Big Tony.D Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Tady je můj miláček s jeho malým bráškou a nejlepší hrou roku (možná i celkově):love::wohow: >> http://imgupload.cz/s1/C9KhxgWiUI.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Tady je můj velký update :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Tak takhle to vypadá u mě. Ještě to není hotový... Teprve před pár dnama jsem si koupil novej monitor My virtual zone :D http://i31.tinypic.com/qri5pe.jpg A su je cisto len moje lasky :D http://i29.tinypic.com/2hdqf7a.jpg TV radsej nefotim bo s tou 41 cm uhloprieckov a CRT TV by ste sa postali od smiechu :) ale v auguste planujem kupit LCD monitor 26" . :D :D :D To je haluz, máš PS3, notebook a repráky stejný jako já.... Dobrej vkus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 :D :D :D To je haluz, máš PS3, notebook a repráky stejný jako já....Dobrej vkus :D kua... ty mas zas monitor taky jak cem ja :( sme si sudeny.. co uz :love: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Tak tohle je prosimpěkně můj "koutek"....přestavna obýváku se trochu protáhne. Důvod?:blink:....koupě LCD panelu:cheesygrin:..holt si člověk musí určit priority:cheesygrin: na ten bordel okolo moc nekoukejte:cheesygrin: Wow máš ten stojánek na PS3 s těma USB protama a modrým podsvícením taky do něho půjdu,musí to vypadat brutálně v noci. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Tak tady muj PS3 koutek...mam ale radsi svuj X360 koutek bohuzel ten mam v jinym byte vyfotim ho pak do X360 sekce :)...sorry za kvalitu iPhone pri blbym svetle no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Ahoj Hoši super herní koutky ! Zapojte se do soutěže o nejlepší herní koutek zde : http://console-forum.net/showthread.php?t=34924 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 konecne aj PS3 s poriadnym LCD ! aaaa :D :love: je tam Samsung 40" FullHD :P PS3, Sony zosik, Sony CD prehravac, Sony mini disc prehravac, a satelitny primac redion .. repro 160w RMS :love: // ta druha foto je rozmatana kua :( // tie kable sa zakryju v pondelok :D ziadny strach . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Hele Twigy proc nemas ty 3 predni repraky na tv stole (popripade center ve stole)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Hele Twigy proc nemas ty 3 predni repraky na tv stole (popripade center ve stole)? Po nakupu zesilovace (asi vanoce) planuju prestavbu tak sem to zatim neresil, navic toto repro nema optiku , takze hraji vpodstate 2.1 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 muj herni bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Niko_Fe Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Tak tuto je moje :cheesygrin::blink: Samsung LE40A786:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Tak tohle je moje,na vše jsem si musel vydělat rukama!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 moje sestava LCD Panasonic 94cm PS3 (250GB) + 2x Dulalshock 3 PSP Fat HD Satelit Vantage 7100HD + 160GB HDD Samsung DVD recorder Logitech 2.1 repro Logitech webkamera PS3 hry a Blu-ray filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Trochu to tu ozivim :).. Tak na tomhle hraju ja.. Platno Vutec raiser 120" HD ready projektor Benq W500 720p PS3 40GB USA (planuju vymenu disku) Repro Logitech Z-5500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Tak toto je moje... Je to zatím nic moc ale rychle něco přibide:)jo a co říkáte na tohle(ne moje!!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 tak toto je můj koutek. Ještě upgrejdnu PC a je hotovo:wohow: a na ps3 a lcd jsem si vydělal8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 no mě zitra nebo pozitri pride ps3 se 2 hrama na které sem si vydělal sám a TV LG 127cm tu koupili rodiče zitra nebo po zitri to nefotim a dodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Tak tady parim ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Hezký, taky bych chtěl mít takhle uklizeno:) A ten plakát GTA:SA je taky stylovej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 My Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.