spleskin Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Project cars bude simulátor, doufám že vyjde gt7 :-D do konce roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 (upraveno) driveclub budem moc vyzkoušet tedy kdo bude mít plusko a project cars bude top ;) a s GT7 do konce roku nepočítej možna až tak 2015 Upraveno Září 24, 2014 uživatelem mickey007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Jono....gt jsem hrál už na ps1 a na driveclub čekám už od vánoc :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 také se těším na GT7 už od GT2 je to srdcovka ;) doufám že se na tom vyřáděj a neuspěchaj to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 GT7 Posunolo o rok dele na 2015.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 No musím říct že s tím driveclub to udělali dobře. Urco vyzkouším popř. Koupím full bude ta cena na storu stejná( myslím tu kdo vlastní ps+ verzi ) ? Po vydání hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Pro PS+ uživatele má být nějaká sleva... Ale nečekám nic výrazného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Cena ma byt myslim 985 Kc - rozsireni na plnou verzi...otazka je jestli to tak bude s tema premrstenyma cenama na ps storu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 To mi přijde stejně moc na to, že krabice stojí 1400,-...lidé to ale koupi, jako vždy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Njn...Sony...uz by s tim meli zacit neco delat...Jinak po dnesnim traileru jsem na hru docela dobre naladenej...Snad ten jizdni model bude aspon trochu stat za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Já se taky dost těším...byl jsem natěšenýci na The Crew, hraju teď closed betu a je to klasický ubisoft hype. Grafika hnusná, nějaké věci převzaté z Watch Dogs, detaily nic moc...no uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 No ja pozvanku do Crew nedostal,ale koukam ze jsem teda o nic neprisel...Popravde me ta hra odradila jakmile jsem videl v ofic.videu to nitro a zeleny plameny:D tak jsem hned vedel ze to neni nic pro me ale betu jsem chtel zkusit...Jinak fakt doufam ze ten jizdni model v Driveclubu nebude uplna arkada ve stylu nfs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 kdyby mel nekdo do te bety pozvanku navic vubec bych se nezlobil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 No ja pozvanku do Crew nedostal,ale koukam ze jsem teda o nic neprisel...Popravde me ta hra odradila jakmile jsem videl v ofic.videu to nitro a zeleny plameny:D tak jsem hned vedel ze to neni nic pro me ale betu jsem chtel zkusit...Jinak fakt doufam ze ten jizdni model v Driveclubu nebude uplna arkada ve stylu nfs... Na eurogameru, jsem četl že jízdní model je hodně podobnej nfs :-D je tam článek z ty pražský přehlídky sony. Spíš se bojím že tam bude málo aut. Asi zvyk z gt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Cena ma byt myslim 985 Kc - rozsireni na plnou verzi...otazka je jestli to tak bude s tema premrstenyma cenama na ps storu... Cena už je dávno daná 1029kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 v zakladni hre bude 50 aut a pozdeji v DLCckach jich dorazi dalsich 38 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Takze v klubu muze byt nakonec pouze 6 clenu misto 12.... Trochu zklamani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Jízdní model je arkádovější, ale ne úplně. Je to něco mezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Pocet clenu v klubu je kvuli tomu aby si tam mel jen tvoje nejblizsi. Ja s tim treba naprosto souhlasim a myslim ze to je dobry. Jsem v klanu destiny asi s 30 cechama hm a hraju s jednim a to jen proto ze uz jsem s nim hral predtim nez destiny vyslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Naprosto souhlasím s Pantherem. Když jsi ještě zmínil to destiny, jsem člověk co se do raidu asi ani nepodívá, protože sehnat dalších pět lidí s kterýma si budu rozumět na to nemám chuť ani sílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Luxusni! [h=1]Víte že, aneb 51 faktů o DriveClub[/h] http://www.zing.cz/novinky/22459/vite-ze-aneb-51-faktu-o-driveclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 tak jsem dnes objednal special edition, snad to bude stat za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 No nevim jestli nejakych 500-800 vic nez musis za specialni edici se vyplati kdyz tam jsou jen nejaky nalepky a papirovej přebal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 U nas je rozdiel 10€ a Špeciálna Edícia obsahuje skorší prístup k piatim dodatočným autám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 tak já tu hru chci mít fyzicky a né digitální verzi a tam je rozdíl mezi speciální a normální edicí 100 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.