reawow1468627327 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 ja hraju par minut a parada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 U me taky spojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 No nevim hodne lidi na to nadava... ale me to prijde celkem fajn.. navic kdyz jsem koukal na stream multiplayeru myslim, ze tam je hodne zabavy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 No nevim hodne lidi na to nadava... ale me to prijde celkem fajn.. navic kdyz jsem koukal na stream multiplayeru myslim, ze tam je hodne zabavy :D Přesně, já sem měl z toho docela obavy, když sem četl tu kritiku. Osobně zatím fakt nemám nic co bych vytkl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 No co jsem cetl tak spise kritizovali tupej pribeh a spatne napsany postavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 no, ♥♥♥♥ příběh má i AC série (Ezio byl asi best) a nikomu to asi ani nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 tak pribeh je takovy obycejny, jako v normalnim thrilleru, ja doufam,ze konec bude nejaky shock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Podle me ten kdo to chce hrat vylozene multiplayerove bude nadsenej :D ( Nemuzu se dockat pac alza spi :D a to pro to jeste musim jet ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Z JRC psali hned v 9hod, že to mají nachystané, teď pro to jedu. Večer vyzkouším přes remote play. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Me alza psala rano ze mi poslou smskou .... ze zbozi expedovano ale doted nic.. :( Pak muzeme dat multak a zkusit trosku pohonit ostatni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Já si myslím, že hra měla až přehnané reklamy a různé lákadla a tím pádem se hodně očekávalo. V dnešní době přijít s něčím převratným, je téměř nemožné. Pořád to bude recyklace starých postupů a mechanizmů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Stejně není co hrát a špatná hra to není, ale všeci od ní fakt čekali víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Nemate nekdo nahodou koupenou Hru pres US store?Potreboval bych vedet jestli obsahuje cz titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 pro mě je wd zklamání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 A v čem jsi zklamanej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 jen takovej dotaz ohledně toho steelbooku z xzone, dostal jsem ho k ps4 ale není to spíš k pc?jen že je celkem vysokej o proti origo ps4 krabičce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 A v čem jsi zklamanej? takovy nemastny neslany, divnej jizdni model a po graficky strance jsem cekal o hodne vic, kdyz teda loni wd ukazovali na e3 a chvastali se ze to bezi na pc s hw srovnatelnym s konzolemi ps3/x360. vypadalo to jinak obvavam se co se vyklube z division nebo z the crew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxion Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 To video mi nejak nesedi.. koukal jsem na pc verzi na streama grafika tam vypada o tridu lip nez na tomto videu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 nevim jak teda na pc, ale takhle to vypada na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 tak uz taky mam doma :cheesygrin: jen asi dnes na to nebudu mit cas :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 (upraveno) Lidi zkoušeli jste aktivovat ten bonusový obsah? Já sem to zkoušel a pořád mi to hází nějakou chybu...? Ani na ten Uplay se mi nejde lognout... jako by to bylo přetížené. Upraveno Květen 27, 2014 uživatelem Djangocz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Ja to aktivoval hned po instalaci a vse v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Ja to aktivoval hned po instalaci a vse v pohode... A nemůže to být tím, že nemám PS Plus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 na 98% ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2014 Měl jsem problémy obdobné u AC4, ale po nějaké době to šlo :D Tak konečně jsem koukal na nějaký let´s play na twichi v PS4, ale ty lagy každých 5 sekund mě dohání k šílenství, doufám, že tu firmu vážně ten youtube koupí, dost by jí to prospělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.