Croft Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Pro mě to taky bylo dost těžké, než jsem zapojil druhý ovladač a zjistil, že mám špatnou R2 páčku a auto mi jelo pomaleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Da sa v hre niekde zmenit obtiaznost ?? premna je to dost tazke :) a niektoru trat musim odohrat snad aj 20x :D nedá, musíš potrenovat.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Da sa v hre niekde zmenit obtiaznost ?? premna je to dost tazke :) a niektoru trat musim odohrat snad aj 20x :D Obtížnost změnit nejde, je to těžké dost, základní hra ani ne, ale v dlc jde dle mě obtížnost rapidně nahoru. Obtížnost lze změnit pouze ve "volné" jízdě. To že má někdo zatím všech 405 hvězdiček je pro mě nepredstavitelne, smekám :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 jj lehké to zrovna není. já mám 403 hvězd - nemůžu dát ty venom hot lap :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Někteé závody jsou opravdu na nervy :) ale o to si myslím že je to lepší než to odjezdit vše jednoduše. Taky některé jezdím několikrát než to člověk dostane do ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 kariera je easy ale DLC tý jo mam hotový jen jedno ze 3 :lol: Ten zavod v Elements packu s Venomem na ty vode to koncim po prvni zatacce :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Ahoj vsem. V poslednich par prispevcich Vas vsechny naprosto chapu... Musim se pochlubit, ze jsem hrdym majitelem vsech 405 hvezd a uz se tesim na dalsi DLC. Ale musim rict, ze Venom Hot Lapy na suchu i na mokru jsem jezdil asi 3-4 hodiny. Ve 3 rano a rekl jsme si, ze nejdu spat, dokud to nedam :-D Chce to nervy a trpelivost z oceli, klidnou ruku a opravdu hodne citu na brzde, plynu a zataceni a vse to nejak zkoordinovat :)) Potom byl pro me celkem peklo jeste posledni zavod v poslednim sampionatu Elements DLC. V noci v naproste chumelenici letet s Paganim a nevidet ani na metr... Celou dobu jsem jel druhy, ridil se podle brzdovych svetel toho prede mnou a spolehal, ze v posledni zatacce ho predjedu :-D Tot moje poznatky k obtiznosti hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazito Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Ahoj chci se zeptat. V PS Store je driveclub playstation plus edition full game upgrade za 689kč. To je normální full hra?? U normálního Driveclubu mám psáno Unavailable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 hrajete Driveclub převažne na Gamepad nebo volantu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 gamepad.. volant podle me na DC nema smysl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Precti si popis co je napsany u toho driveclubu na storu . Kdybych mel 20ku pokazdy kdyz se na to nekdo zepta sem bohac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Ahoj chci se zeptat. V PS Store je driveclub playstation plus edition full game upgrade za 689kč.To je normální full hra?? U normálního Driveclubu mám psáno Unavailable. Ano, jedná se o plnou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazito Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Ano, jedná se o plnou hru. Díky za odpověď večer hned koupím, za tu cenu je to super. Bal jsem se abych to nekoupil a on to byl upgrade nejake verze ktera byla drive na ps store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagorX Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 ohledne hrani na volantu s DC dnes vecer zkusim logitech g25 a dam vedet jinak na forza na gamepad ok ale driveclub je se silnejsi autem skoro nehratelna,tedy dá to hodne práce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 je to dobre hratelne, ale musis mit uz neco najezdeno, pokud vim tak na PS4 nejdou volanty od logitechu takze si nezahrajes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 S g25??? Je neco o cem nevim?? Ne ted vazne, on uz ps4 podporuje logitech? Protoze co