Tankista Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Nevím co znamená "blbne jako v AC4" ale ve WD je přeloženo vše a jede bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 hra zacne v anglictine a v menu si nastavis subtitles na cesky a pak uz to jede jenom cesky po celou. Zadny problem. Jinak u hry je videt,ze byla vytvarena na AC enginu puvodne na ps3 a pak si dali odlozeni na ps4. Vypada to pekne,ale je furt je videt,ze je to launch hra s poradovym cislem 16. Na pc to vypada lepe,ale taky zadna slava. Skoda,ze ubisoft v teto fazi se neni schopen odpoutat od sve main game assassins creed a nevytvoril neco noveho nevydaneho. Nejak mi prijde,ze je to takova vypln mezi AC4 a ACUnity. Pobavi na nejaky cas,ale pak upadne v zapomneni. Je to zabavna hra se zajimavymi prvky pres net, mobil,tablet,ale po dohrani to vetsina zvas odlozi a myslim,ze se season pass u teto hry je jenom zdimani penez. Jinak po pribehove strance je to takove chabe, je mi zatim jedno co se stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Kurnik takové čekání na to, jdu si dnes pro dedsec a ani se netesim, něco je špatně :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Dneska doma a tesim se:-) :-) :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Nevím co znamená "blbne jako v AC4" ale ve WD je přeloženo vše a jede bez problémů V AC4 na PS4 byla čeština jen jako titulky, ostatní menu bylo v angličtině a zadávání úkolů bylo taky EN Na WD se těším, protože nic nevychází a hrát na PS4 jen indie věci mě nebaví. U předešlých titulů pro PS4 čekám na nějaké výraznější slevy her nebo očekávám, že se třeba do konce roku objeví na PS+. 2 Rowan: mám to obdobně. Pro mě to původně byla must have hra při launchi, ale to natahování, prozrazování prvního až posledního o hře, to všechno mě znechutilo. Jestli je hra klon AC v městě, tak je to mínus Ubi, že se nedokáže odprostit od těchto mechanismů, protože se to pak ještě rychleji přejí. Dost mě mrzí, že je tahle firma dost kreativní, ale ten recyklovaný gameplay v jejich hrách (AC + FC3, ... WD?), to už je trochu dost nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Tak konečně doma... jdu na to :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Cekam od rana na Alzu s jejim watch dogs bundle.... asi mam smulu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Já čekám od xzone a dneska nic, lemplové pošťáci to zapomněli na překladišti :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 ja mam divnej pocit ze se k tomu nedostanu driv nez pristi tyden :D protoze alza tvrdi ze je to na ceste - ale nereknu kdy to dorazi protoze to nevi :D Podle me prodaji par kusu a pak tam zase bude jen na ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Tak už to dorazilo dom z xzone i s plechovou krabičkou... Od xzone bonus + ps4 exclusive content + The breaktrough pack... tak jsem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Kdyby me někdo chtěl prodat steelbook byl rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Rowan kdyz pockas tak tyden - 2 tydny tak neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Jen steel ale :) klidně pockam ; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 jojo melo by mi to prijit pak ti napisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Aspon ze je hra kompletne v cestine... A ne jako u Assassina...jinak docela dlouha instalace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Tak už to dorazilo dom z xzone i s plechovou krabičkou... Od xzone bonus + ps4 exclusive content + The breaktrough pack... tak jsem zvedavej JJ steelbook vypadá luxury... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Btw ten Ded sec Steelbook ne ten xzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Aspon ze je hra kompletne v cestine... A ne jako u Assassina...jinak docela dlouha instalace dlouha instalace? Ja jsem vlozil BD a hral jsem a pak mne to v prubehu hry napsalo,ze je to nainstalovano. Zadne cekani jako u GT5, kde to bylo pouze 9gb a trvalo to hodinu. Tady instalace ma 21 gb a nepoznal jsem vubec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Blbej dotaz.. na hrani online je potreba ps+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Mam dve samozrejme zabalene kdyby nekdo chtel prodam jednu :) jedna se o standart verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 No ja radsi pockal az se to natahne...delam to tak vzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Jo na hrani online potrebujes PS+ jako u kazdy hry co chces hrat MP -..- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Nápis pm jak s tím steelem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 taky cekam na czc mail, ze to mam pripravene...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Tak nevím jak ostatní... ale po třech hodinách hraní si nemůžu stěžovat na nic. Zatím sem hodně nadšený ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.