denylove7 Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Dobře Ty ;).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Ahoj, pořídil se teď Driveclub, když byla ta sleva :-) Má někdo místo v klubu pro totálního nováčka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabrnica Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Přidávám další časovku... Kvalita videa bohužel žádná sláva, ale lépe to neumím :ziped: Kdyby měl někdo zájem, může se přidat do mého klubu "KABI race team" https://www.youtube.com/watch?v=NQNywKeU5IM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Ahoj, hraju Driveclub, nejsem ale člověk co hraje každý den několik hodin. Ale chtěl bych nějaké místo v Clubu. Jenže nevím co to obnáší a jestli nemusím hrát každý den a účastnit se několika závodů denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kody333 Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Cau ma nekdo misto v klubu jsme level 45 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 jede vam DC online ? me to rika ze je problem s komunikaci se serverem a muzu drandit leda offline, jiny hry a psn oky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Me od vcerejska nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 jede vam DC online ? me to rika ze je problem s komunikaci se serverem a muzu drandit leda offline, jiny hry a psn oky.. tak aspon uz vime proc nedali ps+free edici, staci par chamtivcu ve sleve a uz to pada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Měli údržbu serverů, stačí sledovat jejicj Twitter a budete to vědět vzdy a včas a jak dlouho to potrvá. Poslední dobou to byly jen údržby o délce 10minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Ahoj, dnes jsem si také DriveClub koupil. Hra je to fakt parádní, ale v autech moc zběhlý nejsem. Rád se ale přidám do nějakého klubu :) nutno ale počítat s tím, že jsem lama :lol: Máte někdo nějaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Jestli to ty vcerejsi odstavky meli opravit tak po par klubovejch zavodech zas error occured pri komunikaci se serverem tak treba priste to vylepsej lip ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rathek Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Ahoj lidi, Driveclub si občas zahraju, jsem lvl 6 a rád bych k někomu do klubu, případně bych třeba jeden založil, šel byste někdo do něj se mnou? :) Můj PSN nick: Rathek-23- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabrnica Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Bentley Continental GT speed Jinak můj klub je stále otevřený "KABI race team" https://www.youtube.com/watch?v=OYwj-wDqGCg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabrnica Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 (upraveno) Renault TwinRun Všechny mé videa ze hry jsou tady... https://www.youtube.com/watch?v=7LXaezAUyBY&index=1&list=PLsZs36X97wqC1dcwR3A9Gw8hPdbkOIu9H A stále budu přidávat... https://www.youtube.com/watch?v=cDkuT8BCjwg Upraveno Leden 26, 2015 uživatelem kabrnica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Ahoj,jsem občasný hráč Driveclubu. Mám to ted od víkendu a mám 22lvl. Přidejte si me,az mám nějaké výzvy a at mám koho překonávat. A kdyby měl někdo volný flek v clubu tak by to bylo fajn. ID je capulm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Kopecký Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 čus nemáte někdo Driveclub na prodej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Ahoj,hledám místo v klubu.Nick:NuDiXs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzuray Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Tak se mi včera podařilo dát snad nejhorší turnaj v tom dešti a sněhu v noci. Už zbývají poslední 3 hvězdy. Venom(chybí 0,2s), drift s corvetou a vedení v jednom závodě. Tak snad se to dneska doklepne.)) Co jsem v týmu, tak jsme tam 4. Nejsem zakladatel ale zkusím odpoledne pozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Taky bych vlezl nekam ID: Mackie2109 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kody333 Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 cau ,lidi dnes jsem si stahl vsechny balicky co byly na ps store ke stazeni v ramci sesson pass ,ale nemuzu hrat s tim ferrari enzo a dalsi káry nevim proc odkazuje me to na ps store ale to uz mam stahle.Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 ten novy apex balicek je na storku az od tedka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Kopecký Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 taky chci do klubu ID: lukopi80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Nechce nekdo zalozit klub? Nebo jestli ho mam zalozit? Je nas tu dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kody333 Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 ja to mam stahle od odpoledne a nejde mi to otevrit to enzo a dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadowlord Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) Nechce nekdo zalozit klub? Nebo jestli ho mam zalozit? Je nas tu dost... Já to hraju ode dneška a opravdu perfektní závodní hra. Moc rád bych se přidal do klubu, lvl 12 a v singlu asi 40 trofejí. Moje ID: shad0wL0rd484. Klidně si mě přidejte, ať je s kým závodit :) Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem shadowlord Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.