Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Kluci nevíte jak se používá ta louče? Mám ji normálně přiřazenou v kapse, ale on ji nechce vytáhnout, ikdyž píšou, že R1 se používá na věci z kapsy. Jestli se má nejdřív zapálit, ale to taky nejde.

Edit: Vyřešeno, nejdřív přířadit do kapsy a potom se ještě musí potvrdit v kruhové nabídce L1. Potom používat R1. Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě :)

Upraveno uživatelem Susperian
Odesláno
škoda že PS4 je takové máslo, fakt jsem doufal, že to vymyslí tak, že budou hry optimalizované, FULL HD, 60FPS. == to se týká SONY nikoli CDRP

Hele timhle mi ps4 taky dost zklamala, nakonec jsem rozhodl ji prodat a pořídit herní pc i když jsem byl vždy konzolista :( ted jsem ale rád že jsem to udělal :)

Včera jsem hrál tak dlouho až mi padala hlava unavou.. Wild hunt je best! Za chvilku zase zapínam

Odesláno (upraveno)

A kdo říká že s pc neni gauč styl, já osbně mam pc připojené k 117cm lcd (led) tv a zesilovači (AVreceiver) a jedu z gauče na xbox ovladači.. Jede to tak většina pcčkářů.. Pc už je dneska taky taková konzole ale asi jako jediná je next gen :D

Samozřejmě tim nehanim ps4, je to dobrej stroj a zaklínač na ní určitě taky vypadá super. Časem si ji pořídim znovu, nenecham si ujít exkluzivitky tipu Uncharted 4 atd.

Upraveno uživatelem Mígl
Odesláno (upraveno)

Tsk na ten patch jsem zvědavý. Doufám, že bude co nejdřív. Nejradši bych počkal, ale asi to nevydržím :) Na pc už je. Co mě trošku mrzí, ale není to samozřejmě nic tragického je to vlnění vody při použití toho znamení telekineze. To bylo první čeho jsem si všimnul na prvních videích. Zajímalo by mě jestli to v PC verzi jde. Na PS4 jen trošku vystříkne voda.

je to v minutě 8:52

Upraveno uživatelem Susperian

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu