aaischa Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Jestli někdo chce mít víc received club challenges tak písněte PSN přidám si Vás a budu posílat challenge na Vaše cluby.. at se nám líp soutěží :) takhle to posílám pár sousedním klubům, ale moc jich v přátelích nemam,tak neni moc s kym poměřovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 (upraveno) Cau jak aktivuji svůj club ? Upraveno Únor 1, 2015 uživatelem Typen Už vím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 četl jsem tady, že nemůžete změnit postavu za kterou hrajete... v nastavení v hlavním menu si můžete svýho pilota sestavit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Nejaka ta moje jazda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 (upraveno) Máme volná ještě 4 místa v klubu s lv14 tak pokud někdo chce můžu ho tam hodit ale předem říkám že už nejsem moc aktivní hráč :-) Bohužel už není tolik času co dřív. PSN - m4rek_j_cz Klub - Cars CZ Upraveno Únor 1, 2015 uživatelem trotlos 1 pridan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 (upraveno) četl jsem tady, že nemůžete změnit postavu za kterou hrajete... v nastavení v hlavním menu si můžete svýho pilota sestavit ;) taky ze uz mam v kokpitu fešnou bloncku :D jen kdyz nefunguje online hrani tak se mi tam občas ukaze nejakej větnamčík nebo nejakej náhodnej týpek :D ---------------------------- neni tu nekdo kdo by semnou udelal rád tuhle trofej: Unbeatable Win 5 of your own Solo Challenges after sending them to at least one other player.¨ ? ¨ pošlu ti 5 challengi a ty je pojedes proste jentak kochačkou at seš horší a naopak ty mě, atd.. :) prostě trophy boost :) Upraveno Únor 1, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 taky ze uz mam v kokpitu fešnou bloncku :D jen kdyz nefunguje online hrani tak se mi tam občas ukaze nejakej větnamčík nebo nejakej náhodnej týpek :D ---------------------------- neni tu nekdo kdo by semnou udelal rád tuhle trofej: Unbeatable Win 5 of your own Solo Challenges after sending them to at least one other player.¨ ? ¨ pošlu ti 5 challengi a ty je pojedes proste jentak kochačkou at seš horší a naopak ty mě, atd.. :) prostě trophy boost :) Ty trofeje by se mi hodily taky tak si me pridej... MaraTFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 zejtra budu u pska tak si tě přidám, až si mě potvrdíš do friendů, tak ti pošlu ty challenge :) až získáme tu co sem psal, tak bysme mohli dát eště tuhle :) Contender When the timer expires on a Solo Challenge, be at the top of the leaderboard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Taky se hlasim [emoji1] ty trofeje mi chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 aj tobě pošlu challenge :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Jenom se chci zeptat, možná se to někde řešilo, ale jde si teda změnit pohled a hrát to nejen zevnitř auta? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 proc by prosimte nesel zmenit pohled ? :D se podiv do nastaveni cim se meni, tusim ze L1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Meni se to defaultne tlacitkem R1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Mě právě moc nevyhovuje pohled z auta :) a hru ještě nemam, takže si to nemam jak jinak ověřit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyl Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Má to cenu kupovat? Někdy jsem četl, že hra má být free.. Zároveň by mě zajímalo proč je ten bundle na ps store o tolik levnější než klasická hra - disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 No kupuju právě z psn.... To že to má být free jsem ani nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Už pěkně dlouho ale pořád nedokážou odladit servery aby to utáhly.. nebo to naschvál natahujou aby si to koupil kdo nevydrží čekat, čert ví :D já už mam teda taky koupeno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Ted koukam a na storu jsou ty japonsky trate za 54 Kc... nemelo to japosnky dlc byt zadarmo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Ne jenom japonské tratě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 hmm hmm, jak tak koukám tak nějak moc nikoho nebavý jezdit klubový challenge :D co sem je naposílal lidem s klubem v přátelích tak snad jenom jeden klub něco zajel .. grrr :D moc to tu teda teamově nefunguje :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Klido mi něco hod m4rek_j_cz a uvidíme :-) teda kdyz bude cas ;-) Me se zas nikdo nehlásí do klubu a ze tady tech žádosti bylo... :-( asi nikdo nechce z 0 rovnou hupsnout do lv15 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 fajne, poslal sem ti zadost o pratelství :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 (upraveno) Jenom se chci zeptat, možná se to někde řešilo, ale jde si teda změnit pohled a hrát to nejen zevnitř auta? Díky! Už se to tady řešilo několikát. Ve zktratce: Driveclub Upgrade na PS Store za necelých 700kč má bejt původně upgrade tý free verze, o který píšeš. Ta ještě nevyšla (a nikdo neví jestli vůbec vyjde), ale upgrade je dostupnej na PS Store. Když ho stáhneš, máš normálně full game. Upraveno Únor 2, 2015 uživatelem tokyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 Tak posílej....byl jsem přidán do klubu Dead Panda a jsem aktivní, ale musím si hledat challenge, protože moc pozvánek tam nebývá. Když tak muj nick v profilu, tak si mě přidej do přátel jestli chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 pridal sem si te do pratel, posilam challenge na ostatni kluby pratel, takze az si me pridas budes mezi nima :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.