Croft Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 tak nám do MP přibudou dvě mapy zdarma http://blog.us.playstation.com/2014/01/15/new-free-killzone-shadow-fall-multiplayer-maps-revealed/ . Palec nahoru:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valyhonda Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Nedá se nějak uložit hra během hry ?Nebaví mě,když mě to vrátí kotel daleko. Díky za každou radu...:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 co dneska vecer MP? console-forum match? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 co dneska vecer MP? console-forum match? :D někdy přes týden klidně ale o víkendu vetšinou nemůžu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 ok, to je nekdy muzu i pres tyden, tak se pak nejak domluvime.. kdo by se jeste ucastnil? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Taky bych se přidal mužu kdykoliv , nick :curacek1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groeg Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Taky bych se přidal. Můžu přes týden po 20h ... Nick:groeg001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzayk Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 čau, máte taky někdo problém s expením supply boxu u supporta? Mužeme se domluvit a nějak to na warzone naexpit dokupy ať to líp odsýpá. kdyby něco, napište na h0nzayk (psn - s nulou), díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzayk Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 A ještě pro ty co hrajou mulťák: http://shadowfall.killzone.com/clan/%23POW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Mě tahle hra nijak neoslovila. Rychle proletím singl a spíš se těším na mulťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 Mulťák je pěkná pecka ...... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo76 Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 (upraveno) Chtěl bych poprosit o radu: v misi Shadow myslím, tam jak se má položit výbušniny nakonec a když odlétám vše vybuchuje, socha padá, tak bych měl dostat trofej a následně začít by měla další mise (podle videí z YT). K tomu však u mě nedojde, dál se nedostanu, na konci cutscény padám jakoby dolů načež screen zbělá a hra se zasekne :roll: Je to chyba hry nebo v čem je problém? hru mám sotva týden, těšil jsem se a teď takový zásek.. Pomůže smazání hry-save a začít znova? Nebo hru reklamovat? Pomohl by nějaký příští patch?... Kdo by mi dokázal jakkoli poradit budu moc rád, díky.. Upraveno Únor 17, 2014 uživatelem Matteo76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Ahoj tohle se mi taky stalo, restartuj tu misi a doprovazej tve spojence pomalu tím bunkrem postupně až na střechu, kde budeš bojovat. Pak přiletí nepřátelské drony a dostaneš nový cíl mise nasednout do toho letadla, kterým odletíš. Mi tohle pomohlo, snad jsem pomohl. Napiš jak jsi dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matteo76 Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 (upraveno) Ahoj tohle se mi taky stalo, restartuj tu misi a doprovazej tve spojence pomalu tím bunkrem postupně až na střechu, kde budeš bojovat. Pak přiletí nepřátelské drony a dostaneš nový cíl mise nasednout do toho letadla, kterým odletíš. Mi tohle pomohlo, snad jsem pomohl. Napiš jak jsi dopadl. Ahoj, děkuju za radu, nevím sice jestli jsem zkoušel úplný restart mise, zkoušel jsem různé věci, ale nic nepomáhalo... Včera se mi ale začal automaticky stahovat nový update pro KZ (jako na zavolanou) a ejhle najednou jsem se v pohodě dostal přes cuscénu do další mise ...chválabohu ;) Upraveno Únor 18, 2014 uživatelem Matteo76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 (upraveno) Zdravím... lidi mám takový problém. Úkol zničení kanónů pomocí C4... když odlétám z té základny lodí, tak po chvilce z té lodi začnu padat do prázdna a pak se hra sekne, nevíte co s tím?? Zkoušel sem vypnout PS, ale nic... prostě po každé jak z tama odlétám, kolem té padající sochy, tak na chvilku zhasne obraz jako by mělo něco přijít a potom vypadnu z lodě a padám do prázdna kde to zamrzne. Dík za rady... Upraveno Únor 19, 2014 uživatelem Djangocz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Máš nainstalovaný update ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Máš nainstalovaný update ? jj mám... ale už je to dobré, restartoval sem misi a jedu dále... takže good. Díík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Zdary, máte někdo ten season pass? Má to cenu kupovat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Jo mam zatim spatne. Zakoupil jsem season pass na storu, do hry se mi pridaly 2 skiny na drona a to je vse. Nemuzu najit nikde ty nove mapy a ten co-op mod. Ma s tim nekdo zkusenosti. Hru mam na placce z bundlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 No tak to máme stejně.....čet jsem na fórech, že ten co-op ještě neni, tažke sme si koupili jenom předplatný :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 alespoň se máte na co těšit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 Jen aby bylo na co. Zatim je to zajic v pytli. Mohly by nekde aspon konkretne informovat o terminech apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Březen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2014 právě, všude jenom ticho po pěšině a nikde žádny informace.....snad to vydaj dřív než mě hra přestane bavit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Březen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2014 4. března navíc vyjde první dodatečný balíček přinášející do multiplayeru nové mapy. Za ně nebudete muset nic platit, jde o free DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 Hrajete tu někdo stále MP? Je nás cca 5 (Čechů, Slováků, slovenských Němců) a budeme rádi za každého nového člověka s mikrofonem. Pokud se někdo takový najde tak mi napište na PSN. Btw. trofeje nám jsou u prd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.