reawow1468627327 Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 hej jak to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 prislo mi to PPL rovnou do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Tak to čumím :-) Já jsem psal do JRC v Ostravě a stejná odpověď...až zítra můžeme posílat. Já myslím, že ti kdo si hru normálně předplatili a ne v té akci výměnou za dvě hry, tak těm to asi poslali už v pátek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 prislo mi to PPL rovnou do prace Se máš... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 (upraveno) Pro ty co se ptali, jestli u CZ verze jde vybrat jazyk...jde normálně v nastavení a je jich tam dost (angličtina, polština, ruština atd...) I když nevím jestli ten dotaz padl tady, nebo v jiném fóru :) Upraveno Květen 26, 2014 uživatelem Lovecrossed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Zdravím, tak dnes ráno už mi domů dorazilo Watch dogs, tak se s vámi podělím o pár zběžných postřehů. :) Hrál jsem cirka jen 30 minut, ale hra vypadá zatím parádně, přirovnal bych někde mezi Killzone a inFamous. Hra běží plynule, hned po instalaci je nabídnut první update, první obavy vůči velmi arkadovemu chovani vozidel jsou podle mne částečné zažehnány! :) auta jsou sice jak přilepená a brzdí az přehnaně moc, ale daji se v zatáčce utrhnout. . . Mapa mesta je dostatečně velka a rozlohou bych ji přirovnal nejlépe asi k mapě GTA 4... strom talentů je velký, takze o pozdější blbnutí je postaráno...pro mne zatím WD splnilo, co jsem očekával!!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 No on ten strom talentu neni tak velky az zjistis jak rychle si schopnej to vyplnit ;) Jinak pekny ta dedsec edice :love: uz se nemuzu dockat na moji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Zdravím, tak dnes ráno už mi domů dorazilo Watch dogs, tak se s vámi podělím o pár zběžných postřehů. :) Hrál jsem cirka jen 30 minut, ale hra vypadá zatím parádně, přirovnal bych někde mezi Killzone a inFamous. Hra běží plynule, hned po instalaci je nabídnut první update, první obavy vůči velmi arkadovemu chovani vozidel jsou podle mne částečné zažehnány! :) auta jsou sice jak přilepená a brzdí az přehnaně moc, ale daji se v zatáčce utrhnout. . . Mapa mesta je dostatečně velka a rozlohou bych ji přirovnal nejlépe asi k mapě GTA 4... strom talentů je velký, takze o pozdější blbnutí je postaráno...pro mne zatím WD splnilo, co jsem očekával!!! ;) Super, dík za info, dívám se přes PS jak už to lidi hrajou a taky se mi to líbí. Co čeština... je tam a je kompletní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Na One taky údajně v CZ. Zdroj Xzone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Čeština je pro menu a titulky :) takže jen dabing je anglicky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Tak tohle video mě docela dostalo :-) Jak detailní je GTA 4 oproti Watch dogs. Jasně jsou to detaily, ale i ty dělají hru. A to, že nemůžeš narazit do člověka mi přijde hodně divné. A absence krve taky... http://www.eurogamer.cz/articles/2014-05-26-videosrovnani-gta-4-a-watch-dogs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 samozrejme o dabovani nikdo nemluvil, je fajn,ze i nakonec xone ma cestinu potvrzenou. Tedka si stahuju aplikaci na mobil, kdyz uz mam balicek na hackovani zbrani,jsem zvedavy jako to bude fungovat. Zatim to vypada,ze ta hra bude neco noveho nez tu doposud bylo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Jinak ty co už hru mají, chci se zeptat...hra byla prezentována ze vyjde v rozlišení 900p, ale televize mi ji prezentuje jako 1080p a ani ja jsem si nevšiml nižšího rozlišení! Jake jsou vaše postřehy? