nepster Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 (upraveno) tady je ps3 sekce, takže hrajem na ps3kách :D E: tak dneska mi to při hraní už 2x zamrzlo a musel jsem natvrdo vypnout a zase zapínat s obnovou... :( Upraveno Leden 10, 2014 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dds72czech Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Aha ;) no, sice hraju Ps4 verzi, ale u ps3 aspon nemusim resit pripojeni bluetoth headsetu ;) verili byste tomu ze ty zmetci ze sony ignoruji moje sluchatka za 300$ a mam si dokoupit kabel jak k xboxu ? Shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Jezis to bych se z toho uz pos**l!!!! Zase mi to zamrzlo primo ve hre! A ted musim cekat 10 minut, nez se mi obnovi ty data..... Tvle uz sem fakt myslel ze hodim ten ovladac do televize, kdyz plantuju posledni mcom a v tom freez.... :///// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 ja na tu obnovu pecu, delam ji jednou tydne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StrycekNuget Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Nemáte někdo v oblíbených nějaký dobrý server? Myslím, že hraní přes invite nám moc nevychází, tak aspoň, ať se scházíme na několika serverech? ;D Já uvítám TDM, Rush a Domination ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 (upraveno) Já hraju v podstatě jen rush a obliteration a hraju pouze na EA DICE serverech :D takže mega random + dotaz.. Jak koupim premium? :D Jde to koupit někde v JRC nebo ak něco? nebo to koupim jen ve store? Nemám totiž kreditku čili netušim jak bych to mohl zaplatit, ještě jsem to nezkoušel :) Upraveno Leden 12, 2014 uživatelem xvostokx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dds72czech Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Ted jsem mel 4 nocni, ale dle logu jste panove taky moc nehrali ;) Planuje dneska vecer nekdo hrat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dds72czech Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 A pro Nepster, jaky mas nick ? Nepster mi to nenajde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 lukas_tison (mam to v podpise... :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dds72czech Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 aha, tak tebe uz mam mezi prateli. Ale moc casto nehrajes ;) Jeste nekdo dalsi kdo by hral trochu takticky ? Aby se vyhravalo musi byt tym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 a ty tam jsi jak? jak skoro nehraju, hrál jsem skoro celý víkend, ale jediný, kdo byl online a ským jsem hrál byl meatlfy-epic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dds72czech Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Mas me mezi friends ;) dds72czech_v2 nebo jak to je. Ja o vikendu nebyl vubec online, ctryri nocni jsou ctyri nocni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StrycekNuget Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Na taktizování jsou třeba sluchátka a mikrofon. To mi chybí. A taky nehraju, protože mám teď zkouškové, tak až oddělám poslední zkoušku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Když tak si mě taky přidejte(UmbertoCZ), včera jsem si BF4 donesl domů a pařím ostošest:-) Jen mě dnes EA nasralo, Včera jsem odehrál dvě kapitoly v SP a dneska když to zapnu tak to chtělo update 619MB po jeho nainstalování mi hra napsala že uložená data jsou poškozená a že je musím přepsat. A to se teď ani nemůžu přihlásit na battlelog , taky mi to hází fail:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 já si myslím, že by u toho bylo lepší kecat přes skype, odezva je přes hru celkem dlouhá... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Chlapi jen otazka dneska jsem kolem 12 dopoledne hral multak a najednou me to vyhodilo a hlaska ze jsem stratil spojeni s ea servery a uz jsem se nemohl za boha prihlasit do hry. Nebyla nejaka udrzba? nerad bych dosel vecer z prace a cekala me stejna hovadina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 dds přidej si mě :) včera jsem hrál jen chvíly, byl jsem tuhej z práce takže bych si akorát kurvil statistiky kdybych pokračoval... dneska to zas zkusim, okolo deváté desáté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 (upraveno) Seznam změn v patchi (276MB) pro PS3 ze 14.1.2014: - Různé opravy pro zlepšení všeobecné stability:cheesygrin: - Opraven problém se zobrazením krve, kdy se krev zobrazovala dříve, než ukazatele zásahu a než bylo skutečné poškození opravdu učiněno. - Opraven problém, kdy se zdálo, že hráč umírá i s 1 životem namísto 0 životy. - Opraven problém, kdy se v tabulce se skórem neaktualizovala hodnost hráče. - Normalizovány rychlosti opravy pro všechny vozidla. Vozidla s nižším počtem životů (letadla a transportní vozidla) se nyní opravují pomaleji. - Opraven problém, kdy se zdraví hráče, který Vás zabil nezobrazovalo správně (ukazovalo se 100% i když byl hráč zasažen a neměl plné zdraví). - Oprava pro ukazatel spoluhráčům, kdy se neukazoval vždy když bylo třeba, což někdy vyústilo v to, že hráči stříleli po spoluhráčích. - Oprava pro těžký koaxiální kulomet na bitevních tancích, kdy se bedna s municí občas zobrazila v pohledu řidiče. - Zvýšeno poškození o 25% pro 20mm kanón na neviditelných letounech (Stealth Jets). - Neviditelné letouny mají nyní ovládání a mrštnost podobnou. F35 a J-20 jsou o nyní něco více mrštné, zatímco Su-50 je nyní méně mrštné. - Bojové letouny (Attack Jets) mají nyní ovládání a mrštnost podobnou jeden druhému a všechny 3 jsou nyní o něco málo mrštnější než dříve. - Oprava pro chybu kamery, při změně zbraní v kleče. - Oprava pro občasnou chybu, kdy hráči mohli zažívat pravidelné výpadky zvuku motoru při řízení bojových vozidel pěchoty (IFVs). - China Rising – oprava chyby animace, která se objevila když pasažér terénní motorky zamířil. - Oprava pro animaci z první a třetí osoby, která byla desynchronizována při provádění změn postoje. Toto způsobilo problém, kdy byl hráč zasažen i schovaný za zdí. Hru jsem si koupil 30.12., ale ještě jsem MP nehrál a ani se mi nechce (raději jsme o víkendu rozjeli spanilou jízdu s online chlastačkou v BF3):) já mám na tohle svou rozmanitou práci, každej den mě v ní nasere někdo jinej:), takže se večer frustrovat ve videohře zatím nehodlám:) taky jsem si chtěl udělat pár trofejí v SP a údajně po spuštění MP dochází ke smazání pozice v singlu... Včera nalezený Easter Egg - výbuch lodi na Hainan Resort: Upraveno Leden 15, 2014 uživatelem Readdy_B video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 ještě že už to budu mít automaticky nainstalované, až přijdu domů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 No snad tenhle patch me prilaka zpet k BF4. Mimochodem neni nejaka nova informace co se tyce zaloby podane na EA za posr*ane vydani BF4. To by mne zajimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 (upraveno) patch fakt super, hned se mi smazal sejf v SP, aniž bych pro smazání musel hrát MP, takže si ty píčoviny můžu sbírat znova:beta: Jak je špatný BF4 netcode, data se na server odesílají jen 10x za vteřinu, u CounterStrike je to 100x za vteřinu, na videu je vidět reálné zpoždění FrostBite sniper skočí před nepřítelem z mrakodrapu, ale stejně je podřezán:) Upraveno Leden 17, 2014 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 za tuhle hru by jim meli urezat ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Kdo hraje často BF4 na PS3 a ma i headset tak at si mě přidá: witacz666 (hraji často hlavně v pátek večer,sobota,neděle) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 (upraveno) patch fakt super, hned se mi smazal sejf v SP, aniž bych pro smazání musel hrát MP, takže si ty píčoviny můžu sbírat znova:beta: proto sp zatím nehraju... :D s tou odezvou to je na prd, ale co no, baví mě to a miliony dalších lidí taky, tak co :D a přežit se to dá)) wita, přidám. hraješ teď? kdyžtak bych se připojil, jestli rychle odpovíš... ;D Upraveno Leden 18, 2014 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 wita, přidám. hraješ teď? kdyžtak bych se připojil, jestli rychle odpovíš... ;D Ted zrovna ne :D Hledám ted nový gamepad na netu jelikož ten muj je po těch 5 letech ko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.