Wyder Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Hele "podle videi" to urcite nema smysl soudit. Zakladni devizou Project CARS je pocit z jizdy a odezva rizeni, to ti video proste neposkytne. GT7 mozna bude lepsi, ale to si povime za 2 roky a ja rozhodne nehodlam 2 roky hrat DC... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Ja nevyhledam HC hry, takze jizdni model je mi v PCARS u zadku. Jde o to ze se mi nelibi koncept te hry a ty vozy, to je hlavni duvod. Ja si klidne na GT pockam, jen doufam ze se mi to vyplati a bude to vypadat jako DC . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Podle toho co dokázali u PS3 s GT5 a 6 graficky tak nemám pochyb, že to bude už jen vzhledově jinde než DC ;-) Jen aby to zase nedomršili s těma zvukama :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 mam trosku hloupej dotaz... Kdyz si ted koupim season pass budu mit i uz vysle(predchozi placene) balicky zdarma v ramci toho pasu? Proste vse co ted vidim na shopu za penize by bylo zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 mam trosku hloupej dotaz...Kdyz si ted koupim season pass budu mit i uz vysle(predchozi placene) balicky zdarma v ramci toho pasu? Proste vse co ted vidim na shopu za penize by bylo zdarma? Přesně tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Snažim se hru dojezdit na platinovku, zbývá mi lvl 50 a dvě accolade na max. Je to nekonečný, už mě to asi přestává bavit :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 a vsecky dlccka si taky dal na max ? nebo makas zatim "jenom" na hlavni hre ? :) pri tom zbytku se asi taky dobře zapotíš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 nene, zatim jedu jen trofeje ze základní hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Ja to dal celkem v poho tu platinu. Doporucim ti dat time trial v indii na okruhu myslim ze cislo 2 kde se da krasne driftovat a s Hennessey Venom GT driftovat do zblbnuti dokud nedostanes accolade za drift a level 50... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasonHC85 Odesláno Květen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2015 Zdravím, potřeboval bych radu : najezdil jsem kolem 1,1 mil. drift bodů, ale nedostal jsem trofej hoon-a-tic. Díval jsem se všude na netu a zjistil jsem, že spoustu hráčů s tím má problém. Můžete mi někdo poradit, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Zdravím, nejde mi spustit update hry.. vždy když update začně tak to po chvíli napíše cannot download. Co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Tak se mi zdá, že SONY začíná mít asi velkej problém :D Zkus nastavit DNS na 8.8.8.8 a 8.8.4.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Presne jak pise SAIXX Musis zadat 8.8.8.8 a 8.8.4.4 Taky jsem mel problem a po zadani kodu vse v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Jo jede to. Díky chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 spis se blbe updatujou dnska ceskejch poskytovatelu netu .. divny.. kdyz s google dns to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Já musím zaklepat zatím mě za celou dobu co mám PS4 problémy nepotkali. Možná to bude pevnou IP? Každopádně sem rád :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 [h=1]DRIVECLUB™ FREE PlayStation®Plus Edition -uz je na storu![/h] DRIVECLUB™ PlayStation®Plus Edition includes: • Every DRIVECLUB™ feature: from online multiplayer matches and challenges, to offline solo racing, Tour events, customisation, replays, Photo Mode and more. • The option to create your own races with full control over the time of day and the weather. • Access to all 13 tracks in India, one of six locations in DRIVECLUB™. • 15 cars for your garage. • A full set of 27 PlayStation® trophies, including the precious Platinum. https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/driveclub-playstationplus-edition/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 zezacatku to ma jet jenom offline ne ? nebo uz je kolem toho nejaky novy info ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 25, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Ano vzhledem k tomu aby nezatěžovali ještě víc servery tak to pojede jen off postupem času prý budou pomalu spouštět i online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 jeste jsem to nestahoval a kdo to ma, objevili se vam trophy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2015 Nehrál jsem, ale trofeje by tahle verze měla normálně podporovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Červen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2015 Ja to stahnul melo to přes 15 gb + dalsich 10 ruzne update a ve hře mam dostupnou jen jednu tratovou lokaci a par aut. To tak ma byt nebo je neco spatne ? myslel jsem teda ze to bude plna verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2015 tak ona neni cela ani puvodni hra:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2015 ps plus edice nemela bejt celá hra... ale jak je to offline tak z toho moc nezbylo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2015 Na ty hre je hezky snad jen to pocasi, resp kdyz je pod mrakem a do toho sviti slunce a prsi :D jinak jako simulator je ta hra k smichu... meli radsi pokracovat v terenakach, protoze tam to aspon byla zabava jak se ty auta chovali. Ty neviditelny steny ala need for speed 1 v dnesni dobe fakt luxus :D o zvuku kvileni gum pri zataceni nemluve, at clovek jede v jakymkoliv aute v jakykoliv rychlosti, tak to zni porad stejne .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.