WHITE-CZ Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 macplash: přesně tak pokud nebude nikdo s tebou v klubu a neodjezdíte nějaké závody tak auta dostupná nebudou. Sám mám založený klub od doby co mám Driveclub nikoho nemám a auta jsou zamčené [emoji6] Můžu se přidat do tvého klubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Osobně s tím problém nemám, ale bohužel momentálně nemám aktivní PS+ pro online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 A kdy ho budeš kupovat cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 To je momentálně ve hvězdách [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Mam jedno misto v clubu Nick na ps je: olaf3788, tak budu rad kdyz si me pridate :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 hledám lidi do clubu. Přidá se někdo? Nick na PS: Leadman1987 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 možno trochu divná otázka, ale načo je vlastne dobrý klub? začal som hrať po vianociach, pridal som sa do prvého klubu, ktorý mal viac ako jedného člena a odvtedy som tam. Sme tam dvaja aktívni hráči, ja som za necelý mesiac dosiahol lvl75, mám odomknuté všetky autá. Klubové challenges so mnou odtiaľ aj tak nikto nehrá a v multiplayeri na klube nezáleží. Takže na čo je vlastne dobré byť v nejakom? (okrem získania niektorých áut). A taktiež, dá sa prejsť do iného klubu? Dá sa byť vo viacerých? Autá zostanú? Nejak sa v tom proste neorientujem;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 No klub je vlastně možná opravdu dobrý jen na ty zamčený auta jinak mě nic víc nenapadá. Jinak podle mě asi nemůžeš být ve vícero klubech a pokud odejdeš tak se pravděpodobně ty auta znovu uzamknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bauch Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 hledám lidi do clubu. Přidá se někdo? Nick na PS: Leadman1987 pridam si te tak mi pak posli pozvanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Leden 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2016 pridam si te tak mi pak posli pozvanku Super díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Dnes jsem přikoupil motorky a je to moooc super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torres Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 Hledám nějaký club.. hraje ještě někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 třeba ke mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 Taky hledam club, ale jsem jen prilezitostny hrac... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 jak zapnu drive club, napíšu jak se tým jmenuje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torres Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 jak zapnu drive club, napíšu jak se tým jmenuje ;) ok hnedka se pak přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 (upraveno) Zitra novy update. Pridava mimo jine hardcore rezim a novou mestskou trat ve Skotsku. 23. unora bude nasledovat balicek No limits, ktery pridava 2 nove vozy Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II a Honda Civic Type-R Upraveno Únor 10, 2016 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 10, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 (upraveno) Škoda, že to nevyjde všechno zároveň toho 11. Jinak 6 nových eventů mi přijde hodně málo po takové době zase ale lepší než nic :) EDIT: tak No Limits už je dostupný ve Store Upraveno Únor 23, 2016 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coberak Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 zdravim chci se zeptat jestli me nekdo muze vysvetlit jak hrat v clubu, v clubu jsem, mam hrat normalne drive ? nebo club chalenges nebo chalenges? vubec se v tom nevyznam tak jestli bude nekdo ochotny predem dikkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 24, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 (upraveno) Proč zakládáš zbytečně téma když tu o hře Driveclub je: http://console-forum.net/showthread.php?t=155499 Je jedno co budeš hrát body se přičítájí jak tobě tak i do klubu ///EDIT by drak3go: Příspěvky přesunuty do existujícího tématu o hře. Díky za upozornění. Upraveno Únor 24, 2016 uživatelem drak3go Příspěvky přesunuty pod existující téma o hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Tak už jsou dostupné podrobné informace o nadcházejícím updatu: The March 2016 game update is now live!FULL DETAILS OF DRIVECLUB UPDATE 1.27: » New Drift Mode scoring: Fast and precise drifts now earn much bigger scores. Going off track, driving slowly or colliding with walls will result in a penalty to prevent exploits. » All Drift Mode leaderboards will be reset in the days following the update to ensure they offer a level playing field. » 25 new Elite Levels have been added (new cap is 60). » 25 new Driver Levels have been added (new cap is 120) with new livery rewards to unlock along the way. » 35 new Club Levels have been added (new cap is 120) with new livery rewards to unlock along the way. » The game menus have been updated with new ‪#‎PS4share‬ imagery to showcase some of our most loved #PS4share photo mode snaps. Keep them coming! » The loading screen for DRIVECLUB now shows off an awesome new #PS4share community photo collage made up of thousands of your pictures. » The loading screen for DRIVECLUB BIKES also shows off an awesome new #PS4share community photo collage made up of thousands of your pictures. » Includes general improvements for game performance, stability and usability. MARCH STORE UPDATE (COMING MARCH 22ND): » Free Superbike for everybody: Aprilia RSV4 RF ABS. » New “Finish Line” Expansion Pack featuring 6 events, 5 Trophies and 2 new cars: Koeniggsegg Regera & Jaguar XJ220.» New “MV Agusta” Expansion Pack featuring 6 events, 5 Trophies and 2 new Bikes: MV Agusta Brutale 1090 Corsa & MV Agusta F4RC. DOWNLOAD & INSTALLATION: » The update is available from today, March 9th 2016 and will download automatically when you launch the game while connected to PSN. » Update 1.27 requires 0.3GB. » The total size of all updates combined so far is 13.5GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MexsOne Odesláno Březen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2016 Chci se zeptat, jestli se můžu přidat ( přis*at) k někomu do klubu, jde mi spíš jen o trophy... Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek100 Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Tak Sony zavírá Evolution studio, to je hodně špatná zpráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 22, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 To opět jen dokazuje to, že v SONY je to jen obyčejná banda ču*áků nic víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 kdyz lidi v tom studiu vydaji sracku a jeste se zpozdenim a nic nevydelaji a provoz stoji moc nakladu,je rozumne to ukoncit. Kdyz to ma byt launch game a proste neni, hold sony asi nebudou ty ču... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.