Evok Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 ne neni to porvé, hraju pravidelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 V Download listu budes mit napsanych tech 11GB, ale stahovat se ti bude jen ten posledni update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Jelo to od nuly 0/11.682 GB už se to stahuje půl hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Tady máš screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Hm.., tak si asi zvlastni pripad : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Chci se zeptat, jestli někdo prodal disk s hrou a koupili si digitální verzi + pass z PSstoru ( je to ten bundle za cca 540 Kč). A hlavně, jestli Vám v tom případě zůstaly všechny Vaše splněné úkoly tzn. hvězdy za závody, lvl a všechno tak, jako u hry naistalované z disku. Protože přepdokládám, že v případě zakoupení digitální verze se hra znovu naistaluje, ale nevím, jestli po přihlášení budu mít všechny hvězdy jako mám v tuto chvíli. Dneska jsem k tomu zase po nějaké době sednul a teda je to fakt paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Ja jsem prodal tenkrat hru a pak jsem ji koupil a nainstaloval.Nemel jsem vyjete zavody, ale zustal me postul LVL ale jinak bych to musel jezdit od zacatku.... Kamos prodal taky hru a pak jsi koupil stahl ze store a mel tam komplet vse.... To uz jsem zkousel xkrat odinstalovat a naistalovat a porad nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Ptal jsem se i Konzolistovi a tam říkali, že při přechodu na digitál jim také zůstalo vše. Osobně vyzkouším a dám vědět. Celkem by mě to naštvalo pokud bych přišel o všechny hvězdy, protože jsem si k tomu o víkendu sednul a otevřel jsem si poslední závod a nerad bych to dělal všechno znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Tak uvidis, ja osobne o vse prisel, jen LVL zustal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Seasson pass ve sleve za 180kc. Pro ty, kteri ho jeste neporidili MUST HAVE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 mne vse zustalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Borci když koupim ten sešn stahne se vše hned bo jak to funguje?Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 18, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Ne. Season pass ti pouze umožní přístup k placenému obsahu. Budeš ho muset dostáhnout sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 O.K diky........ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 A neni ta platnost toho season pasu nejak casove omezena? Nekde jsem zaslechnul ze plati jen na rok nebo tak nejak. Je to pravda? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Vsechen obsah, ktery seasson pass ma, uz vysel. Budouci obsah uz v seasson passu nebude, takze je mozne, ze se objevi seasson pass 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Myslel jsem to tak ze po koupi zustanou polozky season pasu otevreny pouze jen na urcitou dobu a pak se znova uzamknou a znepristupni. Prijde mi to jako hloupost ale myslim ze to rikali v nejakym castu na hrej.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 19, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Ale :-D season je od toho aby zpřístupnil obsah za lepší cenu než samostatně a eventuálně i dříve, ale rozhodně ne na to aby něco odemknul a pak zase zamknul :-D Jinak ano platnost tam byla, ale jen na obsah vydaný do určitého měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Ahoj, mozna se to tu uz resilo... ale snad me nebudete kritizovat ;) Chtel bych se zeptat na jednu vec. Driveclub jsem si koupil normalne v krabicce hned jak vysel a ted jsem si k nemu koupil season pass. Chci se zeptat, jestli kdyz si stahnu tu verzi co byla k PS+ a budu hrat tu (se season passem) jestli o neco prijdu oproti te krabicove verzi. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Tak pokud si koupíš Full game a ne verzi PS+(to je pouze to skoro demo), tak by ti mělo vše zůstat. Chtěl jsem to udělat taky, ale nakonec jsem zůstal u disku než mít digitální verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Tak pokud si koupíš Full game a ne verzi PS+(to je pouze to skoro demo), tak by ti mělo vše zůstat. Chtěl jsem to udělat taky, ale nakonec jsem zůstal u disku než mít digitální verzi. Jde mi prave o to mit PS+ verzi a season pass... Ze bych porad nemenil "placku". :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Jak se ten driveclub hraje? Zkusil sem demo motorek ale je to strasna arkada arkada+ to menemi motorek... a pokud jsou takovy i auta tak to neni pro me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 20, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Každej ví, že Driveclub JE arkáda, která si holt na nic nehraje. Pokud ti nesedí sedni si k P. Cars... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 20, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Jde mi prave o to mit PS+ verzi a season pass... Ze bych porad nemenil "placku". :) Mám dojem, že stejně season pass hru nedostane do fáze plný hry nebo jo? Pořád tam budou určitý tratě a auta chybět. Pokud se mýlím tak se omlouvám [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Pokud sis koupil SP a máš i to "demo" z pluska, tak si musíš koupit tuhle verzi: https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/driveclub-full-game-for-playstationplus/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.