Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 407
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zdravím, tak dnes ráno už mi domů dorazilo Watch dogs, tak se s vámi podělím o pár zběžných postřehů. :) Hrál jsem cirka jen 30 minut, ale hra vypadá zatím parádně, přirovnal bych někde mezi Killzone a inFamous. Hra běží plynule, hned po instalaci je nabídnut první update, první obavy vůči velmi arkadovemu chovani vozidel jsou podle mne částečné zažehnány! :) auta jsou sice jak přilepená a brzdí az přehnaně moc, ale daji se v zatáčce utrhnout. . . Mapa mesta je dostatečně velka a rozlohou bych ji přirovnal nejlépe asi k mapě GTA 4... strom talentů je velký, takze o pozdější blbnutí je postaráno...pro mne zatím WD splnilo, co jsem očekával!!! ;)

Odesláno
Zdravím, tak dnes ráno už mi domů dorazilo Watch dogs, tak se s vámi podělím o pár zběžných postřehů. :) Hrál jsem cirka jen 30 minut, ale hra vypadá zatím parádně, přirovnal bych někde mezi Killzone a inFamous. Hra běží plynule, hned po instalaci je nabídnut první update, první obavy vůči velmi arkadovemu chovani vozidel jsou podle mne částečné zažehnány! :) auta jsou sice jak přilepená a brzdí az přehnaně moc, ale daji se v zatáčce utrhnout. . . Mapa mesta je dostatečně velka a rozlohou bych ji přirovnal nejlépe asi k mapě GTA 4... strom talentů je velký, takze o pozdější blbnutí je postaráno...pro mne zatím WD splnilo, co jsem očekával!!! ;)

Super, dík za info, dívám se přes PS jak už to lidi hrajou a taky se mi to líbí. Co čeština... je tam a je kompletní?

Odesláno

Tak ono bylo jasne, ze gta IV bude v mnoha ohledech stale napred :-). Watch dogs proste neni vypiplana mestska akce. Spousta zanedbanych prvku, ktere jsou u GTA samozrejmosti... A lidi kvuli tomu sili pritom si neuvedomuji nic. Nicmene hru mam predobjednanou, verim ze to i tak bude sranda. Ubisoft me nikdy vylozene nezklamal a dokazal prekvapit.

Odesláno

tak mam za sebou odehrano par hodin a nebudem si nic namlouvat, je to proste assassins creed ve future kabate. Uz jen to odemykani vezi,aby nas hack mel vetsi dosah. Kdo hral AC pozna tam minimalne 5 veci,co jsou v obou hrach stejne. Kone nahradili auta.

Ale libi se mi ikony u tech lidi. Notoricky ozrala, casto vyhledava video o znasilneni, masturbuje casto a takovy veci:D Je to obcas sranda

Odesláno
tak mam za sebou odehrano par hodin a nebudem si nic namlouvat, je to proste assassins creed ve future kabate. Uz jen to odemykani vezi,aby nas hack mel vetsi dosah. Kdo hral AC pozna tam minimalne 5 veci,co jsou v obou hrach stejne. Kone nahradili auta.

Ale libi se mi ikony u tech lidi. Notoricky ozrala, casto vyhledava video o znasilneni, masturbuje casto a takovy veci:D Je to obcas sranda

Naprosto souhlasim proto doufejme znova v rozdil jako mezi AC1 a AC2

Odesláno (upraveno)

A baví nebo ne :D prý to v zahraničních recenzích dostává vysoké hodnocení...

Upraveno uživatelem Djangocz
oprava
Odesláno

Taky mi to dnes v 8 prislo :) <3 JRC ... Jinak hra zatim super, nejvic se mi libi online hackovani cizich hracu, u jednoho typka co stal 2 metry odeme a nevidel me jsem se nemalo nasmal :). Ale minus davam fyzice u aut i par sloupku/plotu... Nekolikrat se mi vymrstilo auto 4 metry do vzduchu, nebo se naopak zaseklo o 40cm sloupek...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu