xvostokx Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 podobná metru je Operation Locker :P mrkni na youtube, vypadá dobře ;) Citovat
pbl.prochy Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 Pbl prochy nastaveni rizeni aut je v settinga nemohl bys spis trosku popsat mapy? Je tam nejaka podobna metru z bf 3? Co velikost? Nejsou moc velke? Všechny mapy jsem ještě neprošel,tak nevím. Ale myslím,že velikostně je to s BF3 srovnatelný. Mám odehraný asi 4 hoďky a hraju Quick play-conquest,takže mě to vždy mrskne do nějaký mapy,kterou odehraju. A navíc si ještě nepamatuju jak se která jmenuje :-) Ale musím říct,co je na tom fakt super jsou zvuky. Přes domácí kino to pro sousedy vypadá jak by u nás začala třetí světová :-) Jo a s tím nastavením řízení dík,ještě nebyl čas kouknout do settings :-) Citovat
pbl.prochy Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 Tak vám nevím,co si o tom myslet: Battlelog: WE ARE CURRENTLY ROLLING OUT NEW GAME SERVERS TO ADDRESS STABILITY ISSUES, WHILE SERVERS ARE UPDATED YOU MIGHT BE DISCONNECTED FROM YOUR CURRENT GAME Citovat
xvostokx Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 co by sis měl myslet. spouští nové servery tak se nemáš divit kdyby tě to koplo ze hry.. :-) Citovat
valis1 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 nenašel by se někdo kdo by mi daroval ten kód na uprage pro ps4 verzi? Citovat
taurus Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 nenašel by se někdo kdo by mi daroval ten kód na uprage pro ps4 verzi? Jasne, urcite ti ho niekto len tak daruje....a druha vec - kvoli verifikacii musis mat vlozene v PS4 aj bluray trojkovej verzie. Citovat
valis1 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 O te placce vim a ne vsichni to chteji vyuzit Citovat
FLush Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 Valis v normal edici nebyl nebo planujes koupit az pozdeji? Citovat
valis1 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 planuju prave az pozdeji, ale ta akce je casove omezena.... Citovat
wariorpolni Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2013 Zdar,chci se zeptat,EA zrušilo u BF 3 online pass , a to platí i pro BF 4 a všechny budoucí hry ? Např na PS 4 si koupím BF 4 z bazaru a budu moct hrát MP ? Citovat
xvostokx Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2013 Ano Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat
porty Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2013 Zdravím, Mám problém s hraním hry Battlefield 4, při hraní mi hra zamrzává. Většinou se to děje po několikátém načítání checkpointu a pomůže jenom opětovně vyndat a zandat disk pomocí tlačítka EJECT na konzoli ( ovladač nereaguje) kdy se celá konzole následně restartujte a musím hru znovu spustit z menu.. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji Citovat
chucky_cz Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2013 No tak to není jen tvůj problém dneska mi to během tří hodin hraní zamrzlo dvakrát. Je to prostě tím že hra je takovej lehkej polotovar a musíme holt počkat na nějaký opravy. Jinak ale podle mě good pařba. Citovat
headhot Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2013 na pc je vsechno v poradku, bohuzel ps3 uz to proste nedava, tak snad ps4 verze uz bude kvalitni Citovat
FLush Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2013 Tak jsem dojel singl a musim říct ,že první díl co byl opravdu zábavnej . Bohužel ty bugy ho srážej do silně nehratelné podoby ... 4x to zamrzlo , 3x jsem spadl pod texturu .... :P Snad to vylepsi multiplayer Citovat
dds72czech Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2013 Muzu mit blbej dotaz ? Uz jsem zkousel hledat vsude ale blbe se to vyhledava. Jak mam dat prikaz napriklad helikoptere na koho ma utocit ? Ve schematu ovladani to neni :( Pres R2 se mi zobrazi nepratele v dalekohledu, ale ten blbec na ne nechce furt strilet Citovat
FLush Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Na tanky atd v singlu neutocej ;) Citovat
dds72czech Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Ja nechci aby mi partaci utocili na tank apod. Ja myslim tu helikopteru v prvni misi singlu co nam dela podporu. Porad ve vysilacce slysim ready to engage ale nevim jaky je postup kdyz ji mam zadat cile utoku a naridit utok :( Citovat
th0ca Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 R1 tlacitko, podrzis ho, vysunes dalekohled oznacis cile a hotovo Citovat
dds72czech Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 R1 ? Ja vzdycky pouzil nejdriv r2 na prepnuti do dalekohled ;) diky, zkusim Citovat
FLush Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Nn r2 je dalekohled+ povel k utoku ale ten vrtulnik pouzit nelze ... :) jen ta tvoje jednotka muze utocit Citovat
pbl.prochy Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Ach jo,multiplayer opět padá a zamrzá :| Už by s tim kluci měli něco dělat.... Citovat
dds72czech Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Tak zrovna koukam na video a jde ;) http://www.youtube.com/watch?v=5r16ZUNsBBU . A vypada to ze prikaz se dava stejne jako tvym kolegum. Jeste to musim proverit. Citovat
Yawimaya Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 sem rad ze sem si to nekoupil co tak vsude mozne ctu tak sou lidi akorat nas**ny protoze to neustale pada.... :P nechapu jak to mohli takhle podelat a vydat nedodelanou hru... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.