stancik Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Mám Psp 3004 fw 6.20 bez flashe a chtěl bych aktualizovat na jednu z verzí: 6.35, 6.37, 6.38 nebo 6.39. Potřeboval bych poradit kde stáhnout ofic. upgrade a nějaký návod. Linky co tu hledám jsou mrtví nebo asi hledám špatně. Děkuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 A můžeš mi říct proč, když ani na 6.37 nebo 6.38 flash není? Vždyť teď máš ten nejlepší možný firmware, jaký si můžeš přát, můžeš si tam dát 6.20 PRO C Permanent, který je jako jediný na těchto PSP nastálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stancik Odesláno Březen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Už jsem to našel, potřeboval jsem ten upgrade aby tam šlo spustit hry pro OFW a nedělal jsem to sobě, dotyčný nechce flash dokud má stroj v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Ježišmarja, to je s prominutím blbec, protože flashnutím se záruka absolutně neztrácí, jim je to v servisu u PSP úplně jedno (sám to mám vyzkoušené, dával jsem reklamovat flashnuté PSP a v pohodě mi ho vyměnili za nové), navíc dnes, když už je PSP zastaralé a už se téměř neprodává, tak na to už tuplem nehledí. Navíc tento flash se neinstaluje napevno do flash0 paměti, ale pouze do RAM paměti, která se po restartu PSP smaže, takže pouhým restartem PSP se toho CFW dá zbavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 škoda že už neřeší jak udělat DG z např 6.39 na 5.20 to byl asi nej ofw. ale moje první psp mělo ofw 3.80 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stancik Odesláno Březen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Ježišmarja, to je s prominutím blbec, protože flashnutím se záruka absolutně neztrácí, jim je to v servisu u PSP úplně jedno (sám to mám vyzkoušené, dával jsem reklamovat flashnuté PSP a v pohodě mi ho vyměnili za nové), navíc dnes, když už je PSP zastaralé a už se téměř neprodává, tak na to už tuplem nehledí. Navíc tento flash se neinstaluje napevno do flash0 paměti, ale pouze do RAM paměti, která se po restartu PSP smaže, takže pouhým restartem PSP se toho CFW dá zbavit. Bohužel s flashnutým přístrojem hrozí neuznání záruky vždy, tak to prostě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 (upraveno) Ale jejda dneska už se to neřeší, a navíc odstranit flash je otázka minuty... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Upraveno Březen 10, 2013 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Tak to POZOR měl jsi to napsat takhle: s flashnutým přístrojem HROZILO neuznání záruky, protože kdysi se to instalovalo napevno do flash0 paměti místo původního firmwaru. Jak už jsem psal, tak dnes už tomu tak není, flash se neinstaluje napevno, instaluje se poze do RAMek, které se po restartu SMAŽOU, takže po flashi tam vůbec nic nezbude. Navíc, jak už jsem psal a jak ti to tu píší všichni, u PSP se to už vůbec neřeší a ani se to nikdy moc neřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.