. Důvod?:blink:....koupě LCD panelu:cheesygrin: ..holt si člověk musí určit priority:cheesygrin: na ten bordel okolo moc nekoukejte:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.