Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Spoji se to s tim uctem s kterym jsi prihlaseny na intetnetovym ps store. Me se to spojilo jinym uctem, tak jsem to musel smazat a zalozit znova, protoze mi to neslo odebrat

Tak to už mám akorát jak tu mám ty tři kontrolní otázky vyska, jméno parkoviště, a kde jsem byl na libankach

Vše jsem vyplnil správně a nic :'( výška 6'3" parkoviště a líbánky na hawaii a nevzalo mě to :'(

• 2 weeks later...
Odesláno

Tak se také přidám a hru zhodnotím ;) Graficky nádherná hra, stíny, kaluže a efekty částic u efektů schopností ;) vážně to vypadá bombasticky!! :) příběh mě postupem ve hře vtahoval stále víc a víc a tak to má být... herní plocha je rozsáhlá dostatečně a části jsou vcelku rozmanité... :) a teď pár záporů... odrazy ve skleněných plochách neodráží věci před nimi a tak ani hlav.hrdinu...efekt vodních ploch kolem města je nehezký...občas jsem se dostal i do textur...dále zde je občas i pár zmatených kolizí objektů...je zde celkem asi 4-5 typů vozidel, u kterých se mění pouze kola a barva laku (ikdyž jsou zde vozidla jen na efekt, mohlo by jich být zde více) a v neposlední řadě bych zhodnotil i samotné schopnosti...dle mého názoru nové schopnosti přicházejí rychleji, než by měli...a na závěr, schopnost "VIDEO" mi do hry moc nesedí, andělé a démoni jsou dle mě už trochu mimo mísu! :/ raději bych tam viděl místo této schopnosti například "vodu" a nebo "led"!! ;) celkově však tuto hru hodnotím jako velmi povedenou!! Pro mě 9/10. ;)

Odesláno

Tak jsem právě udělal platinu. Nebylo to až tak těžké. Hra je super. Vůbec mě nevadilo to jet hned dvakrát po sobě, jednou na dobro a jednou za zlo. Cele jsem to prošel přes Remote play na Vitě a stálo to zato. Teď ještě chci nějak zprovoznit papertrail, ale furt se stím nemůžu domluvit. Chci pokračovat a vždy mě to odkáže na net, tak zkouknu ty obrázky, dopis a obsah té peněženky, jdu zpátky do hry a zase mě to odkáže zpět na net. Zatím nevím co za kód zadat do toho mobilu.

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu