aaischa Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Renault RS1 Ferari Laferari jinak vše free :) cili spokojenost.. jenom me to prekvapilo .. a samo ten fame boost pack, ty v tom taky nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 Ja si to dnes koupil hru + season pass za 550 a jsem spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 ty auta jsou zadarmo jen je musis odemcit pozadovanym levlem, ferrari na 50 a renault na 66 tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 ach taak, tak pak je to jasny, takhlec to asi je jenom ze si zaplatis za predcasny odemceni mam lvl tusim 38.. tak to bude tim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2015 ja mam zatim 66 kvuli tomu ze jsem nemohl nasbirat vic hvezd bez DLC tak konecne si pojedu na 75 :D . Jinak pres vikend je 2x vice zkusenosti v multaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2015 Ahoj. Mám takovou otázku. Po dlouhé době jsem si zaplatil DC a nemám zadnej postup hlavním evantu. Nevíte čím by to mohlo být? Jeden čas jsem hru neměl. Tak jsem to komplet smazal. Po čase jsem zas pořídil a nahrál s knihovny a doufal jsem že budu mít komplet postup nahranej jako to má kámoš a ono nic. Musel bych to vyjíždět znova. Což se mě moc nechce. Nějaká ráda? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Savy v psku zustavaj i po smazani hry, jediny co me napada, nemel si to treba jKo se♥♥♥♥♥rni ucet kerej si smazal a z ova pridal? Smazanim uctu se mazou i savy s nim spojeny.. Cihni do settings a fam je data management a muzes cihnout Jak savy tam sou pripadnr je stahnout z cloudu jesli mas psplus tam by mohly bejt ty stary ulozeny taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 PS+ mam. Kouknu na to. Ale je divne, ze znamej to udelal uplne stejne, jako kamos a on pak jsi to stahl s PS+ a mel komplet postup hvezdy vyjete. Smazal jsem to s PS4. Nechce se me to jezdit znova. Kolikrat jsem tam mel co delat. Ale ono to asi nema na nic vliv... Nebo k cemu jsou vlatne ty hvezdy co dostavas za splnenej spravne ukol v zavode(dojed treti, jed prumernou rychlosti) atd... Jinak LVL vyjetosti me zustal v pohode, Tak me to hlava nebere.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 (upraveno) po lvlu 50 se levelujes prave pres ty hvezdy,exp, a musis zajet dany timetrial v urcitem aute a case EDIT: a taky se temi hvezdami odemykas dalsi eventy v kariere Jinak asi pred par mesici jsem reklamoval konzoli a kdyz jsem si pak nahral savy, tak jsem to mel tusim stejne jako ty, level zustal, ale hvezdy ne. Upraveno Září 9, 2015 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Jesli to neni nejakej bug, ale melo by to jit me se seknul update u dc, pri spousteni porad rikal installing update, tak sem ho smaznul znova stahnul a vsexko tam bylo jak melo bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 (upraveno) po lvlu 50 se levelujes prave pres ty hvezdy,exp, a musis zajet dany timetrial v urcitem aute a caseEDIT: a taky se temi hvezdami odemykas dalsi eventy v kariere Jinak asi pred par mesici jsem reklamoval konzoli a kdyz jsem si pak nahral savy, tak jsem to mel tusim stejne jako ty, level zustal, ale hvezdy ne. A jak jsi to poresil ? Jezdil jsi to vse od zacatku ? Upraveno Září 9, 2015 uživatelem kasaco10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Mam to zkusit vymazat a pak zas nahrat ? Coz uz jsem jednou delal... Nebo nenapada vas jeste neco jineho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Mozna ti to nepomuze ale neco podobneho se mi stalo u far cry 4. Po smazani hry a znovu nainstalovani se mi obnovila z cloudu jenom pulka. Ve smes jen story a mapa ale veskery sebrany artefacty atd ne. Musel jsem to obnovit jeste jednou rucne z cloudu a asi trikrat vypnout zapnout konzoli nez se ulozeny pozice nacetly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Kazda rada dobra. :) Jak jsi to delal rucne z cloudu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 V nastaveni je save data managment nebo tak nejak a tam moznost download save to ps4 pokud se nepletu. Oznacil jsem ten save a nahral ho do ps4. Hlavne jak rikam i tak se nenacet a az druhej den asi po tretim zapnuti tam najednou byl. Snad ti to pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Zkusim nejdrive komplet smazat a pak znova nahrat. Tak uvidim. Dam urco vedet. Jinak moc diky za rady :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 jo jezdil jsem to cele od zacatku, ale mne to nevadilo aspon jsem si zlepsil casy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 To verim, uvidime jak to dopadne. Vcera jsem to po dlouhe dobe zapnul a koukal jsem jak se hra vymakala od te doby co jsem nehral. Hlavne dest hodne slusnej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Mne tam uz chybi jen moznost zalozeni vlastni online lobby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 A jak je na tom vlastne ta aplikace? uz je volna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Na tu uz jsem zapomel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Tak jsem to smazal a znova nahral. A nic musim to jezdit znovu :cry: aspon rychleji dostanu 50lvl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Možná, že jsem úplně tupý, ale jak se dá vyfotit snímek ve fotomódu? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 odstranis ty listy krizkem a vyfotis to pres share tlacitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 odstranis ty listy krizkem a vyfotis to pres share tlacitko Díky. Na tohle tlačítko jsem úplně zapomněl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.