Susperian Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Dle mého názoru, bude hra co se grafiky týče lehce osekaná (hlacně efekty), než PC verze, takže by měla šlapat hladce...snad :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 Pochybuju, ze hra bude 60fps, to bude spis omyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Na konzolích nikdy ta grafika nebude top, ale grafická karta v PS4 není zase až takové ořezávátko. Proti staré generaci je to luxus. Pořád je to luxusní sestava na hry za 10 tis, takže to srovnání s vytuněnýma PC je pořád mimo. UPDATE: http://www.ign.com/articles/2014/05/12/watch-dogs-on-ps4-confirmed-to-run-at-1080p-60fps -takže těch 60fps byla utopie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Ubisoft se k tomu odmitlo vyjadřit a Sony to smazalo ze svých Oficiálních stránek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2014 Příjde mi to mlžení na poslední chvíli jako špatná reklama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 Na blogu ubisoftu píšou, že PS4 verze pojede v 900p při 30 FPS viz. http://blog.ubi.com/watch-dogs-next-gen-game-resolution-dynamism/ Takže nejen, že to nepojede v full hd (což není až taková trága), ale pojede to na mizerných 30 FPS, já jsem předobjednávku zrušil, za tohle plnou cenu platit rozhodně nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 - SPOILER - Story of watch dogs 1)http://gyazo.com/4fe6b9473ea910e363f24697239fad84 2)http://gyazo.com/8e97aaa926793bf897ae4f381880ac2f 3)http://gyazo.com/403e35eb8fd28447a05ae5d29fd73b6e 4)http://gyazo.com/d471388985c5d5cc220ec0998c70496b :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 Takže nejen, že to nepojede v full hd (což není až taková trága), ale pojede to na mizerných 30 FPS, já jsem předobjednávku zrušil, za tohle plnou cenu platit rozhodně nebudu. :roll::D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 lol, na PCčku jsem taky nikdy pořádně nehrál ve fullHD a kvůli tomu bych hru nezrušil, Diablo 3 na PC hraju v 900p a nízkými detaily a za plnou cenu (rozdílu mezi fullHD a 900p si lze všimnout jen na 23" monitoru, ale na metrové tv skoro nee), takže to tak tragicky nevidím, 30fps měl i Assassin´s Creed 4 a pohoda myslím si, že fullHD je prostě něco, co v brzké době na nových konzolích bude stejně jen ojedinělá záležitost, hlavně co se openworld her týká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 Podle mě těch 30fps stačí. Stejně běží většina her na PS3 kolem 20-30fps, takže na tuto frekvenci jsme si myslím zvyklí :) .. co se týče rozlišení, to je věc názoru. Já na TV koukám z 2,5 m a rozdíl mezi FHD a HD Ready nepoznám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 no hlavne v jrc maji akci tuhle hru za korunu pokud jim tam prinesete starsi dve hry co se v bazaru prodavaji kolem 600 nebo tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 To uz vime dlouho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 Ono k tomu ACIV on byl taky v 900p nicmene vydali patch ktery to upravil na 1080 - zdroj reddit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 tak v jrc uz akce neni Rusit objednavku kvuli fps je takovy vykrik do tmy. U konzoli je to normalka, vetsina je zvykla uz to skoro nevnima. Mam predobjednano na ps3 a ps4 a na pc si vyzkousim, akorat jak jsem na tom s vykonem a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 Neví někdo jak to pojede na ps3 ? Ztěží 30fps na 720p co ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2014 Stezi se naucis cesky :lol: zkus google ale nikde se do toho moc nepousteli mozna protoze to je proste last gen nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 PS3 grafiku nikde neprezentovali, dokud nebudou ukázky někde na netu, tak budeš sotva vědět. Nějakou ořezanou verzi WD jsem někde viděl, ale bůh ví, lepší si počkat na další videa, rozhodně to asi nebude tak cool, řekl bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 Tak já vám nevím...je 5 měsíců od vydání PS4, vyšlo všehovšudy 10 větších her a to snad ani ne a už je konzole takhle limitovaná, že se musí Watch Dogs ořezat? Je mi jasné, že PC bude vždycky v popředí, ale čekal jsem to tak za rok za dva a víc. Po tak krátké době bych to nečekal. Vždyť se mluvilo jak úžasný je to hardware a jak skvěle se s ním vývojářům pracuje. Tak doufám, že je to dáno jenom tím, že s tím naopak právě vývojáři ještě neumí pracovat, protože opravdu za tak krátkou dobu a hra nepoběží ve fullhd a ještě 30 fps. No je třeba si radši začít zvykat. Jen mám strach co bude za rok. Snímky asi zůstanou na těch 30, ale snad nepůjde dolů i rozlišení :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2014 Stěžuješ si na osekání PS4 her? Tak se podívej na osekání her na Xbox One... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 tak kvalitni grafiky se nejdrive dockame u Zaklinace 3, do te doby moc necekej od her,ktere se vyvijeli pred prodejem ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Tak ono to není jakoby stěžování,jen mám trošku strach, aby to nepokračovalo takhle dál. No co se týče zaklínače, tak u toho mám asi největší obavy. Ta rozlehlost prostředí je ještě větší než Watch Dogs a grafika určitě taky lepší, takže si myslím, že ta bude ořezaná pekelně, ale nechám se mile překvapit. Prostě doufám, že to bude jen lepší a ne horší. Na Xbox One je to samozřejmně ještě horší, ale vám to prostě nepřijde trošku brzo? Už teď dochází k takovému ořezávání na obou stranách? Čekal bych to prostě později...snad to je prostě jen tím, že neumí pánové dobře optimalizovat atd. P.S. Ani Infamous není stopro optimalizovaný a nemluvím o poklesu fps, při hodně efektech, ale při obyčejném běhání po městě, kdy hra podle mě celkem dost na určitých místech zacuká. Není to samozřejmně nic co bych nepřekousnul, ale je to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Lidi co tu brečí, jsou k smíchu. Těm co to vadí doporučuju jít si koupit za 20-30 tis. PCčko a nemusí řešit bídnou PS4. Osobně vše co běží v 720p a 30fps (stabilních) je snesitelné, pokud ani tohle konzole nezvládne, "pak je něco špatně". 2 Susperian: Jestli Zaklínač 3 bude běžet v 900p na PS4, budeme ještě rádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 No,na witchera jsem taky zvedavej,tam psko skape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Stezi se naucis cesky :lol: zkus google ale nikde se do toho moc nepousteli mozna protoze to je proste last gen nevim Ticho tam, 1 překlep.. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2014 Vetsina tady ma mozek jak bramboru ta hra se zacla delat predtim nez vubec vyvojari o PS4 /xbone vedeli -> bylo to delany na last gen. Hry dal budou ve full HD - stejne jak uz jsem rikal priklad assasins creed IV. Kdyby hry byly delany jen na Next gen tak je to uplne jine. Bohuzel Xbox 360/PS3 ma dnes skoro kazda rodina takze se jim to porad vyplati. Na lepsi hry si hold musite pockat az to bude presne pro danou konzoli optimalizovany a pokud mozno exkluzivitka. Viz napr Uncharted 3 nebo Last of Us u PS3 (Xbox moc nesleduji podle me je to sracka naprosto zbytecna) . Radsi premyslejte nez neco napisete furt jako "omg 30 FPS PS4 ****** " kdyz se nad tim ani nezamyslite / tomu nerozumite. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.