subtitles017 Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 ahoj, bohemian riders.. posli si žádost, nebo mi posli zprávu na ps (subtitles017).. jsme level něco přes 20 a jezdíme vvšichni..nekdy i dohromady v session.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Ano ještě jsou volna místa...ted už lvl21 ;-) Pokud chce někdo přidat prosím nejdřív poslat SZ nebo zadost o přátelství na PS s popisem ze jde o driveclub. Ve hře mám nějaké žádosti o přijetí do klubu ale nepoznam o koho jde a nechci přidávat do klubu nějakého cizaka :-)Diky a omlouvam se za OT Uz jen 2 volna mista poslal sem zadost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 dodělal tu někdo redline expansion pack tour ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 redline mam, ale nemuzu dat elements Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Prozatim mam vsechny hvezdy komplet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 drsný chlape, tak ty máš platinu co sem tak čet.. :) nářez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 ono se to celkem da. ja nemuzu jen delsi dobu dat venom hot lapy. a platinu se mi dneska taky podarilo ziskat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 A jak jste udelali tu trofej Unbeatable: Vyhraj pět svých vlastních sólo výzev poté, co je pošleš aspoň jednomu dalšímu hráči? Predpokladam ze je treba to po odeslani odjet jeste jednou. Je treba ale prekonat svuj stavijici cas nebo staci kdyz budu jen lepsi nez ten komu to posilam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Stačí když po poslání výzev budeš až do vypršeníčasu první, ale musí to někdo zajet, nepočítá se když to odešleš a nikdo ti to nezajede... Jinak mám taky platinu a všechny trofeje, ty dvě poslední DLC byly hodně lehký na všechny hvězdy:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 podle toho jak to píšeš mi to nevyšlo... s MARATFSI sme to takhle udelali, sem prvni na 7mi zavodech, a stejne trofej zadna.. ale de o to jestli to nemam nejaky bugly, páč sem nedostal ani trofej s tim ze se clovek prida do klubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 kdyby nekdo mel misto v klubu s tim ze ale vetsinou stiham tak par zavodu navecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 (upraveno) aaischa: s tou trofejí jsem se také trápil a možná tam mají malou chybu. pak jsem našel na netu, že je nejlepší dát ten challange na 1 hodinu, říct komošovi z klubu at ti to zajede a nechat hru zaplou do tý doby než čas uběhne. pak se mi to odemklo. Upraveno Únor 10, 2015 uživatelem Shark88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 podle toho jak to píšeš mi to nevyšlo... s MARATFSI sme to takhle udelali, sem prvni na 7mi zavodech, a stejne trofej zadna.. ale de o to jestli to nemam nejaky bugly, páč sem nedostal ani trofej s tim ze se clovek prida do klubu... Tak druha zalezitost s pridanim do klubu se kamosovi odemknula az kdyz on vytvoril klub a ja mu sel do nej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps41468628732 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 kdo rád závodí tak na stránkách www Racing.Gamebazar.cz se pořádaj turnaje....zatím challenge než pujdou soukromé online závody v Driveclubu tak kdo chce může se přidat:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 tak s tema trofejema diky za rady, az bude cas tak to zkusim jak rikas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 když je nuda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Hezke :thumbup: ja si ten DC snad zas koupim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 asi napůl OT, ale je to celkem k tématu :D kdo jezdí podobně jako řaděj týpci v DC tak těm kárám totálně sprasí spojku ne :D ? nebo je to nějak rozumně ošéfovaný, at sem měl jakou koli káru , tak když to byl benzinak tak otáčky neklesaly dost rychle na to aby se dalo rychle řadit bez toho aby člověk prasil spojku ... prostě to dycky chtělo třeba vteřinu počkat než otáčky klesly, takže to dost ztrácelo na akcleraci.. u naftaku to bylo dycky jiny tam šly otáčky dolu dost rychle.. tak jenom taková doplnujici otazka.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Tak jsem se dneska nudil a tady je muj vyplod :) a Dneska jsem poprve pracoval s Share factory a celkem je to uzivatelsky privetivi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Solidní záběry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Prosim nejaka rada na venom hot lap? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Taky by mě zajímalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 jet fakt kurevsky rychle!!! :-D (a ne, nemam ho, je to jediná hvězda z tour, co mi chybí :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Tak 2 hodky si to najizdet a dalsi hodku davat ostry kola, kdy uz budes mit vychytanou kazdou zatacku - kdy jit na brzdy, kudy projet, kdy na to znovu slapnout :) A jednou to tam padne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 a kolik z nas to fakt takhle poctive vydrzi trenoat bez chuti zahodit to z vokna ... ? zatim sem se k tomu neprinutil O:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.