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Tak ono bylo jasne, ze gta IV bude v mnoha ohledech stale napred :-). Watch dogs proste neni vypiplana mestska akce. Spousta zanedbanych prvku, ktere jsou u GTA samozrejmosti... A lidi kvuli tomu sili pritom si neuvedomuji nic. Nicmene hru mam predobjednanou, verim ze to i tak bude sranda. Ubisoft me nikdy vylozene nezklamal a dokazal prekvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 tak televize ti to detekuje na 1080p, bo konzole to "převádí" na 1080p, jinak rozdíl mezi 900p a 1080p by jsi viděl jen na opravdu velké TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Jinak ty co už hru mají, chci se zeptat...hra byla prezentována ze vyjde v rozlišení 900p, ale televize mi ji prezentuje jako 1080p a ani ja jsem si nevšiml nižšího rozlišení! Jake jsou vaše postřehy? :) nativně ti to poběží v 900p, upscalink v 1080 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 tak mam za sebou odehrano par hodin a nebudem si nic namlouvat, je to proste assassins creed ve future kabate. Uz jen to odemykani vezi,aby nas hack mel vetsi dosah. Kdo hral AC pozna tam minimalne 5 veci,co jsou v obou hrach stejne. Kone nahradili auta. Ale libi se mi ikony u tech lidi. Notoricky ozrala, casto vyhledava video o znasilneni, masturbuje casto a takovy veci:D Je to obcas sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 tak mam za sebou odehrano par hodin a nebudem si nic namlouvat, je to proste assassins creed ve future kabate. Uz jen to odemykani vezi,aby nas hack mel vetsi dosah. Kdo hral AC pozna tam minimalne 5 veci,co jsou v obou hrach stejne. Kone nahradili auta.Ale libi se mi ikony u tech lidi. Notoricky ozrala, casto vyhledava video o znasilneni, masturbuje casto a takovy veci:D Je to obcas sranda Naprosto souhlasim proto doufejme znova v rozdil jako mezi AC1 a AC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 (upraveno) tak mam za sebou odehrano par hodin a nebudem si nic namlouvat, je to proste assassins creed ve future kabate. Uz jen to odemykani vezi,aby nas hack mel vetsi dosah. Kdo hral AC pozna tam minimalne 5 veci,co jsou v obou hrach stejne. Kone nahradili auta.Ale libi se mi ikony u tech lidi. Notoricky ozrala, casto vyhledava video o znasilneni, masturbuje casto a takovy veci:D Je to obcas sranda A baví nebo ne :D prý to v zahraničních recenzích dostává vysoké hodnocení... Upraveno Květen 26, 2014 uživatelem Djangocz oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Lol, takže AC v blízké budoucnosti. Trochu jsem to čekal, mám dojem, že to projdu jednou a pak to obratem střelím na netu. AC série mě poslední dobou leze krkem, byť AC4 bylo trochu funny, ale pořád nuda. Poslední dobou jsem zoufalý z her bez zajímavého příběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 no prave jsem narazil na typka,co prodava drogy a jsem zfetovany. Je to husty:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Zajímalo by mě jestli tam jde vypnout, ten navigační pruh který se zobrazuje přímo na cestě. To je hrozně rušivý Element... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Nezkoušel jste někdo kouknout například v Tescu, jestli ho už nedali do prodeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tellinnor Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Taky mi to dnes v 8 prislo :) <3 JRC ... Jinak hra zatim super, nejvic se mi libi online hackovani cizich hracu, u jednoho typka co stal 2 metry odeme a nevidel me jsem se nemalo nasmal :). Ale minus davam fyzice u aut i par sloupku/plotu... Nekolikrat se mi vymrstilo auto 4 metry do vzduchu, nebo se naopak zaseklo o 40cm sloupek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 (upraveno) no, obdobně je to u GTA V objektů, které by v reálu auto projelo, ale ono ne :P jak je to s češtinou v PS4 verzi? Je to už OK nebo to blbne jako v AC4? Upraveno Květen 26, 2014 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.