kdyr Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2013 čau řešíme s kamarádem takovej problém. Oba vlastníme xperii T s blueetooth 3.1 a chceme si koupit příslušenství které běží už na bluetooth 4.0. Je možné spárovat rozdílné verze bluetooth? Tedy přesněji 3.1 a 4. Dík moc Citovat
0 W3stik Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2013 Myslím že by to jít mělo akorád bude pomalejší spojení, než kdyby jsi měl bt 4.0.Vždyť když zapojíš usb 3.0 do usb 2.0 taky to jde. Citovat
0 kdyr Odesláno Březen 19, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 To není pravda, protože bluetooth 4.0 má stejnou rychlost jako bluetooth 3.0 a 3.1. Ale mě jde o tu kompatabilitu. Bluetooth 4 má asi 100x menší spotřebu energie než předchozí verze. A mě se nechce kupovat věc za 300 dolarů abych zjistil že mě to nepůjde spárovat s bluetooth 3.1. Citovat
0 penthaler Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 Jak psal W3stik, pojede to, akorat to nebude vyuzivat sve vyjimecnosti, ale pojede jakoby na stejnem protokolu. Takze pokud mas tel s 3.0 a poridis si sluchadla s 4.0, tak ti to pojede jen na 3.0. Abys totiz mohl plne vyuzit vyhod 4.0, museji ho mit/podporovat obe zarizeni ;) Citovat
0 kdyr Odesláno Březen 19, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2013 Ok to jsem potřeboval vědět. I když co jsem zase četl na zahraničním webu tak prý to je tak že mobil pojede na 3.1 a to zařízení na 4.0 z toho vyplývá že by mobil se vybíjel normálně a tamto zařízení vydrželo dýl. Blueetooth prý vysílá na stejnám kanálu a protokolu jako 3.1, ale má nějakou usporu. Ale co koupím si to a snad to půjde pak dám vědět. Citovat
Otázka
kdyr
čau řešíme s kamarádem takovej problém. Oba vlastníme xperii T s blueetooth 3.1 a chceme si koupit příslušenství které běží už na bluetooth 4.0. Je možné spárovat rozdílné verze bluetooth? Tedy přesněji 3.1 a 4. Dík moc
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.