Panther Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 Pridal jsem si te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Březen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2014 klidně bych taky šel do toho, akorát s tim Mic. to bude horší, pač pařim a vedle mě je přítelkyně vždycky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 muzes me pridat francouz123 zatim moje jedina hra, tak asi budu hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 (upraveno) Okeeey :D už nás je celkem dost, organizovaně hrajeme cca 18:00-0:00, kdo chce tak i 0:00-6:00 :D Upraveno Březen 10, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 patasus: mam psko chvilku a az ted sem zacal hrat killzone...ten multak je super...bavi me to moc...chtel bych se te zeptat ty trofeje za odemceni vsech skillu to je takovy to ze mas za svym stitem zabit 400nepratel atd ? to vsehcno si splnil ?:D to to hrajes celej den v kuse od vydani ne ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 patasus: mam psko chvilku a az ted sem zacal hrat killzone...ten multak je super...bavi me to moc...chtel bych se te zeptat ty trofeje za odemceni vsech skillu to je takovy to ze mas za svym stitem zabit 400nepratel atd ? to vsehcno si splnil ?:D to to hrajes celej den v kuse od vydani ne ?:D Tak MP základ mám všechen hotovej, horší je teď DLC a další abilitky, chtěl jsem to rychle dodělat, protože si asi nebudu obnovovat PS+ až mě dojde a zaměřím se chvíli na SP, kterej kvůli mulťáku zanedbávám (a nebudu streslej z toho, že nehraju online). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Zdravim,jen se chci zeptat,ma killzone sf online pass? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Nemá online pass, můžeš si koupit klidně použitou hru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Lidi nestalo se tu někomu, že mu nejde nainstalovat patch ? furt se mě to ptá při spuštění hry, že je aktivní stahování a jestli chci pokračovat, jakmile se dostanu do hry, tak jde hrát online a vše běhá jak má, akorát mi vadí že mi to nejde nainstalovat a pořád se mě to ptá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.