ctu na netu, nemelo by to normalne jit...jen s nejakou specialni krabickou nebo pres ten usb nesmysl /cronux/ nebo jak se to jmenuje, ale s tim to ma takove imput lagy ze se to neda ani hrat..dnes sem cetl na netu ze takovou lepsi alternativou nez t80 je thursmaster t100, ktery by mel byt na ps4 kompatibilni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2015 Logitechy nejdou a nepujdou... Cronux apod. nema smysl protoze to simuluje klasickej gamepad a tu jeho funkci "natoceni"ve vzduchu takze se dostanes tak na 100 stupnu ani ne.... Taky jsem premyslel o volantu ale kupovat Thrustmaster za 8000 a vice tak na to se jim muzu vybodnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) tak uz taky driveclubuju.. sem celkem nadšenej :) ... jenom to vytrénovat .. 1/ vůbec mi nejde jezdit zatáčky s ručkou ala v NFS hodit do smyku a pak plynem srovnat, to tady vůbec nefunguje.. má smysl vůbec ručka k něčemu ? připadá mi že to průjezd zatáčky moc nezlepší 2/ většina zatáček se dá projet fakt jenom nízkou rychlostí .. nebo je to umem a zezačátku blbou károu ? 3/ asi si nikde aspon pro naučení nedá zapnout taková ta stopa co se ukazuje na trati aby člověka naváděla jak správně jet zatáčky než to natrénuje.. ? 4/ nejakej volnej klub ? chystam se DC dost venovat :) plus nejaky tipy do začátku ? vůči nfs mi to připadá o dost těžší.. Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 Taky ode dneska parim a bomba. Zatim jen off a stema zatackama taky docela bojuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 tak uz taky driveclubuju.. sem celkem nadšenej :) ... jenom to vytrénovat .. 1/ vůbec mi nejde jezdit zatáčky s ručkou ala v NFS hodit do smyku a pak plynem srovnat, to tady vůbec nefunguje.. má smysl vůbec ručka k něčemu ? připadá mi že to průjezd zatáčky moc nezlepší 2/ většina zatáček se dá projet fakt jenom nízkou rychlostí .. nebo je to umem a zezačátku blbou károu ? 3/ asi si nikde aspon pro naučení nedá zapnout taková ta stopa co se ukazuje na trati aby člověka naváděla jak správně jet zatáčky než to natrénuje.. ? 4/ nejakej volnej klub ? chystam se DC dost venovat :) plus nejaky tipy do začátku ? vůči nfs mi to připadá o dost těžší.. NFS je arkada pro deti... Dc je taky arkada ale trochu tezsi... Idealni stopa v DC neni ale sleduj vlajky,zelena ,bez plynu,zluta lehce pribrzdit a cervena brzdy na plno a idealne jit do vnitrku zatacky,kdyz pujdes venkem tak se do tebe vsichni opřou a jsi v riti... Vsichni jezdi jak banda kretenu,to vis Forza to neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 díky za ty vlajky! :) jinak to fakt bude o treninku uz jenom za tu hodku a neco co jezdim to je secakra rozdíl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 Neni to tezky,jen je to jiny a chce si to zvyknout... Jestli hledas klub tak jsem v klubu Bohemian Riders a je tam misto... Level klubu je zatim 5 ale vznikl nedavno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2015 tak sem se pridal do bohemian riders, precijen lepsi bejt s nekym CZ nez nahodne neco vybrat... :) lvl koukam uz je 6 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 dojezdil sem v tom dlcčku s počasím a rychlejma kárama co sem schopnej, tak je naprodej PRIMÁR i Sekundár - prostě celej účet včetně mailu na kerej je to reglý na 2kusy DLC pro Driveclub: Redline Expansion tour + Elements tour pack, je to 22 přídavnejch eventů celkem :) plus nějaký auta cena 140Kč,-(původní cena 200 a nějaký drobný) házim to i sem protože mi to tu připadá aktuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabrnica Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) Nazdárek lidi.... Rád bych vám ukázal pár videí, které jsem natočil při hraní této parádní závodní hry :cheesygrin: https://www.youtube.com/watch?v=7LXaezAUyBY Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem kabrnica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.